Много ми е мъчно за Спаси София…
Днес кмета Терзиев подписал с Гърнето и Праховеца да чистят София. Разбира се, за повече кинти, отколкото беше казал, че ще даде.
Спаси София в случая съвсем аргументирано пишат текст.
Отдолу ги подкарват соевите.
Борис Бонев се опитва да им говори. Пише, че е предупреждавал, че имат километри изписани текстове и предложения.
Отговорите са еднотипни - “НА ТЕРЗИЕВ НЕ МОЖЕТЕ ДА МУ СТЪПИТЕ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ”.
Извод…
Отдавна съм ви го казал. Соевите (ППДБ) са също толкова умни, колкото копейките. Ако някой е техен човек, то той задължително е безпогрешен.
Ако някой от друга партия е дете на ДС агенти - той е враг. Ако е от техните - “детето не носи вина за родителите си”.
Впрочем едва ли е случайно, че голяма част от соевия елит се състои от деца на второразредни партийни активисти на БКП. Аз познавам мнозина такива, които някога ги возеха служебни коли (по времето на Тато) а после станаха антикомунисти.
Бонев и СС ще имат трагична съдба. Вероятно и те като ИТН ще приключат на следващите избори.
Което е тъжно, защото, въпреки че за мен са тотал щета като идеи, те бяха генератора на промяната на караула в София. Макар, че благодарение на неоинфантилизма си на миналите избори (макар и неволно) подариха властта на ГЕРБ.
Жалко…
Но защо ли ви го пиша това. Пак ще изпаднете в истерия колко як е кмета Терзиев, който не свърши едно нещо за мандата си, но това за вас не е от значение…
05.03.2026 - Четвъртък
-
Mad Viking
Лукчо и олигофрена от Тетевен и другата тъпа измет -ЯЖТЕ ЛАЙНА ИЗРОДИ
кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
Re: 05.03.2026 - Четвъртък
Вуцов п**ката, синчето на тате е много надценен вратар. Прави му се имидж но си е един обикновен вратар. Все едно лови яйца.
Жалко че говедата оставиха фесовете с теоретични надежди.
Жалко че говедата оставиха фесовете с теоретични надежди.
Американски сенатор и охранители случайно счупиха ръката на бивш морски пехотинец, който протестираше срещу войната на Доналд Тръмп срещу Иран в Сената. „Никой не иска да се бие за Израел!“, извика ветеранът Брайън Макгинис, докато сенаторите гласуваха за премахване на правомощията на президента Тръмп да нарежда удари срещу Иран без одобрението на Конгреса.
-
MAD SCORPI
Мдаааа... де жа ву. Бият си ни където и както ни хванат. По-добре играха Лудогрорец.
-
MAD SCORPI
Вратарски гол. Имаше време да предвиди къде ще я насочи Маркус. И стената беше пълен ташак. Но казах, Лудогореь бяха по-добрия отбор.
- Паниковски