16 май 2022 - Милуоки и Финикс аут от финалите
Re: 16 май 2022 - Милуоки и Финикс аут от финалите
аз ако бях на господин ганчев-обиждам се одма, вземам си парите и еНблемата и си тръгвам за Микре 
вероятно са действали, гусин хеликЪ, ето че слот на терминалите за двата танкера имаhelic wrote: ↑16 May 2022 12:30инак за намирането сте прав, за организирането не съвсем (злите езици говорят, че свободни слотове за разтоварване на единствения гръцки терминал и на няколкото такива турски, отдавна няма), но това не се прави от днес за утре. От началото на войната вече минаха почти три месеца. Ако КК искаха да действат, имаха достатъчно време за това. Правят го чак сега. Ерго или са отчайващо некадърни цялата пасмина, или са корумпирани ушанки. Оставям на вас да си изберете кое от двете е вярноnorm wrote: ↑16 May 2022 12:19да това е, 20+ долара на терминалите у щатите и със всички разходи за доставка до нашата мрежа ето ти крайна цена![]()
не знам как някой с повече от две капки мозък може да си помисли, че някой ще си продава продукта на цена много под пазарната, ей така, оти кирчо и камала така са поискали![]()
по-евтин газ от руския (на цените на които те ни го продават) не е трудно да се намери, и никога не е било, но някой трябва първо да го поиска и после да го организиразаекот и всичките подлоги преди него просто играеха за ушанките
![]()
само за това, че показа на неверниците, че тове е възможно е достатъчна причина на варна и по територията да му целувате ****![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. - това правителство е вече 6 месеца на власт. Колко време трябва да ги чакаме да анализират, прогнозират и да вземат да действат най-накрая?
кирчо и кокорчо според вен се справят прилично добре - коалиция тип орел, рак и щука, лаещи бесни кучета от банкя и бояна(х2), пандемия, внесена чувствителна инфлация и война на няколко стотин километра от нас - не знам какво точно сте очаквали
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
емблемата не е негова
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Аз ви муча от две години, че ви прецака с еНблемата, ма вие спите зимен сън 
знам че не обичате думите "Търговски регистър", ама аз намеквам, вие отгатвайте
ЕИК/ПИК
204514225
2. Фирма/Наименование
РЕД ЕНИМЪЛС
3. Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност
4. Изписване на чужд език
RED ANIMALS
5. Седалище и адрес на управление
Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: София (столица), Община: Столична
Населено място: гр. София, п.к. 1756
р-н Изгрев
бул./ул. ул. Лъчезар Станчев № 3, ет. 15
6. Предмет на дейност
Производство и търговия със стоки, услуги, строителството, селското стопанство, туризъм и транспорт, инвестиции, посредническа, представителска и дейност в страната и чужбина, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.
6а. Основна дейност по НКИД
Група по НКИД: 46.49
Клас по НКИД: Търговия на едро с други нехранителни потребителски стоки
7. Управители
ИСКРА ВАСИЛИЕВА ГРИГОРОВА, Държава: БЪЛГАРИЯ
23. Едноличен собственик на капитала
гусин Дянков, все едно слушам Баце. Или по-точно все едно чета пост на моя македонски приятел с основен лайтмотив "не пипайте бай Х. защото няма алтернатива"
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- DonBasilio
На ГГ му свърши медения месец с припоците, но няма да се обиди, защото е в София не да прави отбор, а стадион с магазини и офиси.
Ще извади някой бушон като Стойкас Стоилас, Пардю или друг, който да отпусне напрежението и така. Но бушоните стават все по-малко и малко.
Кризисния PR засега е измислил само надъхване по социалните мрежи на КСПП преди по-важен мач, на който ставаме свидетели след НГ.

- DonBasilio
разчитането на документи не им силна странаponcho wrote: ↑16 May 2022 13:18 знам че не обичате думите "Търговски регистър", ама аз намеквам, вие отгатвайте
ЕИК/ПИК
204514225
2. Фирма/Наименование
РЕД ЕНИМЪЛС
3. Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност
4. Изписване на чужд език
RED ANIMALS
5. Седалище и адрес на управление
Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: София (столица), Община: Столична
Населено място: гр. София, п.к. 1756
р-н Изгрев
бул./ул. ул. Лъчезар Станчев № 3, ет. 15
6. Предмет на дейност
Производство и търговия със стоки, услуги, строителството, селското стопанство, туризъм и транспорт, инвестиции, посредническа, представителска и дейност в страната и чужбина, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт.
6а. Основна дейност по НКИД
Група по НКИД: 46.49
Клас по НКИД: Търговия на едро с други нехранителни потребителски стоки
7. Управители
23. Едноличен собственик на капитала