11 Март 2022 г. Петък е и всеки пее САМО ЛЕВСКИ!
Re: 11 Март 2022 г. Петък е и всеки пее САМО ЛЕВСКИ!
Ега сланината ти граняса келеш 
ми ще правят цели проводници бе, тъпо маке!Дедо Ильо wrote: ↑11 Mar 2022 16:51 Милко това не е добреДвата водещи украински производители на неон, които осигуряват половината от световните доставки на ключовия за направата на чипове компонент, са спрели работа, след като Москва засили атаките си в страната, предаде Ройтерс. Така има реална заплаха от увеличаване на цените и влошаване на кризата с недостига на полупроводници.
- DonBasilio
Гъчко
Гъчко, ти си жертва на пропагандата на Путин!
----------------------------------------------------------
Пончо, пак се хвана на голата кука на Зеленски! Жената наистина е била бременна, но я има на три снимки с различни дрехи на фона на разрушената болница!
https://blitz.bg/svyat/skandalni-snimki ... 73204.html

бачо,
по всичките ти постове тук си личи;
1. Русофил;
2. Гербераст;
3. По скоро югославянин, отколкото българин;
4. македонско лайно;
5. под чехъл;
6. перманентен лъжец;
7. е добро число;
8. анализирай и синтезирай простата ти глава!
Язе еле ти кажах да не ползваш анасон бе каунь? Сам си си виновен 
- Паниковски
арчи, добро куче, добро, легни, а така

Отбори извън тройката не коментирам
- DonBasilio
Други въпроси?Левски раздава заплати и погасява задължения - "сините" платили на Хубчев и Насиру

Какво да се коментира.„Фейсбук“ и „Инстаграм“ предприемат безпрецедентна стъпка в правилата си по отношение езика на омразата. Потребителите в някои държави ще получат право да споделят призиви за агресия срещу руснаци и руски войници в контекста на войната, обяви компанията „Мета“, под чиято шапка са двете социални мрежи.
-
RONALDINHO GAUCHO
Ако тук сме само цесекари(каквито повечето сме) няма да е интересно. Трябва да има и някой рогат за да има някакъв спор за да не е истината едностранна и да бъде интересно. Лошото е че тук са предимно комунисти и не се води конструктивен спор, с аргументи и уважение а човек с различно мнение от твоето трябва да бъде оплют, кълнен и унищожен. Е аз съм на края на моя път и мога да съм реален и няма на кой да се мазня и продавам. Мога да го играя опозиция въпреки моите разбирания. А те не са да съм с който е на власт.
Старт.
Старт.