Дано ухапаната от русофилка жена не се превърне сега и тя в някоя русофилка, да почне да хапе другите хора и също да ги zараzява, да почнат да им капят месата, очите, да крещят нечленоразделни лозунги като „Россия наша мать“, да изскачат от мазетата, килерите и интернета, и да хапят наред. Че ако стане така, накрая всички ще заприличаме я на Велислава Дърева, я на Явор Дачков.
От дека бе ракия там? Дано не е анасонлийка.
Да ти е сладко както викат по турските сериали.
Навсякъде има всичко, каквото търсиш
Само в дебелата ти глава, времето е преди 50 години ))
Ама не знаеш колко си тъп. Нали? Осъзнаването е пътя към оправянето.
А пия узо че е отворено отдавна и ме е страх да не се развали. Иначе не може да се мери с преварената и отлежала жолта ракия "Бай Илия".
Дедо Ильо wrote: ↑07 May 2022 20:40
Пощите са ги праснали с вирус писан на DELPHI.
Сякъш разбираш нещо ..ай сиктер от тука чвор и сък си Илийчо, кога и да те пребие некой все е късно
Много хора изгони от форуНо. И да, писал съмдоста софтуер на DELPHI ако знаеш въобще какво е. А много съм тепан и не ме е страх.
Само не знам защо се нахвърли на Скорпи. Лецко, но е умерен, културен и интелигентен човек. И не беше дете на номенклатура.
Скорпи наздраве. Ако четеш запали се по спининга. Голям кеф е. Днес направих 18К крачки по водоемите
На 4 май нищо особено не се случи в КМБ. Тишина. Спора с македонците за Гоце Делчев продължава от живковите историци.
Никой не се сети за това. Гоце си е наш и македонец бугарин не станува. Македонците са бугарските украинци.