05.03.2026 - Четвъртък
- Паниковски
Re: 05.03.2026 - Четвъртък
дубрутру
и тВитче за античката чичка и учиндолскиО му прЕател

и тВитче за античката чичка и учиндолскиО му прЕател
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
- Паниковски
от утре нов кръг
как ще издържат мумшетата на това темпо...не знам, не знам
viewtopic.php?f=2&t=3776
Отбори извън тройката не коментирам
- DonBasilio
-
MAD SCORPI
Добро утро !
Днес е важен ден за ФК Левски, отбора, Веласкес, Сираков и привържениците. Не, че се решава титлата, а защото този мач, при победа на сините ще се свали дългогодишния хегемон от лидерската позиция (лична позиция). Така както има изгрев, апогей, залез, така и в един футболен отбор все някога апогеят се достига и започва залез... до нов изгрев. Тази година ФК Левски започна да изгрява. Понякога засенчен от облаци, понякога проблясъци... но върви нагоре.
Успех на сините футболисти !
Днес е важен ден за ФК Левски, отбора, Веласкес, Сираков и привържениците. Не, че се решава титлата, а защото този мач, при победа на сините ще се свали дългогодишния хегемон от лидерската позиция (лична позиция). Така както има изгрев, апогей, залез, така и в един футболен отбор все някога апогеят се достига и започва залез... до нов изгрев. Тази година ФК Левски започна да изгрява. Понякога засенчен от облаци, понякога проблясъци... но върви нагоре.
-
MAD SCORPI
Путя, Путя... много си мек бате (а не си мека китка)... Аз ако съм на твое място им връткам и газ, и нефт и всякакви суровини и продукти.С оглед на намерението на ЕС да се откаже напълно от своя газ, Русия може да инициира предсрочно излизане от европейския пазар и да се преориентира към по-интересни купувачи. Това заяви президентът на РФ Владимир Путин пред журналиста от "Вести" Павел Зарубин. "Планират след месец (...) да въведат ограничения за закупуване на руски газ, включително и втечнен, а след година - през 2027 г. - още по-нататъшни ограничения, чак до пълна забрана, - напомни Путин за позицията на ЕС. - А сега се отварят други пазари. Може би ще е по-добре да спрем доставките на европейския пазар? Да отидем на пазарите, които се отварят, и да се закрепим там?".
„И тук – искам да е ясно – няма никакъв политически подтекст, - посочи Путин. - Ако все пак ни затворят след месец, след два, не е ли по-добре да спрем сега и да отидем там, в онези страни, които са надеждни партньори? И да се закрепим там". „Но това не е решение, в случая това е, както се казва, мислене на глас“, добави руският президент и обеща да даде съответните указания на правителството.
Бих им казал - пошли на хуй ! И да се оправят. Толкова ли си наивен бе баце. Защо не сега, а след месец, след година. Ми просто е бе баце. След месец отоплителния сезон си отива. След година Урзула и СИЕ се надяват да са осигурили доставките (пак от руските недра) от други доставчици изцяло и гламавия ЕС народ да бъде за пореден път заметен с лъжата, че не потребява руски нефт и газ...
Спри да мислиш на глас и действай. Аз лично до бензина 3 евро на литър ще се справя. За другите ми е през дедовия
- DonBasilio
аз очаквам поредната нещастна загуба за нас. Нищо повечеMAD SCORPI wrote: ↑05 Mar 2026 09:48 Добро утро !

- DonBasilio
руснаците са мега-тъпаци и такива ще си останат. Няма какво да допълня по темата.MAD SCORPI wrote: ↑05 Mar 2026 09:53Путя, Путя... много си мек бате (а не си мека китка)... Аз ако съм на твое място им връткам и газ, и нефт и всякакви суровини и продукти.С оглед на намерението на ЕС да се откаже напълно от своя газ, Русия може да инициира предсрочно излизане от европейския пазар и да се преориентира към по-интересни купувачи. Това заяви президентът на РФ Владимир Путин пред журналиста от "Вести" Павел Зарубин. "Планират след месец (...) да въведат ограничения за закупуване на руски газ, включително и втечнен, а след година - през 2027 г. - още по-нататъшни ограничения, чак до пълна забрана, - напомни Путин за позицията на ЕС. - А сега се отварят други пазари. Може би ще е по-добре да спрем доставките на европейския пазар? Да отидем на пазарите, които се отварят, и да се закрепим там?".
„И тук – искам да е ясно – няма никакъв политически подтекст, - посочи Путин. - Ако все пак ни затворят след месец, след два, не е ли по-добре да спрем сега и да отидем там, в онези страни, които са надеждни партньори? И да се закрепим там". „Но това не е решение, в случая това е, както се казва, мислене на глас“, добави руският президент и обеща да даде съответните указания на правителството.
Бих им казал - пошли на хуй ! И да се оправят. Толкова ли си наивен бе баце. Защо не сега, а след месец, след година. Ми просто е бе баце. След месец отоплителния сезон си отива. След година Урзула и СИЕ се надяват да са осигурили доставките (пак от руските недра) от други доставчици изцяло и гламавия ЕС народ да бъде за пореден път заметен с лъжата, че не потребява руски нефт и газ...
Спри да мислиш на глас и действай. Аз лично до бензина 3 евро на литър ще се справя. За другите ми е през дедовия![]()