Добър ден!
Честит ви първи учебен ден!
15.09.2025 г. вторник
Re: 15.09.2025 г. вторник
е па той беше на 31-ви миналия месец
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Волейбола пак се изложиха с тоя Макс уан.
Национален отбор да не го даваш по свободните е обидно и подсъдимо.
Все пак, кйто търси намеира и винаги когато сме имали възможности ги гледаме. Украинците вкараха сервис, по-точно Плотницки.
Ако смятам правилно сме на Франция или Германия, ако останем трети. Да видим първо Полша и Украйна какви ще ги издялкат след малко.
Ние бяхме неделя на Финландия-Сърбия в Тампере. Над 10 000 по трибуните, атмосферата беше страхотна. Сърбите ме изненадаха с беззъбието си или пък финландците бяха много силни.
Предния им мач го гледах по Макс спорт и коментатора викаше на Йокела - Джокела.
Отеделно ударенията на никой не го улучи - винаги ударението е в началото.
Финландския рапределител Иванов.

Все пак, кйто търси намеира и винаги когато сме имали възможности ги гледаме. Украинците вкараха сервис, по-точно Плотницки.
Ако смятам правилно сме на Франция или Германия, ако останем трети. Да видим първо Полша и Украйна какви ще ги издялкат след малко.
Ние бяхме неделя на Финландия-Сърбия в Тампере. Над 10 000 по трибуните, атмосферата беше страхотна. Сърбите ме изненадаха с беззъбието си или пък финландците бяха много силни.
Финландския рапределител Иванов.
Радвам се че бенефиса на Салпаров мина, че дойде до тука...
Уважам го много като играч, но това не беше ок да го ланкат две седмици по новините.
Като Кобрата баце.

Уважам го много като играч, но това не беше ок да го ланкат две седмици по новините.
Като Кобрата баце.
- Паниковски
- Милко Калайджиев
и аз мислех така през 98-99, когато Чорни и други като него започнаха да купуват български клубове, банки, приватизационни фондове.MAD SCORPI wrote: ↑15 Sep 2026 16:20Това ще го кажел ли на чаршафите, които държат най-силните отбори в света под свое крило, уважеми бай Милко. Само не ми казвай, че НЕ можеш да ми изброиш няколко силни европейски клуба, в които възвращаемост е миражМилко Калайджиев wrote: ↑15 Sep 2026 15:33 ... ДжемКорп не работи по европейски, а по евразийски начин... и само ще налива в Лецке милиони, които вероятно ще му осигурят някоя друга шампионска титла, но ще са пари хвърлени на вятъра, защото няма да си върне инвестициите нито с кой знае какво участие в Шампионска лига, нито с някакви грандиозни трансфери.![]()
Наскоро някакъв квичеше у Фейсо, че парите зад Джеймс Бонд, пърдон ДжемКорп били руски... питам го. So What ? не мъцна повече. И к'во като са руски, турски, китайски или от Буркина Фасо. Парите са си пари... толкоз. Апропо доколкото разбрах на този Босанджиев май са му дали зелен флаг да купува някакъв четвъртодивизионен клуб в Англия![]()
викам си: "парите не миришат. ще ги инвестират тук, ще създадат работни места. ще има бизнес"
е, нищо от това не се случи.
престъпните пари не правя бизнес, не създават висока стойност, не подобряват образование.
аз го видях и го научих още в началото на 2000-те.
ти понеже си професионалист в сферата на парите, знам, че си го видял много преди мен.
но тоя бранш явно за цял живот решавате да си затваряте очите за тези неща.
и може би с право -- защото виждате, че правосъдието никога не работи там.
има съдебно преследване само, когато някой от тези съветски помияри здраво сгази лука на някой западен концерн, или милиардер с политическа подкрепа.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Ицо преподава, Курио пише и чупи.