12052022 4тък К7р за всички съдии и правораздаватели във футбола

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Дедо Ильо

Re: 12052022 4тък К7р за всички съдии и правораздаватели във футбола

Post by Дедо Ильо »

VIKING wrote: 12 May 2022 14:16
Дедо Ильо wrote: 12 May 2022 14:00 Попе, устисквай се бе и не бъди нагъл. Хептен си заприличал на Плевньо. Фиксирал си се в мене да ме обвиняваш в комунист и русофил. Но не си познал.
Извинявам се :beerchug: но липсата на вскакво уважение от ваша страна и въртенето ви на всички посоки малко объркват хората :inbox: :good:
Прието. :beerchug:
Опитвам се да гледам фактите такива каквито са. Макър и да не ми харесват. Живота почна пак да се комунизира.
Ще ти дам един пример. Санираха ми блока. С 10 см изолация. Стана супер. Тока от 185 лв. ми падна на 105.
Комшията вика че така било правилно. И на мен ми харесва. И не бих се отказал от санирането. Но не е правилно.
Защото се прави с пари от бюджета. С твоите, на Базилио, на Пончо пари. Да, изнася ми да съм саниран, но знам че не е правилно, защото са взети пари и от тоя който не е. Та те така.
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

И не трябва да има цензура каквато и да е тя. Ето едно видео.
norm

Post by norm »

Дедо Ильо wrote: 12 May 2022 14:31 И не трябва да има цензура каквато и да е тя. Ето едно видео.
чиче, оня ден любимата ти руска телевизия открадна едно видео снимано от украински байрактар как украинците потапят лодки и как взривяват хеликоптер на частната армия вагнер при десант на змийския остров, и го представиха точно наобратно - като руски нападение (над остров който контролират!?), а жертвите украинци :slamhead:
та се питам, какво точно се опитваш да изразиш с подобни клипчета :suspicious:
ако утре се появи клип в тубата как бели македонски девойчета дават по две црвени на мургави татари за лИбов е нарекат македонските юнаци педали това да го приемем ли като самата истина и споделяме свободно :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
helic

Post by helic »

norm wrote: 12 May 2022 14:53
ако утре се появи клип в тубата как бели македонски девойчета дават по две црвени на мургави татари за лИбов е нарекат македонските юнаци педали това да го приемем ли като самата истина и споделяме свободно :good:
гусин Дянков, какви са тия риторични въпроси от вас :)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Норм, гледал съм фейкове и от двете страни. При тия технологии могат да се правят всякакви клипчета. Войната е мръсна работа. Да си дават всичко и всеки да си преценя. Ушанките почти не знаят какво става в Украйна. Почнаха и на нас да ни налагат цензура. Мен това не ме кефи защото ми напомня на едни мрачни времена.
norm

Post by norm »

helic wrote: 12 May 2022 14:57
за да сме 100% сигурни, че чиче наистина е за свободата на словото :nargile:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

helic wrote: 12 May 2022 14:57
Ей за такива, ама две ставаше дума едно време :mrgreen:
Image
norm

Post by norm »

Дедо Ильо wrote: 12 May 2022 15:01 Норм, гледал съм фейкове и от двете страни. При тия технологии могат да се правят всякакви клипчета. Войната е мръсна работа. Да си дават всичко и всеки да си преценя. Ушанките почти не знаят какво става в Украйна. Почнаха и на нас да ни налагат цензура. Мен това не ме кефи защото ми напомня на едни мрачни времена.
не знам за каква цензура говориш във времената на мегабитов интернет и vpn на цената на едно топло пиринско пиво на месец :suspicious:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Norm, твоя човек с развързаните чепици сключил договор за евтин газ. Някакъв коментар? :mrgreen:
Post Reply