Дедо Ильо wrote: ↑29 Mar 2023 15:10
Нищо и няма на козирката. Така се прави. Метална конструкция и леки материали. Говеждата не издържа на ветар и дожд.
Ама личи си, че си ИТ ... аз дето съм икономист май знаем повече от теб
Козирката е вид крило, и ако е толкова лека и не е добре укрепена (а ние гадаем от видяното) вероятността да бъде подхваната от вятър със сила до ураганната (вече не е изключение и в България) и да се получи ефекта на крилото е огромна....
За Козирката на Герена се поинтересувай. Тя е правена с използване на т.н. напънати стоманени въжета, като самата конструкция е замонолитена в основите...НЕ СЛУЧАЙНО не можаха да я съборят. Предполагам същата е и на кочинпарк
това сигурно се е получило след n-тия брой икономисване на бюджета и едно по едно са отпадали разни неща от плана
Аз не намирам нищо странно. В Тайван може стадионите да са като в Англия или там която и да е силноразвита западноевроесйак държава, но тук е Територията. Може и да отговаря на някой ЕС/ФИФА/ФАФА/ФУФА стандарт но по нашенски. Важното е бояджията накрая да "изпъне" всичко и тип топ работа
може да отговаря на някой стандарт - от преди 50-60 години и отдавна недействащ ...
За Козирката на Герена се поинтересувай. Тя е правена с използване на т.н. напънати стоманени въжета, като самата конструкция е замонолитена в основите...НЕ СЛУЧАЙНО не можаха да я съборят. Предполагам същата е и на кочинпарк
Само ГЕРБ-СДС може да стабилизира държавата, така както три пъти Бойко Борисов я е спасявал от кризите“. Това каза водачът на листата на ГЕРБ – СДС за 17 МИР област Пловдив Вежди Рашидов.
Оня ден се изпиках на един негов плакат в Хисаря
попе, прибра ли се в татковината или още жулиш на аванта вечери, десертчета и винце