Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила отличието ,,Рицар на годината 2023" от "Ордена на рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България", съобщи лидерът на организацията и масон Румен Ралчев.
Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила отличието ,,Рицар на годината 2023" от "Ордена на рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България", съобщи лидерът на организацията и масон Румен Ралчев.
Попитали Радио Ереван:
- Кога точно е основан Ордена на Тамплиерите?
- Не знам. Питайте Янка Такева, тя е държала ... сабята на Юг дьо Пайен на Храмовия хълм в Йерусалим — отговорило Радиото.
VIKING wrote: ↑04 Dec 2023 19:28Зимата завладя Москва! Блокирани пътища и летищен хаос в столицата
Побратиме ,Чичо Скорпи ,вашата велика расия се насира
Бате Бе ! Да съм чичо, да ти го нАбия...
Попе, га батко ти Скорпи е затъвал в преспи над метър + в СССР, ти си бил в ташаците на татко си (сори за израза).
И не Россия, СССР...запомни бе галфон
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."