06 март 2026, петък

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Дедо Ильо

Re: 06 март 2026, петък

Post by Дедо Ильо »

“Надяваме се, че един човек в Европейския съюз няма да блокира 90 милиарда евро или първия транш от 90 милиарда евро и че украинските войници ще имат оръжия. В противен случай ще дадем адреса на този човек на нашите въоръжени сили - нека му се обаждат и общуват с него на собствения си език”, каза Зеленски.
Нагъл, по-нагъл, Кокаина.
Приел си му бежанците, пращаш му ток и газ и тоя неблагодарник заплашва.
Аз ви вревех едно време.
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Нямам обоняние. Май съм пипнал ковид. :nargile:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Истината е, че имаме желание, но ВСЕ ОЩЕ нямаме възможност да се изправим като фаворит с Лудогорец и да печелим мачовете с тях. Истината е, че един на един ни превъзхождат. Тактически също стоят по-добре. И са по-големи говеда от нас.
Другата истина е, че за такава игра с ръка трябва ВАР да се намеси и да прецени умишлено ли е, не е ли, каква е позицията на синия футболист. Лично ми се струва, че беше пресолен този фаул. Но и заставеното на стената и позицията на Вуцов бяха мега зле. Още като видях, как единия се отдръпна да бие, а другия се засили казах - гол.

Лично почва да ме дразни безкрайните ротации и експерименти на Веласкес. Не разбрах логиката да местиш Алдаир крило, Флекс нападател и да задържиш чистия си такъв на резервната скамейка, а Бала (много слаб мач) халф... :roll: И ако съм на Сираков му давам ултиматум. Не спечели ли мачовете до края на редовния сезон да си взема чуковете и да си ходи.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: 06 Mar 2026 09:28 Нямам обоняние. Май съм пипнал ковид. :nargile:
Ако си слагал капки за нос (ксилометазолин или подобни) е възможно също. А той ковида си циркулира май като вирус вече наред с всички други и дори не му се обръща внимание. Ако Викинга прочете това, моля да даде мнение, please !
Dinko

Post by Dinko »

споко бе пощенци, какви са тия сълзи и сополи ...
сега побратимите ви от луноходец като направят един равен със септември и паднат от октомври, на вас като ви легнат славия, арда и локатата и ще ви наредят нещата.

ново начало почнахте все пак, само да не ви мине котка път де :nargile:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Лески си взима точките срещу слабите отбори за разлика от разградчани и нас. И това е достатъчно Срещу по-силните е друго.
Ето три мача с кренвиршите и един с нас нямат отбелязан гол. Но не губят точки със слабите. А слаб, силен точките са си три.
Паниковски

Post by Паниковски »

Кадри от срещата бяха разпространени в социалната мрежа X (бивш Twitter) от комуникационния съветник Марго Мартин. На видеото се вижда как духовниците образуват молитвен кръг около държавния глава, докато той стои седнал зад бюрото си в емблематичния Овален кабинет.

По време на събитието един от присъстващите пастори поведе молитвата, отправяйки специални благословии както към президента, така и към американската армия.

"Моля се за Твоята благодат и закрила над него. Моля се за Твоята благодат и закрила над нашите войски и над всички мъже и жени, служещи във въоръжените ни сили", заяви духовникът и допълни:

"И, Отче, ние просто се молим да продължиш да даваш на нашия президент силата, от която се нуждае, за да води нацията ни, докато се завръщаме към това да бъдем една нация под Бог."
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

дали накрая са му направили и една свирка :oops: :ugly004:
Отбори извън тройката не коментирам
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: 06 Mar 2026 09:27
“Надяваме се, че един човек в Европейския съюз няма да блокира 90 милиарда евро или първия транш от 90 милиарда евро и че украинските войници ще имат оръжия. В противен случай ще дадем адреса на този човек на нашите въоръжени сили - нека му се обаждат и общуват с него на собствения си език”, каза Зеленски.
Нагъл, по-нагъл, Кокаина.
Приел си му бежанците, пращаш му ток и газ и тоя неблагодарник заплашва.
Аз ви вревех едно време.
Ха, ха... че ти от небето ли падаш. Това е новият Върховен Комисар на ЕС. Ходят му на крака в Киев обгрижват го, милиарди му се изсипват я за джобни, я за по-сериозен харчлък. Каквото поиска у се дава. Сега ще спретнат на Орбан един румънски сценарий (разбира се далеч по-елегантен), ще се смени позицията на Унгария и всичко ще е на шесТ. След това си отива и Фицето (че и той се прави на мъж ;) ). Даже не бих се учудил, ако един ден Володимир Зеленски не стане Върховен Комисар на ЕС, а разбира се Украйна първа измежду равни.

А ние пак ще си стоИм в ъгъла - ще папкаме, слушкаме и трайкаме. ;)
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Dinko wrote: 06 Mar 2026 09:36 споко бе пощенци, какви са тия сълзи и сополи ...
сега побратимите ви от луноходец като направят един равен със септември и паднат от октомври, на вас като ви легнат славия, арда и локатата и ще ви наредят нещата.

ново начало почнахте все пак, само да не ви мине котка път де :nargile:
Вчера моя чорбар (бяхме се събрали не за мача, но му хвърляхме по едно око) директно си заяви, че иска Лудогорец да спечели. Разбира се аз съм ларж и прощавам на зет си такива изцепки. Убеден е, че ЦСКА ще стане шампион. Няма лошо. Истината обаче е друга. И той и всички останали привърженици на ЦСКА желаят Лудогорец пак да стане шампион, само и само това да не бъде Левски.

Първенството ни е достатъчно странно за да не четем написаното от теб, макар че логиката според мен куца много.
norm

Post by norm »

аз пък искам АРДА да стане шампион, да вземе купата и да пее КЗЛ :hitler1: :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Post Reply