НБА сезон 2024-25
Re: НБА сезон 2024-25
Кавс са без трима стартиращи - Мобли, ДеАндре Хънтър и Гарланд.
Като единия е защитника на сезона, всеки един отбор ще изпита трудности ако му липсват толкова титуляри.
Все пак са водили доста преди края, но липсата си е липса. Ако не се върнат скоро серията е почти решена.
- DonBasilio
- DonBasilio
ОКС мачкат в момента.
Много слаб Tatum и 2ри шамар за Бостън. От главен фаворит май ще стягат куфарите
Много слаб Tatum и 2ри шамар за Бостън. От главен фаворит май ще стягат куфарите

Денвър си взеха своето първия мач и са оставили ОКС да се наиграят втория. тактическа загуба ми изглежда по-скоро.
виж това с Бостън -Никс отива на изненада. Никс в предната серия играха много по-добре навън, отколкото като домакин, остава да видим дали Селтикс ще се гипсират след това 0:2
виж това с Бостън -Никс отива на изненада. Никс в предната серия играха много по-добре навън, отколкото като домакин, остава да видим дали Селтикс ще се гипсират след това 0:2
Даа, не го очаквах.. А победата за Бостън в следващия мач става задължителна, щото нали знаем - " след 0:3 никой не е успял.." и т. н.

- DonBasilio
и друг път съм писал (предни сезони), че най-дразнещото на сегашния Бостън е, че играят с бахти досадата. Все едно са взели по 4 пръстена вече. никаква емоция в нито един мач. Това да видиш някой от стартерите да играе със спортна злоба, с раздразнение, както играе Йокич (раздава лакти без да му мигне окото), дори 1 Къри играе с повече страст, хвърля се за топки и тн. 

Бостън-НЙ Никс 90:91 - ето това е вече плейофна защита.
Доста изненадващ старт на серията. Аз съм за новите имена - тоест Бостън, Денвър и ГСУ да не станат шампиони. Но има един проблем, мразя само един отбор от останалите в момента. И той е Никс.
Чакам с нетърпение уикенда да погледам малко. Ега всички серии се решат в 7 мача.
Доста изненадващ старт на серията. Аз съм за новите имена - тоест Бостън, Денвър и ГСУ да не станат шампиони. Но има един проблем, мразя само един отбор от останалите в момента. И той е Никс.
Чакам с нетърпение уикенда да погледам малко. Ега всички серии се решат в 7 мача.
Стеф снощи пропусна мача, възставява се, и има преглед след няколко дена. ГСУ паднаха очаквано, като гледам статистиката май не са се и напъвали кой знай колко