09.10.2026 петък Денят на Паника!

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Nickish

Re: 09.10.2026 петък Денят на Паника!

Post by Nickish »

helic wrote: ↑09 Oct 2026 10:40
Дедо Ильо wrote: ↑09 Oct 2026 10:36 Хайде малко да ви образоваме.
Правила за пиене

- Ако някога изпиеш дори едно „женско“ питие, всички ще те запомнят като „онзи тип, който пие женски питиета“.

Никиш,
разбра ли за виното - ако някога си пил вино, свърши тя вече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Никога не съм пил вино в бар, а за ресторантите и механите правилата са други :good:
:beerchug:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: ↑09 Oct 2026 10:36 Хайде малко да ви образоваме.
..
Бива. Да се образоваме.

Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Кирило Буданов, ръководител на кабинета на украинския президент Володимир Зеленски, е посетил България на 7 и 8 октомври, преди да отпътува за преговори с американските представители Стив Уиткоф и Джаред Къшнър. За необявената визита съобщиха „Фактор“ и „Епицентър“, а бившият вътрешен министър Цветан Цветанов потвърди своя среща с Буданов, публикувайки обща снимка с него. Според „Епицентър“ Буданов е прекарал около 20 часа в София. Пристигнал е в късния следобед в сряда, 7 октомври, а на следващия ден е провел срещи с български представители, след което е заминал за САЩ. Изданието съобщава за специална охрана и засилени мерки за сигурност около посещението. Визитата в София предшества нов кръг от дипломатически разговори за прекратяване на войната. За 9 октомври в Маями е предвидена среща на украински представители със Стив Уиткоф и Джаред Къшнър, съобщава Ройтерс, позовавайки се на американски източник, запознат с подготовката.
„Фактор“ също пише за разговори с български държавници и министри. В публикациите обаче не се посочват имената на участниците, нито конкретните теми и резултатите от срещите. Според двете издания визитата не е била публично обявена от държавните институции.
Цветанов съобщи в социалните мрежи за разговора си с украинския представител и заяви, че е впечатлен от неговите качества. По думите му той е пожелал успех на Буданов в предстоящите срещи в САЩ и е изразил надежда за постигането на „справедлив и траен мир“.
Харесва ми, че МП някак си не демонстрира дежурното хвърляне в краката на Господаря и така по нашенски лъже, маже, па накрая преклони главица, защото "Преклонена глава, сабя не я сече". Харесва ми, че народът ни е дълбоко в някаква будна кома и не вижда, че политици и държавници си правят ташак с него.

Няколко дена ни лъжат за ударените кораби, че дори и Баце се принуди с тичпичния си просташко-селски хумор да обяснява, че това разбирате ли било войска, па оръжие... да де, не било чемик.... харесва ми, че българсктие политици и държавници ни изкартват гламави, а ние си се правим, че сме такива.

Разбира се накрая ще се изкарат дроновете руски. Всички ще са щастливи. На РФ не и пука (вече), кой какво ще каже. Евро-атлатниците ще изсерат поредните полюции и призиви, нашите отново ще нарпавят плонж и всички си върви по старому. Чудесно.

Апропо щели да вкарват нови еко такси за горивата ми се мярна. Аз казах, че до 5 евро ще си карам Мерцедеса. За вас - не ми пукаа, честно казано ;)
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Скорпи, какво ще кажеш за комунистическото отроче Ивчо?
Имал свидетел дето в тъмната нощ видял как на идващия дрон пишело " МадЕ ин Раша".
Хептен са се побъркали от натягане. А мълчаха като п**** за украинския дрон в Добруджа и взривилия
се в пристанището на Констанца. Жалка картинка. :nargile:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Костюмът му разкри до каква степен Тръмп поставя Америка на първо място

Доналд Тръмп даде пореден повод да бъде наречен скъперник, лъжец и лицемер, след като по време на предизборен митинг в Небраска неволно разкри откъде си купува костюмите. Оказа се, че става въпрос за бюджетната марка Jos. A. Bank, която произвежда облеклата си в страни като Китай и Бангладеш.
Image
Image

Чичо много стиснат уа. :facepalm:
norm

Post by norm »

ох, без мачлета съвсем изперквам :nuts: аре да започна неземната, че не се издържа вече :slamhead: :gacho:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: ↑09 Oct 2026 12:35 Скорпи, какво ще кажеш за комунистическото отроче Ивчо?
Имал свидетел дето в тъмната нощ видял как на идващия дрон пишело " МадЕ ин Раша".
Хептен са се побъркали от натягане. А мълчаха като п**** за украинския дрон в Добруджа и взривилия
се в пристанището на Констанца. Жалка картинка. :nargile:
Бачо, не знам за кой говориш. За мен всички са един дол дренки, а именно - сбръчкани и никому ненужни.
Замислям се дали не е било по-добре да си останем под турско. Пак щяхме да сме си рая, но все пак донякъде цивилизована, пък може и като по на запад от Истанбул дори по-европата ;)

наситина недоумявам, колко може да сме станали овчедушни и вече да не ни пука, как Пропагандата ни промива мозъците. Ама то така е. За един телефон и нова кола, дежата да са добре и да има кинчи за някоя екскурзия сме готови на всичко... аз лично да, стига да има и пари за повечеко екзотични пътувания и яхта :mrgreen:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: ↑09 Oct 2026 12:40 ...
Чичо много стиснат уа. :facepalm:
Не е стиснат. Пресметлив е.
Не си спомням точно за коя американска катриса ставаше дума в една публикация, но тя милата с милиони спечелени от киното си купувала дрехи втора употреба и обожавала да си взима дрехи от тези магазини.
norm

Post by norm »

оранжевият примат кънти на кухо :ugly004:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Post Reply