половин БГ може, но това е центъра на София............., не е Ловеч
16 май 2022 - Милуоки и Финикс аут от финалите
Re: 16 май 2022 - Милуоки и Финикс аут от финалите
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- Милко Калайджиев
питай го дали си платиха сметките, осигуровките и защо плачат на Киро държавата да им помага на свръхуспешното Лецкеnorm wrote: ↑16 May 2022 14:11не четете с разбиране и това еколко имате по литература в прогимназията
![]()
![]()
посочете ми, моля, по-добъри вариант, ще съм много радостен, ако има решение и нещата може да са по-добре![]()
п.п. щото продажната мутренска Гришка май им пусна за купата, за да си спаси проекта за стадиона.
но говедата пари за плащане на задълженията си все още не са намерили.
в една правова държава отдавна да ги бяха изпратили в тюрмата.
а феновете им да запокитят в кариерите на Странджа планина -- да чукат камъни, като в доброто старо време, когато народната милиция им беше патрон на отбора. не като днес -- Шиши
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
- Милко Калайджиев
ей, взехте една купа за 22 години и пак навирихте неплатежоспособния гребен
след година, като Путин изгуби контрол над Роисся как ще я карате? мислили ли сте над този въпрос?
или все още седите на дебелата книга със старите подуянски ценности
аз лично ще пиша на Камала Харис да ви депутинизира и по възможност да ви засили в Манзанара
седма или осма година чака - кога ще почва това строителство на магазини и офиси, кога ще свършва. ти друг такъв инвеститор виждал ли си?
ето пак -norm wrote: ↑16 May 2022 14:11не четете с разбиране и това еколко имате по литература в прогимназията
![]()
![]()
посочете ми, моля, по-добъри вариант, ще съм много радостен, ако има решение и нещата може да са по-добре![]()
, ма наистина все едно слушам Бачи да пише панегирици за бай Х. и безалтернативието мупосочете ми моля по-добър вариант

ще се учудиш, ама съм виждал
а докато чака - цените растат ли растат, тоест засега чакането в негова полза работи
софианци да ти кажат за тия 7-8 години колко скочиха цените НА София

партнър, зарежи тия работи дето не ги разбираш (футбола имам предвидМилко Калайджиев wrote: ↑16 May 2022 14:23ей, взехте една купа за 22 години и пак навирихте неплатежоспособния гребен![]()
след година, като Путин изгуби контрол над Роисся как ще я карате? мислили ли сте над този въпрос?
или все още седите на дебелата книга със старите подуянски ценности![]()
аз лично ще пиша на Камала Харис да ви депутинизира и по възможност да ви засили в Манзанара![]()
![]()

- Милко Калайджиев
helic wrote: ↑16 May 2022 14:30партнър, зарежи тия работи дето не ги разбираш (футбола имам предвидМилко Калайджиев wrote: ↑16 May 2022 14:23ей, взехте една купа за 22 години и пак навирихте неплатежоспособния гребен![]()
или все още седите на дебелата книга със старите подуянски ценности![]()
аз лично ще пиша на Камала Харис да ви депутинизира и по възможност да ви засили в Манзанара![]()
![]()
) и ми кажи защо тоя cunt Кубрат Дъ Кобра Пулев е набил някакъв кравар на бой. Тва краварите толкова ли са зле тия мумшета, че и кварталните побойници на Младост ги млатят като маче у дирек
![]()
![]()
![]()
не всички кравари са големи биячи, партнър.
има и слабаци и мухльовци. нормално е да ги бият, пък били те и Коврата Пулев.
но се надявам военната логистика на Украйна да е на достатъчно високо ниво (за съжаление е далече от американската военна логистика), за да изпрати на фронта новото въоръжение с боеприпаси. за да скъсим агонията на Путин.
за да може депутинизиращото око на Байдън да се насочи към България.
и да слушаме вечно двумесечните вопли от съблекалнята.
след което кротко и спокойно да издъхнете и да се преселите във В група
тоя дето си виждал и за който пишеш дали имат некви допирни точки?
щото тоя за който Базилио сънува как ще прави офиси и магазини нещо не ми изглежда чак такъв шахматист, да мисли с 8 години напред (засега 8, щото поне аз не знам да е стартирал строителството, камоли да е знае кога ще свърши това строене на тия митични магазини и офиси)
заекот не беше безалтенативен, кирчо и кокорчо, със всичките им кусури саhelic wrote: ↑16 May 2022 14:27ето пак -, ма наистина все едно слушам Бачи да пише панегирици за бай Х. и безалтернативието мупосочете ми моля по-добър вариант![]()
![]()
![]()
ти си гласувай за портних, заедно с пловдивския свинар може да ви построят там нЕкой басейн у онази дупка в центъра, и след като превърнат сегашния до новостроящият се стадион на тим в още една панорама
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."