баскета ще копае по-дълбоко и от футбола
05.10.2026 г. Понеделник
Re: 05.10.2026 г. Понеделник
припощината и ловешките номера докато не изкореним от БГ все така ще е, ма нека говедата да са ви виновни

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ми тя припощината е тръгнала къде от на баба цола дружеството, 'ма ако е говежда не се брои, така ли
оти зеете, че стадион раковски е ваш щом нямате нещо общо със спартак, бре, не ги припознавате и тях, или по навик посягате към нещо чуждо
ей това е говедарщината, за която говоря
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
ей за такива ловешки номера и припощина говоряnorm wrote: ↑05 Oct 2026 19:55ми тя припощината е тръгнала къде от на баба цола дружеството, 'ма ако е говежда не се брои, така ли![]()
оти зеете, че стадион раковски е ваш щом нямате нещо общо със спартак, бре, не ги припознавате и тях, или по навик посягате към нещо чуждоловешки номера..., ми то жижето е първа дружка на нспп, то тези мурафети се предават между прЕатели
![]()
ей това е говедарщината, за която говоря![]()
изпляскването ви като чикия на пясък го олицетворява напълно

за близо 68 годишното ви комунистическо и посткомунистическо съществуване имате трима юноши на кръст дет се вика. Все от някого да краднем - някой войник да привикаме, некой запас, некой да дадем кинти и да го дръпнем, като накрая го докарахте до там, че след фалита и цял отбор от Ловеч си довлякохте
, паразити нйедни. И до като организма, над който сте паразитирали е бил що-годе добре и жив, ви се е получавало, после като го напускат постепенно силите и ей го на - разложен труп.
Па ти си ми се захванал с дрънканици за баба Цола и сие. Бах аз тая припошко-чорбарска наглост деба......

Па ти си ми се захванал с дрънканици за баба Цола и сие. Бах аз тая припошко-чорбарска наглост деба......

- DonBasilio
Кое не е така?helic wrote: ↑05 Oct 2026 20:37 за близо 68 годишното ви комунистическо и посткомунистическо съществуване имате трима юноши на кръст дет се вика. Все от някого да краднем - някой войник да привикаме, некой запас, некой да дадем кинти и да го дръпнем, като накрая го докарахте до там, че след фалита и цял отбор от Ловеч си довлякохте, паразити нйедни. И до като организма, над който сте паразитирали е бил що-годе добре и жив, ви се е получавало, после като го напускат постепенно силите и ей го на - разложен труп.
Па ти си ми се захванал с дрънканици за баба Цола и сие. Бах аз тая припошко-чорбарска наглост деба......![]()
![]()
![]()
![]()
След като почине приемния организъм, паразитът също умира
Природа!

- Милко Калайджиев
helic wrote: ↑05 Oct 2026 20:37 за близо 68 годишното ви комунистическо и посткомунистическо съществуване имате трима юноши на кръст дет се вика. Все от някого да краднем - някой войник да привикаме, некой запас, некой да дадем кинти и да го дръпнем, като накрая го докарахте до там, че след фалита и цял отбор от Ловеч си довлякохте, паразити нйедни. И до като организма, над който сте паразитирали е бил що-годе добре и жив, ви се е получавало, после като го напускат постепенно силите и ей го на - разложен труп.
Па ти си ми се захванал с дрънканици за баба Цола и сие. Бах аз тая припошко-чорбарска наглост деба......![]()
![]()
![]()
![]()
е, хубава работа.
парите на Черепа не сте върнали, но все ЦСКА ви е в устата.
няма да ни го простите това 4:2 на финала за Суперкупата, нали?
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
- Милко Калайджиев
не знам, не знам...DonBasilio wrote: ↑05 Oct 2026 21:32Кое не е така?helic wrote: ↑05 Oct 2026 20:37 за близо 68 годишното ви комунистическо и посткомунистическо съществуване имате трима юноши на кръст дет се вика. Все от някого да краднем - някой войник да привикаме, некой запас, некой да дадем кинти и да го дръпнем, като накрая го докарахте до там, че след фалита и цял отбор от Ловеч си довлякохте, паразити нйедни. И до като организма, над който сте паразитирали е бил що-годе добре и жив, ви се е получавало, после като го напускат постепенно силите и ей го на - разложен труп.
![]()
![]()
![]()
След като почине приемния организъм, паразитът също умира![]()
Природа!![]()
народната милиция умря преди много години, вие и до ден днешен на нейния стадион паразитирате.
сега май и на областната управа са го прехвърлили, с план да ви го дадат безвъзмездно един ден.
наем не плащате, на Черепа не връщате парите, на НОИ не сте превели милионите.
ама ние сме паразити.
не си прав да говориш така, Базилио.
- Милко Калайджиев
иначе какво става с вас, калпазани?
аз започвам да псувам работата от понеделник, че не ми харесва да съм толкова изморен от бачкане в началото на седмицата.
ама и комунизма на Бачо и на Скорпи не ме кефи
дето си изморен от беднотия и от никаква работа по цял ден.

аз започвам да псувам работата от понеделник, че не ми харесва да съм толкова изморен от бачкане в началото на седмицата.
ама и комунизма на Бачо и на Скорпи не ме кефи
дето си изморен от беднотия и от никаква работа по цял ден.