11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: КОЕ НЕ Е ЯСНО?

Post by helic »

DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 10:04
helic wrote: 11 Jun 2025 09:13
DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 08:25 едно време дришата плащаше за БГ пасоши, но влезохме в ЕС. Затегнаха се прааилата и... вече няма БГ играчи. :good:
тя тая работа е и от предния им отбор

за цялото си съществуване от 1948 до 2016 собствените им юноши се броят на пръстите на едната ми ръка - Пенев, Костадинов и с известни условности Методи Деянов.
Винаги играчи, които някой друг някъде е създал.
И сега пак - ще извадят пари да си платят масрафа и ще си я карат по старому.
Любо Пенев, защото Стратега е юноша на Локо Сф.
школа преди 1980 не съществува.
Освен ако не е за запасни офицери или за шофьори
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
helic

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 09:58
MAD SCORPI wrote: 11 Jun 2025 09:53

Стига с това леке Берба бре ! НЕ разбрахте ли, че този е едно обикновено надуто леке.
И да, Гонзо може да не е играл в Юнайтед, но разбира БГ футбол в пъти повече от посочените и има респекта на огромна част от футболната общност...
Без коментар. С такива все едно да спориш с радио. :facepalm:
чичкото от Кауфланд нали и той от Кройф се беше учил.
Докъде я докара с треньорството? :roll: :roll: :roll:

това, че си гледал как Сър Алекс замерва другите с обувки не те прави способен и ти да вършиш същото, драги ми приятелю :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
zilot

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by zilot »

па ли чужденците са виновни :?: и за какво точно са виновни, че родните цървули не изтрезняват с години и в резулатат след 60-тата минута не могат да ходят. Или че са тактически неграмотни /и футболистите и треньорите, тия па последните за да си задържат слаткото постче пускат куци коне където си изберат да играят/. Виновни са, че родните халфове не мотат да подадат три поредни точни паса, че не могат да си спрат топката, че не могат да обърнат посоката дори и с 5 градуса, ако се налага :idea: Че в А-група сигурно вече повече от 20 години няма български нападател който да вкара повече от 15 гола за сезон, ако не изпълни поне 10 дЮспи :idea:
За мача вчера първото полувреме прилично докато не се измори Груйчо /още като получи картона трябвше да го сменят, щото беше свършил въздуха/ това да сложиш Нюрнбергер, Нидялков и Християн Петров едновременно в защитата е гениално :x ма явно чужденците са виновни, а да и да пуснеш на левия фланг пред тия Лукас Петков, де по принцип играе в дясно :evil: и всичко това за да намериш място на некъдърника Кравев който с невероятните си отигравания стартира атаките на Гърция за три от головете им :oops: :oops: :oops:
И какво да кажем 94-та на Световното същата тая Гърция я бихме с 4:0, снощи паднахме с 0:4, междувременно те спечелиха една Еропейска титла, на същия тоя форму, последния на който се класирахме :roll:
Image
norm

Post by norm »

дубрутру :mrgreen:

очевидно е, че проблемът не е в школата на един или друг отбор ;)
но е факт, че говеждите мисирки още 89-та закряка в кресчендо лески та лески, отровиха атмосферата във футбола, а всякакви некадърници, фенЮве на обора възползващи се от това, заемаха и продължават да заемат отговорни места в държавата и спорта още от първите години на демокрацията. Сегашното положение е в не-малка степен резултат на това.

съгласен съм донЪ, да задължат всички отбори у неземната, включително и националния, да играят само с говежди юноши за да започнем най-накрая да гледаме качествен футбол, а сбиртоко в директни елиминации на световни и европейски първенства :good: :popcorn:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
helic

Post by helic »

norm wrote: 11 Jun 2025 10:36 дубрутру :mrgreen:

но е факт, че говеждите мисирки още 89-та закряка в кресчендо лески та лески, отровиха атмосферата във футбола, а всякакви некадърници, фенЮве на обора възползващи се от това, заемаха и продължават да заемат отговорни места в държавата и спорта още от първите години на демокрацията. Сегашното положение е в не-малка степен резултат на това.

