ако направи половината неща, дето ги казва, паметник трябва да му се дигне
той обича да плямпа и да обещава.
Преди десет години обеща на Русе 1 милион туристи будисти
в Румъния да няма бум на будисти
апропо, това будистите не бяха ли едни такива де съществуват в хармония с природата, не ядат много много, не пият, не пушат ... та каква файда от такива туристи
то и ти трябва простотията и кухотата само дома да си показваш, ама на, разпищолил си се пред целия форон. и те търпим, щото сме толерантни
Засегна се НПО грантаджията травестит. КазАх че нямам нищо срещу вас ако се държите като нормални бе.
Несъстоятелната ти глупост не може да ме засегне. нали знаеш, че начина, по който обиждаш отразява това какъв си ти, а не какъв съм аз
то затова ББорисов обвинява другите в корупция, защото се знае какъв е. Та затова си мисля, като те чета, че вечер в офиса слагаш женски дрехи, а през деня пишеш отчети по някой проект
сто тей прайс?
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Новият сериал "Викинги: Валхала", чиято премиера е в петък по Netflix, съчетава история и драма, за да разкаже за приключенията на викингите отпреди повече от 1000 години, започвайки с мисия за отмъщение срещу английския трон, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.
Действието започва 100 години след края на хитовия сериал "Викингите". Ключови са фигурите на Лейф Ериксон, сестра му Фрейдис, принц Харалд.
norm wrote: ↑22 Feb 2022 15:27
защото стоте дни са за анализи, трябват още сто за първи стъпки по изпълнение
Голяма част от тия толупи са във властта от почти година Норм. Не е като да са паднАли от небето.
ъхъ, кой това
пРашков, Кирето, Кокорчо, Велчев на образованието, военния министър. Трябва да знаят за какво иде реч, а не да обещават 5 моста на Дунав, 3 тунела на Стара планина, дкумолиране на ел. енергия в Зарата, премахване на зел. сертификат при 60% ваксинация.
Тия са уникални шмекери за голямо съжаление.
Дедо Ильо wrote: ↑22 Feb 2022 15:35
Голяма част от тия толупи са във властта от почти година Норм. Не е като да са паднАли от небето.
ъхъ, кой това
пРашков, Кирето, Кокорчо, Велчев на образованието, военния министър. Трябва да знаят за какво иде реч, а не да обещават 5 моста на Дунав, 3 тунела на Стара планина, дкумолиране на ел. енергия в Зарата, премахване на зел. сертификат при 60% ваксинация.
Тия са уникални шмекери за голямо съжаление.
знаят, що да не знаят
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."