16.09.2026 сряда

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 16.09.2026 сряда

Post by MAD SCORPI »

Слушах речта на на уважаемата Главен Комисар и водач на ЕССР - г-жа Урсула фон Дер Лаейн и очите ми се напълниха със сълзи от съжаление.
Съжалявам, че не се напънах да сана един от многото бюрократив Брюксел и ЕС. Да мога да виждам този наш водач на живо. Да съм част от нейното обкръжение, което работи, работи, работи за силна и могъща Европа. Да съм един скромен чиновник - среден до леко висШ ранг. Така щях да се трудя за едната скромна заплата. И щях даже да се жертвам да съм член на комисии и комитети, и въпреки умората да гряда светлото бъдещет. Ето сега трябва да възпрем Китай, че ни цакал с 1 милиард еврака на денм, да изградим най-важния коридор - източен през сложен терен. Еееееех Канада... вярно не продадох червената си лада (щото нямах такава), но ето дойде този светъл ден. Канада идва при мен !!!! Чичо Дони ще сепръсне от яд. Сега като се събуди и ще получи сърдечна аритмия.

Щастлив съм уважаеми съфорумци. Щастлив съм, че отново има конгреси, пленуми, комисари. Обещания, ръкопляскания... калко ми липсваха тези партийни форуми.
norm

Post by norm »

дедо скорпи, оти се лютиш така, у роZZия и поднебесния мордор няма ли пленуми, конгреси, гласуване на конвейер и ръкопляскане :mrgreen:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm

Post by norm »

Русия многократно е подчертавала, че няма намерение да атакува западни страни и няма интерес да го прави. Ако обаче Европа, която редовно говори за подготовка за война срещу Русия, нападне Русия, "това ще бъде съвсем различна война и ще бъде много кратка", заяви руският външен министър Сергей Лавров.
е когато е права конската мутра права е :good:
на поляците едва ли ще им отнеме повече от седмица-две да се настанят у кремъл, този път за постоянно :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

norm wrote: 16 Sep 2026 14:58 дедо скорпи, оти се лютиш така, у роZZия и поднебесния мордор няма ли пленуми, конгреси, гласуване на конвейер и ръкопляскане :mrgreen:
Most probably ! Не ги следя, уважаеми гусин Норм. Сериозно !
Аз съм си за ЕС и уважаемата г-жа Урсула фон Дер лаейн. Комисариатът здраве да и дава и още поне 4 мандата да ни управлява.

Не се лютя. Както казах, дори съм щастлив. просто се ядосвах,че сега можеше да правя в Брюксел история и светло бъдеще, а не пари за себе си в София.... съдба, да го...
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

norm wrote: 16 Sep 2026 15:28
Русия многократно е подчертавала, че няма намерение да атакува западни страни и няма интерес да го прави. Ако обаче Европа, която редовно говори за подготовка за война срещу Русия, нападне Русия, "това ще бъде съвсем различна война и ще бъде много кратка", заяви руският външен министър Сергей Лавров.
на поляците едва ли ще им отнеме повече от седмица-две да се настанят у кремъл, този път за постоянно :good:
Все си мислех, че на Изтопк новините идват по-бързо... това е претоплена манджа от оня ден...
А иначе, ще ми е интересно да видя как полските шляхти ще се изпаряват, по начин малко по-различен от този по който се изпараяваха при чичо Ади, но ще се изпаряват ;)
norm

Post by norm »

MAD SCORPI wrote: 16 Sep 2026 15:35
Все си мислех, че на Изтопк новините идват по-бързо... това е претоплена манджа от оня ден...
А иначе, ще ми е интересно да видя как полските шляхти ще се изпаряват, по начин малко по-различен от този по който се изпараяваха при чичо Ади, но ще се изпаряват ;)
роZZия никога няма да използва ядрено оръжие, първо защото не са сигурни дали наистина ще сработи, и второ, ако сработи те самите ще се изпарят в резултат на отговора от страна на запада ;) а армия с която да спрат поляците просто не им е останала, дори да мобилизират всичките запасняци няма с какво да ги облекат и въоръжат, докато го получат от поднебесните орки или плондера с прическата поляците вече се окачват примките за степните военнопрестъпници :gacho:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

:facepalm:
Паниковски

Post by Паниковски »

добър ден :shinner:
Отбори извън тройката не коментирам
Паниковски

Post by Паниковски »

много работа нещо тия дни :( :cry: :o :? :facepalm:
Отбори извън тройката не коментирам
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

norm wrote: 16 Sep 2026 15:40 роZZия никога няма да използва ядрено оръжие, първо защото не са сигурни дали наистина ще сработи, и второ, ако сработи те самите ще се изпарят в резултат на отговора от страна на запада ;) а армия с която да спрат поляците просто не им е останала, дори да мобилизират всичките запасняци няма с какво да ги облекат и въоръжат, докато го получат от поднебесните орки или плондера с прическата поляците вече се окачват примките за степните военнопрестъпници :gacho:
Вече пета година им свършват ракетите и мунициите. как пък пералните и печките не свършиха. Време е да свършат и поляците да заповядат. :mrgreen:
Post Reply