съгласен съм донЪ, да задължат всички отбори у неземната, включително и националния, да играят само с говежди юноши за да започнем най-накрая да гледаме качествен футбол, а сбиртоко в директни елиминации на световни и европейски първенства :good: :popcorn:
аз съм съгласен да ги задължават да играят с юноши на припоците. Но ще трябва да попроменят правилата на футбола и да редуцират играите в един отбор до баскетболна бройка, в най-добрия случай :mrgreen:

От мАрда що залагате на сини юноши, а не на такива от ловешката школа, преместила се на Панчарево :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata:

Image
norm

Post by norm »

helic wrote: 11 Jun 2025 10:46

аз съм съгласен да ги задължават да играят с юноши на припоците. Но ще трябва да попроменят правилата на футбола и да редуцират играите в един отбор до баскетболна бройка, в най-добрия случай :mrgreen:

От мАрда що залагате на сини юноши, а не на такива от ловешката школа, преместила се на Панчарево :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata:
не съм аз този, който си мери... школите :dragonstouch:
АРДА допреди 7-8 години бяха в пета глуха, какви школи, ъ-ъ-ъ, бръмбари исках да кажа се въртят из поставката на каскета ти, учиндолски :facepalm:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Скорпи, хайде да говорим сериозно и реално.
Когато Бербатов играеше, такива като Шкембаро, Лечков и говеждите драскачи го плюеха постоянно. Той беше виновен за всичко. Не се раздавал както в Юнайтед. Абе с какви футболисти играеше в МЮ и с какви в нац. отбора? В него няма кой да му даде свестен пас или той като подаде няма кой да го отиграе. Гореизброените първо крякаха да не се вика Берба. Като му писна и каза баста крякаха за какво се отказал. Като се отказа и когато Ивелин Попов стана капитан се говори че вдигал банкет. Бил саможив, рисувал си дома и не ходил по купони с другите. Е видяхме къде стигнаха купонджиите, къъде той. Българина го е яд когато някой постигне нещо. Склонен е да обожествява хора вкарали гол в приятелски мач. Такива сме си.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

zilot wrote: 11 Jun 2025 10:34 ...
И какво да кажем 94-та на Световното същата тая Гърция я бихме с 4:0, снощи паднахме с 0:4, междувременно те спечелиха една Еропейска титла, на същия тоя форму, последния на който се класирахме :roll:
Ами ще ме извиниш, ама болдваш в синъо в твоя пост, ама в САЩ'94 имаше стабилни МИХАЙЛОВ, ЦВЕТАНОВ, ХУБЧЕВ, ЯНКОВ, БОРИМИРОВ, КРЕМЕНЛИЕВ, СИРАКОВ и кой още пропускам, НИКОЛОВ... (играещи в Левски) .Защото без тях и техните действия в САЩ щяха да ни бият като тъпани. Разбира се като част от всички останали с огромните си заслуги.

Когато колата се обърне пътища много. За съжаление ние сме се обърнали но път за нас е само един... по нанадолнището. И причината е проста. Държавата не и дреме за спорта. Има тук там бели лястовици по малки градчета и селища, опитват се да правят нещо. Ама то вече и деца няма, интерес няма и най-вече без Стратегия и политика в средно и дългосрочен аспект (примери много), СПОРТ НЕ СЕ ПРАВИ !

Абе що се ядосвам. То няма държава, аз се ядосвам за някакъв си футбил...да го ддухат. Ей сега като дойде еврото и ще сме на шеСТ !
helic

Post by helic »

norm wrote: 11 Jun 2025 10:53
helic wrote: 11 Jun 2025 10:46

не съм аз този, който си мери... школите :dragonstouch:
АРДА допреди 7-8 години бяха в пета глуха, какви школи, ъ-ъ-ъ, бръмбари исках да кажа се въртят из поставката на каскета ти, учиндолски :facepalm:
ти го питаш що не залагат на юноши на припоците, а взимат само сини такива, то ти вика, е били в пета глуха преди 7-8 години :mrgreen:
Класик :mrgreen:

В Бг има в момента три школи дето работят ня някакво ниво над нулата - на Славия, на Левски и на Черно море. С известни условности включвам и тая на Ботев Пловдив.
И като казвам ниво над нулата, то е малко над нулата. ОСтаналите са някакъв не жив ташак, ами и отвъд.
Гонзо и Перуката шамари ли да ходят да удрят на клубовете да си развиват треньорите и школите.

Image
Post Reply