05.03.2026 - Четвъртък

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
norm

Re: 05.03.2026 - Четвъртък

Post by norm »

Дедо Ильо wrote: 05 Mar 2026 15:33 Та кой е агресора в тая война? И в много други? :popacorn:
п*ткин :hjtwofinger: :popcorn:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
helic

Post by helic »

norm wrote: 05 Mar 2026 15:08
helic wrote: 05 Mar 2026 15:02
norm wrote: 05 Mar 2026 14:58 не се занимавай с великия ЦСКА, кай сега ще има ли скоро чалъм за сеитба на арпаджик, или този път бълнуванията на хахото няма да доведат до нужната корекция :nuts: :kravar:
ще ми се да има корекция, ама не виждам засега особено голям страх у пазара, с изключение на някои сектори, както и на петрола.
Стоя настрани и чакам. Предуикендно не ми е комфортно, щото уикенда може и още бомби да предложи
премаркета е на червено, но и вчера беше така пък виж как свърши :gacho: оти не се изтреска пак с едни 200% мита за мазното мече, за това, че е продал радари на чалмите, нищо, че за нищо не стават :evil: :mrgreen:
то па голямото червено, тва не го броя за движение,
знам и вчера, и оня ден как свърши, за това казвам, че засега мега страх не виждам, което разбира се може да се промени всеки момент
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

norm wrote: 05 Mar 2026 15:37
Дедо Ильо wrote: 05 Mar 2026 15:33 Та кой е агресора в тая война? И в много други? :popacorn:
Така, така :bow:
RONALDINHO GAUCHO

Post by RONALDINHO GAUCHO »

но знам как ги убиват тук и нарязват и слагат в куфар, нарязват с макетно ножче, заливат със сярна киселина, оскатяват, убиват деца и т.н.
Скорпи, това горното държавна политика ли е в България? :roll:
Dinko

Post by Dinko »

Дедо Ильо wrote: 05 Mar 2026 15:40
абе не знам как точно се оправяте в международното положение ... само посочвам, че в няколко страници разстояние пишеш, че:
1. Украйна била жертвата, и
2. РФ не е агресор

как въобще излиза аритметиката ... :roll:
helic

Re: За Мад Скорпи, Дъртия и Попот. Коалицията на мира!

Post by helic »

MAD SCORPI wrote: 05 Mar 2026 15:29
DonBasilio wrote: 05 Mar 2026 11:43
Иранско безобразие

Тръмп е наясно - с фанатици не се преговаря

Това е кръвожадна теократична диктатура, която изнася терор през проксита като Хизбула, Хамас и хутите, потиска собствения си народ и се стреми към ядрено оръжие
...

Благодаря ви за вниманието по този въпрос.
Всичко това е чудесно, но няма да ни спаси, ако все пак фанатици решат да си отмъщават на България затова, че предоставя своите летища за в.в.операции срещу държавата им, или пък ако се включи по друг начин. (ПОВТАРЯМ Дъщеря ми го преживя. Вие и вашите деца не сте!).
Също мисля, че за всяко нещо си има първопричина. Не защитавам Иран в никакъв случай, но ще кажа едно:

Сутринта се наслушах как ударите на САЩ и Израел са справедливи, защото са превантивни, и защото Иран щял да нападне Израел, също как щял да ги убие с ядрено оръжие (при положение, че межд.агенция за атомна безопасност не е потвърдила, че Иран има ЯО). По горе долу същата аналогия Путин започна СВО с превантивни мерки за да защити руснаците в Украйна и да предотврати очаквано нападение от Украйна.

Монетата има две страни, Доне, но май започнахме да искаме да пада на една страна. На тази на която искаме и считаме за нашата.

И накрая. Не знам как убиват жените в Иран, но знам как ги убиват тук и нарязват и слагат в куфар, нарязват с макетно ножче, заливат със сярна киселина, оскатяват, убиват деца и т.н..... Хайде да си оправим нашата кочина преди да оправяме кочината на другите.
скорпи, сложи си ръка на сърцето, върни се малко назад във времето, колкото и да е трудно, и ми кажи през 2021 кое би било по-вероятно
Украйна да нападне Русия или Иран да атакува Израел
Украйна така да се каже сама си предаде ядрените оръжия срещу известни гаранции (дето след години се оказаха гаранции-франции де) докато и децата знаят че целта на Иран е да се сдобие с ЯО.
Та сложи ръка на сърцето си и кажи кое би било по-вероятно...........

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
norm

Post by norm »

helic wrote: 05 Mar 2026 15:39
helic wrote: 05 Mar 2026 15:02

ще ми се да има корекция, ама не виждам засега особено голям страх у пазара, с изключение на някои сектори, както и на петрола.
Стоя настрани и чакам. Предуикендно не ми е комфортно, щото уикенда може и още бомби да предложи
премаркета е на червено, но и вчера беше така пък виж как свърши :gacho: оти не се изтреска пак с едни 200% мита за мазното мече, за това, че е продал радари на чалмите, нищо, че за нищо не стават :evil: :mrgreen:
знам и вчера, и оня ден как свърши, за това казвам, че засега мега страх не виждам, което разбира се може да се промени всеки момент
това казвам, де, нужно е по-рязко и изненадващо движение да търкулне камИка по нанадолнището :kravar: имам му доверие, чЕкаме :popcorn:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
norm

Post by norm »

Dinko wrote: 05 Mar 2026 15:45
абе не знам как точно се оправяте в международното положение ... само посочвам, че в няколко страници разстояние пишеш, че:
2. РФ не е агресор

антички анализ и синтез, наш динко, къде си блял всичките тези години :facepalm: :mrgreen:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
helic

Post by helic »

Dinko wrote: 05 Mar 2026 15:45
2. РФ не е агресор

македонската аритметика не е като нормалната аритметика, щото както би казал гусин Дянков на Бачи, у Македонията е напълно възможно да си и МАЖ, и Жена, едновременно :mrgreen:

Image
helic

Post by helic »

norm wrote: 05 Mar 2026 15:47
helic wrote: 05 Mar 2026 15:39
това казвам, де, нужно е по-рязко и изненадващо движение да търкулне камИка по нанадолнището :kravar: имам му доверие, чЕкаме :popcorn:
за да направи пари от движение нагоре, дори и на уважаемия президент Тръмп преди това му е нужно движение надолу :mrgreen:
Он го доказа перфектно миналия април :mrgreen: :mrgreen:

П.С. - твърде възможно е на Тръмп любимия му месец да е април, за това да чака просто да мине март :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Image
Post Reply