НБА сезон 2022-23
НБА сезон 2022-23
Хайде да открием една тема, че срамота сезона почва ние в старата пишем...
Re: НБА сезон 2022-23
Стеф Къри откри новия сезон в Националната баскетболна асоциация с 33 точки, а Голдън Стейт победи Лос Анджелис Лейкърс с ЛеБрон Джеймс със 123:109.
почна сеБостън победи Филаделфия със 126:117 на старта на новия сезон в НБА, като по 35 точки вкараха Джейсън Тейтъм и Джейлън Браун.
Верно и баш майсторите почнаха. Съвсем ги бях забравил Ами да е на хаирлия първата победа, пък дали наказанието на оня любовчия, треньора на Бостън, ще е решаващо - предстои да разберем
37 точки на ДеМар и бием хората на Фина в старта на сезона
дебют на Горан Драгич и Андре Дръмонд за нас.
дебют на Горан Драгич и Андре Дръмонд за нас.
да, кофти се получи.
миналата година финал в лигата, сега такива сътресения ...
мен Карузо си ме кефи още като беше в Лейкърс, много се кефих, че дойде при нас!!
иначе оптимистично начало за нас, въпреки липсата на Зак (засега го даваха проблемен само за мача с Маями) и Лонзо (прогнозите са че ще отсъства за няколко месеца )
Драгич и Дръмонд дават опит от пейката, Драгич с 4 тройки (от 5 опита), едната направо магическа
в Маями Хироу изглежда вече доста солидно, договора му изтича тая година и за нов ще трябва вече сериозно да развързват кесията
Драгич и Дръмонд дават опит от пейката, Драгич с 4 тройки (от 5 опита), едната направо магическа
в Маями Хироу изглежда вече доста солидно, договора му изтича тая година и за нов ще трябва вече сериозно да развързват кесията
Лейкърс снощи паднали и от Клипърс, състава им за новия сезон нещо не буди оптимизъм
с прищявките на Леброн да му карат старите дружки успяха да разкарат доста обещаващи млади играчи последните сезони (от както дойде Леброн).
като нищо пак ще са проблемни за плейофите.
с прищявките на Леброн да му карат старите дружки успяха да разкарат доста обещаващи млади играчи последните сезони (от както дойде Леброн).
като нищо пак ще са проблемни за плейофите.