напротив - нищо такова не си казал.DonBasilio wrote: ↑20 May 2022 11:23Точно за това обяснявам, защо е по-добре Държавата да ремонтира стадиона и при вас, и при нас. При всички готови документи, на частния инвеститор няма да му се вържат сметките, ако няма откъде да генерира солидни приходи. За това ти казвам, че нов стадион няма да имате, ако държавата не реши да го направи в сегашните ви граници. Друг няма кой да се навие. Още по-малко частник.Dinko wrote: ↑20 May 2022 11:12това ремонта и строителството ти е като да седнеш да пиеш кафе в капанчето осреща.DonBasilio wrote: ↑20 May 2022 10:53
Динко, извади си главата от пясъка и ми кажи защо ремонтът на вашия стадион се бави?
След като от 2020 г. има всички документи той да стартира за това.
Да ти припомням ли цирка с ваденето на Литекс от Герена.
Случаен ли беше или добре премислен ход от Жожето?
За да оцелее толкова време, избщо не го подценявай. Отговарям ти - да, стратег е!
вашата трибунка що й се бавеше строителството и що още е не довършена? трябват реални пари за да стане реално строителство. не е като 'по документи' ...
нерде строителството, нерде вадене насред Герена.
досега разправяше, че щял да строи - и стадион и магазини и офиси и още какво там още беше.
сега и аз да ти кажа в този твой стил - нямам спомен колко пъти вече съм ти писал, че последното нещо което трябва да се прави, е да се дават стадионите на подобни шахматисти, които за нула време ще натрупат десетки милиони 'задължения', обезпечавайки ги със стадиони, бази и имоти и след 3-4 години ще си бият шута и разтворят в пространството. базите трябва да са общинска, държавна или нещо от тоя сорт собственост. примерно в Италия е така.
не знам що не си чел това което съм го писал, ами ми разправяш тука някакви неща, как тоя щял да минава през иглени уши да вземел базите, че да правил офиси и магазини.
терени бол, ще ги вземе тихомълком и много изгодно, ще си строи магазини и офиси на колко сака ...