20.05.2022 - жиже, вън от армията!

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Dinko

Re: 20.05.2022 - жиже, вън от армията!

Post by Dinko »

DonBasilio wrote: 20 May 2022 11:23
Dinko wrote: 20 May 2022 11:12
DonBasilio wrote: 20 May 2022 10:53

Динко, извади си главата от пясъка и ми кажи защо ремонтът на вашия стадион се бави?
След като от 2020 г. има всички документи той да стартира за това.

Да ти припомням ли цирка с ваденето на Литекс от Герена.
Случаен ли беше или добре премислен ход от Жожето?

За да оцелее толкова време, избщо не го подценявай. Отговарям ти - да, стратег е!
това ремонта и строителството ти е като да седнеш да пиеш кафе в капанчето осреща.
вашата трибунка що й се бавеше строителството и що още е не довършена? трябват реални пари за да стане реално строителство. не е като 'по документи' ...

нерде строителството, нерде вадене насред Герена.
Точно за това обяснявам, защо е по-добре Държавата да ремонтира стадиона и при вас, и при нас. При всички готови документи, на частния инвеститор няма да му се вържат сметките, ако няма откъде да генерира солидни приходи. За това ти казвам, че нов стадион няма да имате, ако държавата не реши да го направи в сегашните ви граници. Друг няма кой да се навие. Още по-малко частник.
напротив - нищо такова не си казал.
досега разправяше, че щял да строи - и стадион и магазини и офиси и още какво там още беше.

сега и аз да ти кажа в този твой стил - нямам спомен колко пъти вече съм ти писал, че последното нещо което трябва да се прави, е да се дават стадионите на подобни шахматисти, които за нула време ще натрупат десетки милиони 'задължения', обезпечавайки ги със стадиони, бази и имоти и след 3-4 години ще си бият шута и разтворят в пространството. базите трябва да са общинска, държавна или нещо от тоя сорт собственост. примерно в Италия е така.

не знам що не си чел това което съм го писал, ами ми разправяш тука някакви неща, как тоя щял да минава през иглени уши да вземел базите, че да правил офиси и магазини. :shock:

терени бол, ще ги вземе тихомълком и много изгодно, ще си строи магазини и офиси на колко сака ...
norm

Post by norm »

Дедо Ильо wrote: 20 May 2022 11:27
norm wrote: 20 May 2022 11:26 абе как може да говорите за ЦСКА, лески и жижета след като върви парламентарен контрол :nuts: :facepalm:
Ей кибик :)
чиче, дай някой риторичен въпрос за шмекерите, там си силен :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Dinko

Post by Dinko »

DonBasilio wrote: 20 May 2022 11:31
Dinko wrote: 20 May 2022 11:14
DonBasilio wrote: 20 May 2022 10:53 ...
За да оцелее толкова време, избщо не го подценявай. Отговарям ти - да, стратег е!
задаваш някакви твои си тези, после ми вменяваш, че съм го бил подценявал.

нито го коментирам, нито го надценявам, нито го подценявам. казах ти, че такива 10 годишни шахматни стратегии де ги редиш и преписваш на ГГ са абсурдни.
Динко, не искам да изкарам ГГ като черен дявол. Че е искал да стане точно това, което става. Празни домакинства.
Със сигурност от добри съображения е дошъл. Да развива отбор и да вземе и направи стадион. Просто казвам, че начина, по който управляваше в Ловеч, няма как да стане в София.
то това е ясно, не споря по този въпрос.
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

norm wrote: 20 May 2022 11:33
Дедо Ильо wrote: 20 May 2022 11:27
norm wrote: 20 May 2022 11:26 абе как може да говорите за ЦСКА, лески и жижета след като върви парламентарен контрол :nuts: :facepalm:
Ей кибик :)
чиче, дай някой риторичен въпрос за шмекерите, там си силен :good:
Да, защото им личи че не знаят къде се намират.
RONALDINHO GAUCHO

Post by RONALDINHO GAUCHO »

Джордж Оруел предсказа съвременното развитие на Запада. Това обяви в предаването си по "Россия 1" популярният руски тв водещ Владимир Соловьов.

"Те (западните народи) са удивителни хора. Но да се борят по такъв начин с думата "истина", отново ни доказва, че Оруел въобще не е писал за нас. И затова съм изненадан, че в съветско време поради някаква причина се борихме срещу Оруел, защото Оруел много ясно предсказа съвременното развитие на западния свят. Но именно Западът води унищожителна война срещу Русия".
:nuts:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Тъкмо спрях след дефилето. Да топна блесната в реката.
Това с 50 км/ч и изпреварването никой не го спазва.
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Dinko wrote: 20 May 2022 11:32
DonBasilio wrote: 20 May 2022 11:23
Dinko wrote: 20 May 2022 11:12
това ремонта и строителството ти е като да седнеш да пиеш кафе в капанчето осреща.
вашата трибунка що й се бавеше строителството и що още е не довършена? трябват реални пари за да стане реално строителство. не е като 'по документи' ...

нерде строителството, нерде вадене насред Герена.
Точно за това обяснявам, защо е по-добре Държавата да ремонтира стадиона и при вас, и при нас. При всички готови документи, на частния инвеститор няма да му се вържат сметките, ако няма откъде да генерира солидни приходи. За това ти казвам, че нов стадион няма да имате, ако държавата не реши да го направи в сегашните ви граници. Друг няма кой да се навие. Още по-малко частник.
напротив - нищо такова не си казал.
досега разправяше, че щял да строи - и стадион и магазини и офиси и още какво там още беше.

сега и аз да ти кажа в този твой стил - нямам спомен колко пъти вече съм ти писал, че последното нещо което трябва да се прави, е да се дават стадионите на подобни шахматисти, които за нула време ще натрупат десетки милиони 'задължения', обезпечавайки ги със стадиони, бази и имоти и след 3-4 години ще си бият шута и разтворят в пространството. базите трябва да са общинска, държавна или нещо от тоя сорт собственост. примерно в Италия е така.
Това го кажи на Деди, защо няма да имате стадион по начина, по който го иска Жоже. Това казвам и аз. Кое не е ясно?
Примерът с Италия мислех да го дам и аз.
Image Image
helic

Post by helic »

Новият стадион на Ювентус чия собственост е?
Бъдещият на Милан и Интер с каква собственост ще бъде?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
helic

Post by helic »

Да не говорим май че (по спомен карам) Ювентус даже бяха купили и стария си стадион Деле Алпи
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
norm

Post by norm »

helic wrote: 20 May 2022 11:44 Да не говорим май че (по спомен карам) Ювентус даже бяха купили и стария си стадион Деле Алпи
деле али :roll: а евертън дали ще го пуснат :nuts:

стадионите или трябва да са частни или един общински за два клуба на който да се редуват, тоест на шопите им трябва два общински футболни стадиона :nargile: ЦСКА и лески да риткат на национален такъв, слабия и буферите на 20-30к стадион у овча купел, че мястото е по-достъпно с коли и градски транспорт :good: армията става парк или тенис комплекс за приемане на атп турнири на клей, герена става на мол, че орките у подуене незнаят какво е съвременно пазаруване, надежда става какво там искат да го правят :nuts:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Post Reply