10.09.2026 - 4-ти ден от седмицата

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Post Reply
helic

Re: 10.09.2026 - 4-ти ден от седмицата

Post by helic »

DonBasilio wrote: 10 Sep 2026 12:54
MAD SCORPI wrote: 10 Sep 2026 11:49
helic wrote: 10 Sep 2026 11:25
с малката батерия съм, просто няма смисъл от по-голямата в случая.
Аз също очаквам с интерес да видя как ще се държи зимата това чудо. Все пак НА Варна зимата не е от най-лютите и в общия случай трае десетина дена :)
Предполагам зимно време и това, че колата е навън, а не в гараж, ще окаже влияние.
Ама съм запазил и бензин ДВГ-то, тъй че сме готови и за тако, и за вако :)
Имам и колело като дон Базилио :mrgreen:
Взел си я основно за градско. Големшка ми се вижда за градско ама то на варна освен два месеца в годината нямате движение :good:
BYD много ги хвалят. В Барселона видях представителство, както и на някакви други китайци.

Абе карай я със здраве...

само последно една моя конспирация:
Сега зарибяват здраво. След да кажем петилетка, ЕА ще се увеличат достатъчно, така, че да ползват смерт фунцкиите им и "тарикатите", които зареждат вкъщи всъщност да плащат цената, която се зарежда на обществена станция. Накратко: боцаш шепсела, колата почва да се зарежда, но праща и инфо до ЕВН, че еди кой си абонат е боцнал щепсел да си зарежда ЕА. Източения ток във фактурата идва на отделен ред, че и три даже: производство, пренос, консумация и шляп колко там цента е цената. Това, ако не го направят ще са ебати глупаците.
Отделно след петилетка няма да има келепир без данък, без зелена и синя зона.... бецален... това, ако не го направят ще са ебати глупаците.

Файнъли: не ми казвай, че си за зелената енергия "НЕ ТИ ВЯРВАМ" това е пълен ташак, знаеш ;)
хелика BYD ли е взел?
Доста добрър избор за EA.
Малкият Базилио изкара един семестър в Бейджиг и каза, че всички коли там са ЕА! Като BYD e с огромен %. Вика нивото е на шкода. Таксита, служебни - BYD. За такива като Паника и Мад Скорпи, вика, че Zeekr е колата. :shinner:
не, не, не BYD
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

helic wrote: 10 Sep 2026 12:58
MAD SCORPI wrote: 10 Sep 2026 11:49

Взел си я основно за градско. Големшка ми се вижда за градско ама то на варна освен два месеца в годината нямате движение :good:
BYD много ги хвалят. В Барселона видях представителство, както и на някакви други китайци.

Абе карай я със здраве...

само последно една моя конспирация:
Сега зарибяват здраво. След да кажем петилетка, ЕА ще се увеличат достатъчно, така, че да ползват смерт фунцкиите им и "тарикатите", които зареждат вкъщи всъщност да плащат цената, която се зарежда на обществена станция. Накратко: боцаш шепсела, колата почва да се зарежда, но праща и инфо до ЕВН, че еди кой си абонат е боцнал щепсел да си зарежда ЕА. Източения ток във фактурата идва на отделен ред, че и три даже: производство, пренос, консумация и шляп колко там цента е цената. Това, ако не го направят ще са ебати глупаците.
Отделно след петилетка няма да има келепир без данък, без зелена и синя зона.... бецален... това, ако не го направят ще са ебати глупаците.

Файнъли: не ми казвай, че си за зелената енергия "НЕ ТИ ВЯРВАМ" това е пълен ташак, знаеш ;)
хелика BYD ли е взел?
Малкият Базилио изкара един семестър в Бейджиг и каза, че всички коли там са ЕА! Като BYD e с огромен %. Вика нивото е на шкода. Таксита, служебни - BYD. За такива като Паника и Мад Скорпи, вика, че Zeekr е колата. :shinner:
не, не, не BYD
Какво, че съм пропуснал?
Image Image
helic

Post by helic »

DonBasilio wrote: 10 Sep 2026 13:00

хелика BYD ли е взел?
не, не, не BYD
Какво, че съм пропуснал?
Мазда
Както обикновено :)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Повече ЕА, по-малко бензин продаден, по-малко акциз в бюджета. Та чух че в Амглия тази разлика щели да я компенсират с някакви данъци върху ЕА. Не се сещам какви сега. Пък ще трябва и повече ток който също трябва и за ИИ. Та не се знае знае ли се.
helic

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 10 Sep 2026 13:19 Повече ЕА, по-малко бензин продаден, по-малко акциз в бюджета. Та чух че в Амглия тази разлика щели да я компенсират с някакви данъци върху ЕА. Не се сещам какви сега. Пък ще трябва и повече ток който също трябва и за ИИ. Та не се знае знае ли се.
приятелю, в БГ електроенергията също е акцизна стока :mrgreen:

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

helic wrote: 10 Sep 2026 13:32
Дедо Ильо wrote: 10 Sep 2026 13:19 Повече ЕА, по-малко бензин продаден, по-малко акциз в бюджета. Та чух че в Амглия тази разлика щели да я компенсират с някакви данъци върху ЕА. Не се сещам какви сега. Пък ще трябва и повече ток който също трябва и за ИИ. Та не се знае знае ли се.
приятелю, в БГ електроенергията също е акцизна стока :mrgreen:
Така е, но какъв е акциза на електроенергията и какъв е на бензина?
norm

Post by norm »

китайски коли :facepalm: не ви слушат главите, да не кажете после, че никой не ви е предупредил :gacho:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm

Post by norm »

ЦСКА е предложил на подалия оставка Христо Янев да остане като треньор, но той е отказал.
Така тимът временно ще бъде воден от Даниел Моралес.
:facepalm:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Паниковски

Post by Паниковски »

втора греда за гуведцата :gacho: :inbox: първо Янев ги ошамари вчера :ugly004: :ugly004: , второ отказва да е треньор, за чието оставане пък те бленуваха :bii-chrobata: :ugly004:
Отбори извън тройката не коментирам
DonBasilio

Post by DonBasilio »

helic wrote: 10 Sep 2026 13:05
DonBasilio wrote: 10 Sep 2026 13:00

не, не, не BYD
Какво, че съм пропуснал?
Мазда
Както обикновено :)
вносителите на Мазда са кап7ти! Колегата стигна до съд с тях. :good: