10 май 2022 - Вторник

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: 10 май 2022 - Вторник

Post by helic »

Dinko wrote: 10 May 2022 15:41
helic wrote: 10 May 2022 15:06
norm wrote: 10 May 2022 14:58

гусин хеликЪ постоянно се опитва да мушне лъжица катран в кацата с мед :bottom: сигурно отново кирчо и кокорчо са му виновни, че ръстовете не са трицифрени :nuts: :dragonstouch:
и при трите категории има не малък ръст, не виждам как това да не е впечатляващо :suspicious:
за електричеството е ясно, и добре че е така за да има пари за субсидии за индустрията, а при преработваща промишленост на тиквени крака изградена през последните две петилетки и 13% са впечатляващ ръст :yes:
гусин Дянков, възхищавам се на дитирамбите ви :), но и на децата от детската градина е ясно, че тия ръстове са в следствие ръстовете на цените :bii-chrobata: :bii-chrobata:
за добивната промишленост можем да похвалим Динко :bii-chrobata: :bii-chrobata:
а за дърводобива - дървената мафия :)
единственото, което заслужава възхита и похвала е ръста в производството на напитки 44.7%, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: , но пък това може да значи, че на народО му е тъй писнало от Кирчко, Кокорчо и Чорапчо, че се е пропил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ако трябва да се дава достоверна статистика, то или цените трябва да са приравнени (примерно по цени от 2015) или да се дава ръста по количество. така че мисля, че инфлацията не би трябвало да дава отражение.

защото ръст наистина има.
по добавена стойност са изчисленията.
Индексите на промишленото производство се изчисляват при постоянна база чрез претегляне със структурата на
добавената стойност по факторни разходи
за това обикновено, когато някой гледа индекси на промишлено производство, в анализа си включва поне PPI.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
norm

Post by norm »

Dinko wrote: 10 May 2022 15:41 ако трябва да се дава достоверна статистика, то или цените трябва да са приравнени (примерно по цени от 2015) или да се дава ръста по количество
поне наш динко слушайте, гусин хеликЪ, и мислете, не само да четете :P :mrgreen: оти ставате като чичето мк2 :morhp:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
poncho

Post by poncho »

нещо не мога да намеря Paul Christie от Institute for Global Perspectives at Columbia University, а и такъв институт няма :oops:
струва ми се, че някой е подвел уважаемия Учител :oops:
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

https://www.mediapool.bg/naselnieto-na- ... 35400.html

айде сега путинофилите и антиваксърите да ми обяснят какво, за бога, става в тази най-продажна и рентиерска област?

няма да питам за останалите коптори между Бургас и Хаскьой.
там се моля да има завишена смъртност и антиваксърите/путинофили да напуснат тоя свят час по-скоро :popcorn:

Бай Илия,

я кажи в тамошна Македония какви са настроенията? путинофили ли сте, или искате да ближете питоня на стария Джо Байдън?

само не ми излизай с: "ние сме за мир и искаме България да си гледа интереса" :shinner:
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Dinko

Post by Dinko »

norm wrote: 10 May 2022 15:26
а това е систематизирано от интервюто на американеца. Систематизирано е от Дърева (не мога да я дишам, но го е направила много добре) и ти го пускам, защото е като за твоето неиво - наготово, без да мислиш:
:bow: :dragonstouch:
интересно е да се видят сайтовете, където е поместено това ... нещо, така да го кажем - бултаймс.бг, евроком.бг ...
helic

Post by helic »

norm wrote: 10 May 2022 15:52
Dinko wrote: 10 May 2022 15:41 ако трябва да се дава достоверна статистика, то или цените трябва да са приравнени (примерно по цени от 2015) или да се дава ръста по количество
поне наш динко слушайте, гусин хеликЪ, и мислете, не само да четете :P :mrgreen: оти ставате като чичето мк2 :morhp:
гусин Дянков, пак да повторя, не дрънкайте глупости :)
51,1% ръст в количеството (обема) на произведената електроенергия, топлоенергия и газ е абсолютен нонсенс :)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

това е доста интересна дискусия с Бен Ходжис:

горещо я препоръчвам. Ходжис ми е новият американски любимец.
заедно с ЕйчР Макмастър.

Викинг,
не е Ервин Ромел, но както би казал Божинката:
"Макмастър е като Ромел, само, че е Макмастър" :ducheto:
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
norm

Post by norm »

Милко Калайджиев wrote: 10 May 2022 15:56 https://www.mediapool.bg/naselnieto-na- ... 35400.html

айде сега путинофилите и антиваксърите да ми обяснят какво, за бога, става в тази най-продажна и рентиерска област?

няма да питам за останалите коптори между Бургас и Хаскьой.
там се моля да има завишена смъртност и антиваксърите/путинофили да напуснат тоя свят час по-скоро :popcorn:

Бай Илия,

я кажи в тамошна Македония какви са настроенията? путинофили ли сте, или искате да ближете питоня на стария Джо Байдън?

само не ми излизай с: "ние сме за мир и искаме България да си гледа интереса" :shinner:
копейкините са антиваксъри, не ли :suspicious: 2 + 2 = 2 x 2 :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Да ви незаеба и разбирачите. На обикновения българи го интересува колко бензин може да си зареди с една заплата, колко ще даде за храна и комунални услуги. Подобри ли се живота с идването на шмекерите? Стана ли по-справедлив и по-малко корумпиеан? Колко заеми ще плащаме? Това ме интересува. Това е важното.
poncho

Post by poncho »

Дедо Ильо wrote: 10 May 2022 16:01 Да ви незаеба и разбирачите. На обикновения българи го интересува колко бензин може да си зареди с една заплата, колко ще даде за храна и комунални услуги. Подобри ли се живота с идването на шмекерите? Стана ли по-справедлив и по-малко корумпиеан? Колко заеми ще плащаме? Това ме интересува. Това е важното.
колко подкупа си дал от идването на Кирчо и Кокорчо на власт?
Post Reply