НБА 2016-07

Dinko

Re: НБА 2016-07

Post by Dinko »

Чикаго - Бостън.
в търсене на пойнт - гард :)
мача стартира Дж. Грант (тоя бил племенник на Хорас Грант).
момчето почна нахъсано, изкара 3-4 мин., в който гледаше стресирано, пробва няколко пробива, в който го направиха малко за смях и се срина тотално.
смяна - влиза Майкъл Картър - Уилямс. също почва нахъсано, не може да стигне Айзея, оня го прави и него за смях, МКУ направи едно безумно нарушение под коша на Бостън и айде и той на пейката.
смяна - влиза Айзея Канаан (не знам как точно се пише името му :( ). тук - бинго. буквално захапа Айзея Томас, изкара му няколко нарушения, открадна му две топки, направи му здрава защита, при това в първия си мач в плейофите в цялата си кариера. справи се доста добре, преднината на Бостън от 20 точки се изпари, даже се стигна до 2 т. за Чикаго. Айзея пазаше Айзея :), Джими разиграваше топката - записа 33 т. и 9 ас.
Но стопим преднината, правим по 3-4 ялови атаки и Бостън дръпне пак с 10 точки. така 2-3 пъти и мача свърши. много грешки във важните моменти, в който да дръпнем с точките и от Ди Уейд и от Бътлър, а от тях не се очаква да правят такива неща :).
Робин Лопез със силни изяви под коша, взе 6 борби в нападение.

но това е - Булс излезнаха от ритъм с контузията на Рондо и нормално силния колектив в Бостън се възползва от това, изравнявайки серията.
и май за тях беше по-добре, че гостуваха, че втория мач в серията май ги поосвиркаха в Бостън Гардън.

4 мача, по 2 победи за гостите, 2:2 дотук. Предимството вече е за Бостън!
zilot

Post by zilot »

След Кавс и ГСУ, вече и Хюстън са във втори кръг, ОКС с това уан мен шоо просто няма как да ги бъде, взеха максимума според мен - с влизането си в ПО, до голяма степен това се дължеше и на доста слабата игра през сезона на Денвър, Портланд и Далас, догодина освен тия трите сериозна конкуренция би трябвало да са им Пеликанс и да се надяваме Сънс, но това е в бъдещето, може пък и някой да направи изненада с трейдове и ФА :roll: Та за ся, както не ги броим за живи Рокетс може и до финал на Запад да го докарат, щото тия дърти отбори Мемфис и САС правят дълга серия, която даже може да достигне и до 7 мача :roll: и със сигруност ще им се отрази, тогава бруталната им защита ще трябва да ги вади, ама умората си е фактор :roll: Юта смятам ще затворят още със следащия мач серията си, при липсата на Грифин ЛАК трядно могат да се надяват на нещо, та на Клипърс им предстои горещо лято, да видим какво ке мислят, дали да задържат отбора ще им е главната цел или най-после ще търсят добро леко крило :roll: та трудна задача за Юта се очертава срещу ГСУ, най-силното им оръжие Гобер напрактика ще е неизползваем срещу малките бързи маймунки на ГСУ :mrgreen: предполагам ще е с доста ограничени минути :roll: но пък все пак е топка върти се може и да се получи изненада, ама е малко вероятно :roll:
На Изток както казах шампионите са във втори кръг, а останалите серии се очертават дълги и все още с доста въпросителни според мен, с психологическо предимство за Бостън, Атланта и Торонто според мен, ама това може бързо да се обърне
Image
Nickish

икаго

Post by Nickish »

Бостън взе петия мач и обърна серията до 3:2 .
Dinko

Re: икаго

Post by Dinko »

Nickish wrote:Бостън взе петия мач и обърна серията до 3:2 .
дам, с двете победи навън Бостън си върна домакинското предимство, и отново са фаворити.
сутринта на станах да гледам мача, може би ще гледам 6-тия мач в серията.
вчера имаше новини, че може евентуално да се върне Рондо даже и за 5-тия мач, ама не се получи. лекарите са му казали 2 седмици без игра. може да рискува за 6-тия мач, но вече Бостън владее серията.
DonBasilio

