снощи позяпах първо Фили - Кавс, после нашите срещу Денвър, та Фили добре ги почнаха, а и шампионите явно ги бяха подценили, но след почивката постепенно затегнаха защитата и в края си взеха мача, много талант има в Ембит, Шарич и Окафор, но и много бързо се изморяват, бе личи им че кондиционния им е българин

Окафор си остава зле в защита, Серхио Родригес направи много силен мач, направо си е като мъж сред деца в тоя отбор, едно опитно добро леко крило и тия могат да стигнат и ПО, а чакаме Симънс да го видим в игра, да видим как ще го мъчат, като леко ли като тежко ли

или ще търсят варианта с две универсални крила, щото и Илясова и Шарич могат да го игратя това

От Кавс освен тре-ал-стар, де си правеха каквото поискат, може да се отбележи играта и на Тристаняка с дабъл, ма за тия пари де ги взема всеки мач трябва да е поне с такива статс, а да и другия мулти-милионер а не го пропускаме, последния стартер де - Смит с 0-11 от игра, тоя дали след като взе пръстена, няма пак да стане същото леке каквото беше преди това

но поне не го прави с лошо чувство, а да забалвяла отбора и публиката и да дразни противника

никога няма да забравя как танцува пеперудка на оня де го хранеше от първия ред в публиката
Финикс - Денвър ги гредах само до почивката, нещо много ми се доста и като видях, че това нещо защитата за пореден път е мръсна дума в Аризона и се отказах, не знам защо се мъчим да играем като ГСУ само по периферията, след като нямаме необходимите за това играчи

топката така и не се вкарва към високите, общо взето, ако овладеят някоя топка под противниковия кош може да се докопат до стрелба, а единия от високите излиза на периферията уж да прави заслон, то пък като затвори лявата страна, гарда се мушка от дясно и все едно заслона го няма

това на два пъти го гледах, иначе Букър е взел доста от движенията на Бледсоу, ама в защита е далеч от неговите умения

За Нъгетс Фарид, йокич, Нуркич и Артър си правеха общо взето каквото поискат в подкошието, по периферията много добра игра на Уйлсън Чандлър, след серията от контузии дали не намери пак формата си, Нелсън и Мудиай на гардовете си направиха играта
От другите мачове изнанда за мен е загубата на Атланта от Лейкър и то при положение, че блатото са с пълен лазарет

и много тежката закуба на Клипърс от Пейсърс и то след като Индиана са без лидера си Пол Джорд, в негово оцъствие Глен Робинсън прави страхотни мачове и показва таланта си, нещо което не успяха да извадят от него отбори като Минесота и Фили

Нещо щоето ми прави впечатление в Пейсър се е, че като Монта Елис направи силен мач, те губят

Друг играч който прави силен старт на сезона е Клинт Капела от Хюстън, страхотно се справя като център

а без Супер Мен явно съблекалняат е доста по-спокойна, а Ерик Гордън явно дава необходимата игра в защита на отбора

А Далас бият Пеликанчетата, но то загуба на Джентри от когото и да е не може да е изненада