Никога не съм пил вино в бар, а за ресторантите и механите правилата са други
09.10.2026 петък Денят на Паника!
Re: 09.10.2026 петък Денят на Паника!
-
MAD SCORPI
-
MAD SCORPI
Харесва ми, че МП някак си не демонстрира дежурното хвърляне в краката на Господаря и така по нашенски лъже, маже, па накрая преклони главица, защото "Преклонена глава, сабя не я сече". Харесва ми, че народът ни е дълбоко в някаква будна кома и не вижда, че политици и държавници си правят ташак с него.Кирило Буданов, ръководител на кабинета на украинския президент Володимир Зеленски, е посетил България на 7 и 8 октомври, преди да отпътува за преговори с американските представители Стив Уиткоф и Джаред Къшнър. За необявената визита съобщиха „Фактор“ и „Епицентър“, а бившият вътрешен министър Цветан Цветанов потвърди своя среща с Буданов, публикувайки обща снимка с него. Според „Епицентър“ Буданов е прекарал около 20 часа в София. Пристигнал е в късния следобед в сряда, 7 октомври, а на следващия ден е провел срещи с български представители, след което е заминал за САЩ. Изданието съобщава за специална охрана и засилени мерки за сигурност около посещението. Визитата в София предшества нов кръг от дипломатически разговори за прекратяване на войната. За 9 октомври в Маями е предвидена среща на украински представители със Стив Уиткоф и Джаред Къшнър, съобщава Ройтерс, позовавайки се на американски източник, запознат с подготовката.
„Фактор“ също пише за разговори с български държавници и министри. В публикациите обаче не се посочват имената на участниците, нито конкретните теми и резултатите от срещите. Според двете издания визитата не е била публично обявена от държавните институции.
Цветанов съобщи в социалните мрежи за разговора си с украинския представител и заяви, че е впечатлен от неговите качества. По думите му той е пожелал успех на Буданов в предстоящите срещи в САЩ и е изразил надежда за постигането на „справедлив и траен мир“.
Няколко дена ни лъжат за ударените кораби, че дори и Баце се принуди с тичпичния си просташко-селски хумор да обяснява, че това разбирате ли било войска, па оръжие... да де, не било чемик.... харесва ми, че българсктие политици и държавници ни изкартват гламави, а ние си се правим, че сме такива.
Разбира се накрая ще се изкарат дроновете руски. Всички ще са щастливи. На РФ не и пука (вече), кой какво ще каже. Евро-атлатниците ще изсерат поредните полюции и призиви, нашите отново ще нарпавят плонж и всички си върви по старому. Чудесно.
Апропо щели да вкарват нови еко такси за горивата ми се мярна. Аз казах, че до 5 евро ще си карам Мерцедеса. За вас - не ми пукаа, честно казано
Скорпи, какво ще кажеш за комунистическото отроче Ивчо?
Имал свидетел дето в тъмната нощ видял как на идващия дрон пишело " МадЕ ин Раша".
Хептен са се побъркали от натягане. А мълчаха като п**** за украинския дрон в Добруджа и взривилия
се в пристанището на Констанца. Жалка картинка.
Имал свидетел дето в тъмната нощ видял как на идващия дрон пишело " МадЕ ин Раша".
Хептен са се побъркали от натягане. А мълчаха като п**** за украинския дрон в Добруджа и взривилия
се в пристанището на Констанца. Жалка картинка.
Костюмът му разкри до каква степен Тръмп поставя Америка на първо място
Доналд Тръмп даде пореден повод да бъде наречен скъперник, лъжец и лицемер, след като по време на предизборен митинг в Небраска неволно разкри откъде си купува костюмите. Оказа се, че става въпрос за бюджетната марка Jos. A. Bank, която произвежда облеклата си в страни като Китай и Бангладеш.

Чичо много стиснат уа.
ох, без мачлета съвсем изперквам
аре да започна неземната, че не се издържа вече

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
-
MAD SCORPI
Бачо, не знам за кой говориш. За мен всички са един дол дренки, а именно - сбръчкани и никому ненужни.Дедо Ильо wrote: ↑09 Oct 2026 12:35 Скорпи, какво ще кажеш за комунистическото отроче Ивчо?
се в пристанището на Констанца. Жалка картинка.![]()
Замислям се дали не е било по-добре да си останем под турско. Пак щяхме да сме си рая, но все пак донякъде цивилизована, пък може и като по на запад от Истанбул дори по-европата
наситина недоумявам, колко може да сме станали овчедушни и вече да не ни пука, как Пропагандата ни промива мозъците. Ама то така е. За един телефон и нова кола, дежата да са добре и да има кинчи за някоя екскурзия сме готови на всичко... аз лично да, стига да има и пари за повечеко екзотични пътувания и яхта
-
MAD SCORPI
оранжевият примат кънти на кухо 

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"