Това си е твое виждане уважаеми Гаучо. За мен НРБ ми даде детство, образование, основата сега да съм това, което съм. Очевидно добра основа за това, което съм постигнал. И съм убеден, че и дори да беше останала НРБ пак щях да съм добре. Защото човек кове съдбата си и живота си, а не държавата. Или се присособяваш или потъваш. Толкова е просто. В т.н. Запад е същото и го твърдя на 1000 процента.RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑09 Sep 2026 13:21 Дедо Скорпи, кой е казал, че трябва да се срамуваш, най-малкото това не зависи от теб!НЕ, тогава нямаше държава, имаше някакъв придатък на сесесере! Не случайно го имаше вица, че когато в МАсква пръднели, бай Тошо се насирал!
![]()
Що мислиш, че сега Територията е независима, аз това няма как да променя. Аз твърдя, че сега сме в пъти по зависими от Брюксел и Вашингтон и че по-васална държава аз не помня. Сега не е важно да пръднат в Брюксел, за да се насерат нашите в триъгълника на властта. Сега се насират и отиват да докладват на Брюксел. Сега Вашингтон дори и да не желае, получава проснатите килимчета с наколеничили политици и държавници. Сега смърдим на брюкселко зеле, щастливи сме, че сме част от европейската общност, но само слепец не вижда, че Територията макар и на някои места покрита с лъскава опаковка е всъщност едно прогнило образование.
Но аз не възнамерявам да променям възгледите на който и да е. Всяка коза за свой крак.