norm wrote: ↑21 Feb 2022 14:46мумшета, вие га припознахте пощенския отбор на баба цола съименник на о'бозе почившето боркишиево творение ни ривахте сега оти ручате ла*на, ако мога да взаимствам от чичето
helic wrote: ↑21 Feb 2022 14:30
аз не мисля, че некой е предавал или продавал Цецека. То просто стигна логичния си завършек и умре. Туй то
Хелик,
това че си фен на Лецкиту си е достатъчно дъно, не е нужно още да копаш надолу
ОСТАВИ проста измет да тъне в лайна ...след точно два мача ПАК ще иматука - аз тия нещастници нема да ги гледам повече - и ще са 800 телета на домакински мач
жалка смрад безгръбначна
добре че техният поп умре , сега НИЕ ще ги опеееме хубаво в края на сезона катпо руските скотове спрът да им давът пари
падението на говедата няма как ни да се измери, ни да се стигне.
norm wrote: ↑21 Feb 2022 14:46мумшета, вие га припознахте пощенския отбор на баба цола съименник на о'бозе почившето боркишиево творение ни ривахте сега оти ручате ла*на, ако мога да взаимствам от чичето
риваха - "Сталин, Тито, Димитров" и бюста на Сталин сурнаха на Мусала
предадоха паметта на о-бозе-почившото цска, но проблема не е че цска умре, а че решиха като съвременен Франкенщайн да възкресяват невъзкресимото, и то използвайки части от телата на Етрополе и Лоич
на крива ракета, космоса и виновен, нали гусин Дянков
По-късно от правителствената ни информационна обясниха гафа с това, че кадрите са правени от фотографи на самия форум, а ако фотосът е редактиран, то това може да е станало неволно в пресцентъра на кабинета.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Сделка на рекордната цена от 60 000 евро за гараж в центъра на София е извършена у нас през декември, обяви пред БНТ заместник-председателят на Национално сдружение "Недвижими имоти" Александър Бочев.