Post by DonBasilio »

zilot wrote:След Кавс и ГСУ, вече и Хюстън са във втори кръг, ОКС с това уан мен шоо просто няма как да ги бъде, взеха максимума според мен - с влизането си в ПО, до голяма степен това се дължеше и на доста слабата игра през сезона на Денвър, Портланд и Далас, догодина освен тия трите сериозна конкуренция би трябвало да са им Пеликанс и да се надяваме Сънс, но това е в бъдещето, може пък и някой да направи изненада с трейдове и ФА :roll: Та за ся, както не ги броим за живи Рокетс може и до финал на Запад да го докарат, щото тия дърти отбори Мемфис и САС правят дълга серия, която даже може да достигне и до 7 мача :roll: и със сигруност ще им се отрази, тогава бруталната им защита ще трябва да ги вади, ама умората си е фактор :roll: Юта смятам ще затворят още със следащия мач серията си, при липсата на Грифин ЛАК трядно могат да се надяват на нещо, та на Клипърс им предстои горещо лято, да видим какво ке мислят, дали да задържат отбора ще им е главната цел или най-после ще търсят добро леко крило :roll: та трудна задача за Юта се очертава срещу ГСУ, най-силното им оръжие Гобер напрактика ще е неизползваем срещу малките бързи маймунки на ГСУ :mrgreen: предполагам ще е с доста ограничени минути :roll: но пък все пак е топка върти се може и да се получи изненада, ама е малко вероятно :roll:
На Изток както казах шампионите са във втори кръг, а останалите серии се очертават дълги и все още с доста въпросителни според мен, с психологическо предимство за Бостън, Атланта и Торонто според мен, ама това може бързо да се обърне
Много ме е яд, че Денвър не се класираха. Има 2-3ма играчи, на които много се кефя.
ОКС са точно one-man-show. Четох някъде в един американски сайт, че определени мачове на отбора интсрукциите на тренера са били целия отбор да играе за трипъл-дабълите на Ръсел. Ами наиграха се и вече трябва да са доволни.
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Яд ме е и за Чикаго. Мисля, че и треньора им има още много да учи.
Image Image
Suomi

Post by Suomi »

Много контузии и обрати в първия кръг!
Май само големите фаворити за финала си минаха на парад, всичко друго си беше завързано.
Оклахома - ебати цирка честно. :245: Единствено Рбинсън го запомних, всичко друго само стои и гледа с овчи поглед Онова. На едното домакинство направи трипъл до почивката и залата изригна все едно са станали шампиони. И паднаха - няма такъв цирк. :gacho:
Хюстън не че бяха нещо особено, но покрай Хардън много силна серия направиха Бевърли и Нене. И това стигна, иначе Ариза беше направо сянка на себе си - обиконовено изригва един мач и после нищо. Сега цялата серия тихо. :roll:
Мемфис хвърлха ръкавицата на СА и направиха добра серия. Но Алън им липсваше доста, на моменти се виждаше как изнемогват срещу Кавай и ги правеше направо луди целия отбор. Тони като го захапе и нямаше да е такова чудо. Голямо израстване на Ендрю Харисън, а повечето специалисти дваха точно брат му Аарън да се наложи по-лесно в лигата.
Много силен Пати Милс за шпорите.
След контузията на Гобер Юта макар че победиха изглеждаха все още аутсайдери. След котузията на Грифин пък пак наобратно. Исо Джо направо ги направи разногледи поне в два мача - много опитен и много труден за опазване е с особения си дрибъл и стрелба през човек-двама.
Suomi

Post by Suomi »

Милуоки не им стиганах силите за нещо повече. И нищо чудно - два пъти ги гледах и останах втрещен от безпомощността им! Иначе в защита са добри и имат потенциал, но в атака е трудно за гледане... :gacho:
Атланта и Уошингтън поне напрвиха хубава серия, ако ще и да са слаби отборите. Играят нападателно и двата отбора, много обрати. :yes:
Бостън-Чикаго много наподобява Юта-Клипърс. Две много решаващи събития дадохаголям наклон на серията. Първо беше смъртта на сестрана на Айзея Томас и после контузията на Рондо. Сега обаче Рондо е на път да се завърне и дано да се стигне до 7-ми мач. И там по-добрия да победи. ;)
Кавс и Раптърс започват още в понеделник. Също тогава са и СА-Хюстън.
Dinko

Post by Dinko »

а със Стиви Кър какво става?
пропусна мач 3 и 4 от серията с Портланд за да се подложи на медицински прегледи :roll:

пожелавам му да се възстанови и да се връща на пейката! много свестен тип - страхотен човек и треньор!
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote:а със Стиви Кър какво става?
пропусна мач 3 и 4 от серията с Портланд за да се подложи на медицински прегледи :roll:

пожелавам му да се възстанови и да се връща на пейката! много свестен тип - страхотен човек и треньор!
Проблеми с кръста - даже се говори за край на кариерата! :roll: Все пак предполагам ще се завърне, но явно е сериозно.
----
Юта не можаха да затворят серията, този път Джо беше далеко от истината. :oops: Но като нищо ще ги бият вънка. :roll:
Post Reply