DonBasilio wrote: ↑06 Mar 2026 11:11
Кървавият данък, за да може 93 млн. да тръгнат по пътя на свободата и непринудата!
Важното е че не са нашите деца, а?
Просто не се усещате.
прочете ли вчера статията, която постнах?
Ако имаш някаква позиция, кажи я. Конфликт, в който трябва да вземеш страна.
Аз казвам моята God Bless America!!!
Твоята е???
хайде де Базилио,
стига се срамува - кажи само, агитираха ли ви говедата за гласуване за разумна България, а ние знаем че не си поел от агитацията. само кажи дали си запознат с това?
Dinko wrote: ↑06 Mar 2026 12:10
хайде де Базилио,
стига се срамува - кажи само, агитираха ли ви говедата за гласуване за разумна България, а ние знаем че не си поел от агитацията. само кажи дали си запознат с това?
хайде де, какво толкоз страшно има?
Не. Не са ме агитирали и не съм чул някой някъде да бъде агитиран.
Следя и официалния форон и там няма нищо. Освен да пцуват дебелия, ББ, Чорапа и Русев на майка.
MAD SCORPI wrote: ↑06 Mar 2026 10:375 March 2026
Call for expression of interest
Participation of payment service providers in the digital euro pilot
Честитооооооо.... Скорпи ще се включи комай.... какво мислите, дигитални роби, мои !
Оооох предусещам нова бозка за цицане на парички
Някои си цицкате, други си вземат каквото мине по пътя
.
В ночь на 6 марта "Ощадбанк" заявил, что в Венгрии были безосновательно задержаны два инкассаторских автомобиля, осуществлявших регулярную перевозку иностранной валюты и банковских металлов между Райффайзен банком Австрия и "Ощадбанком Украина". В автомобилях находилось 40 млн долл., 35 млн евро, 9 кг золота. Машины сопровождались семью сотрудниками инкассаторской бригады.
П. С. Да не се подведете по руския език, цитатът е от украински сайт и показва нова страница на спора между Унгария и Украйна за нефтопровода
Като е от украински сайт, защо е на руски език. Не беше ли забранен в Украйна ?
Апропо само тука за сведение, Райфайзен явно се "изпират" и слушкат Комисариата, защото добре са настъпили мотиката. Щеше да им отлети лиценза. Парички кеш от Австрия към Киев Че и златце
DonBasilio wrote: ↑06 Mar 2026 11:11
Кървавият данък, за да може 93 млн. да тръгнат по пътя на свободата и непринудата!
Важното е че не са нашите деца, а?
Просто не се усещате.
прочете ли вчера статията, която постнах?
Ако имаш някаква позиция, кажи я. Конфликт, в който трябва да вземеш страна.
Аз казвам моята God Bless America!!!
Твоята е???
Това са военопрестъпници.
Аз съм против убийствата на невинни хора. Особено деца. Независимо какви са.
Интересно какво щеше да мислиш ако там беше някое твое близко дете.
И тия, които оправдавате това не сте хора. Не сте.