MAD SCORPI wrote: ↑06 Mar 2026 09:32
Истината е, че имаме желание, но ВСЕ ОЩЕ нямаме възможност да се изправим като фаворит с Лудогорец и да печелим мачовете с тях. Истината е, че един на един ни превъзхождат. Тактически също стоят по-добре. И са по-големи говеда от нас.
Другата истина е, че за такава игра с ръка трябва ВАР да се намеси и да прецени умишлено ли е, не е ли, каква е позицията на синия футболист. Лично ми се струва, че беше пресолен този фаул. Но и заставеното на стената и позицията на Вуцов бяха мега зле. Още като видях, как единия се отдръпна да бие, а другия се засили казах - гол.
Лично почва да ме дразни безкрайните ротации и експерименти на Веласкес. Не разбрах логиката да местиш Алдаир крило, Флекс нападател и да задържиш чистия си такъв на резервната скамейка, а Бала (много слаб мач) халф... И ако съм на Сираков му давам ултиматум. Не спечели ли мачовете до края на редовния сезон да си взема чуковете и да си ходи.
Абсолютно бях сигурен как ще свърши мача. Ще играем добре и с половин гол ще ни изклатят.
От 10 мача с тях, 8 ще загубим по този начин към момента.
Причини:
1. Съставите. Бахчето може да извади 2 напълно равностойни състава. Ние при първите смени прескърцваме.
2. Съдиите. Лекото подпиране на съдиите кара Хулио да прави смени. Ако бяхме задържали титулярния състав до 70та минута, щеше да е по-добре. Препратка към т. 1. Късата скамейка ни кара да загубим ритъм, докато при Лудогорец няма промяна на нивото.
MAD SCORPI wrote: ↑06 Mar 2026 09:55
И той и всички останали привърженици на ЦСКА желаят Лудогорец пак да стане шампион, само и само това да не бъде Левски.
Скорпи, съдиш за хората по себе си. За мен Лудогорец е малко по-противен отбор от вашия. По-горе писах за моята позиция.
А вие колко подскачахте за изпуснатата дузпа от Турицов.
DonBasilio wrote: ↑06 Mar 2026 10:26
Абсолютно бях сигурен как ще свърши мача. Ще играем добре и с половин гол ще ни изклатят.
Причини:
1. Съставите. Бахчето може да извади 2 напълно равностойни състава. Ние при първите смени прескърцваме.
2. Съдиите. Лекото подпиране на съдиите кара Хулио да прави смени. Ако бяхме задържали титулярния състав до 70та минута, щеше да е по-добре. Препратка към т. 1. Късата скамейка ни кара да загубим ритъм, докато при Лудогорец няма промяна на нивото.
Аз до 70 минута бях почти сигурен, че ще вземем точка. С едно съм съгласен. Наистина вече става безочливо тънкото подпиране на Лудогорец. Тънко тънко... за влизането в краката на Макун (умишлено при това) решението е червен картон. Зелен капут изблъска в гръб наш футболист, той се засили и неволно се блъска в друг зелен капут. Нашия получава жълт картон. Няма да коментирам погалването на топката в ръката на син футболист. Фаул веднага и т.н....
Да, нямаме скамейката на Лудогорец. И футболистите ни отстъпват като качества, но разликата не е толкова огромна. Ще видим. Казах и вчера, че това не е решаващ мач за титлата. Решаващи са всички останали. Не влезем ли с този точко актив преднина, че и повече в плейофа, може и мечтите да се изпарят.
MAD SCORPI wrote: ↑06 Mar 2026 09:55
И той и всички останали привърженици на ЦСКА желаят Лудогорец пак да стане шампион, само и само това да не бъде Левски.
Скорпи, съдиш за хората по себе си. За мен Лудогорец е малко по-противен отбор от вашия. По-горе писах за моята позиция.
А вие колко подскачахте за изпуснатата дузпа от Турицов.
Разследване потвърждава отговорността на САЩ за нападението срещу училище в Иран
Разследване на американски военни следователи установи, че САЩ са „най-вероятно“ отговорни за нападението срещу иранско училище, при което загинаха над 150 момичета. Ако отговорността на САЩ бъде потвърдена, нападението ще бъде едно от най-смъртоносните кланета сред цивилното население през десетилетията на американска интервенция в Близкия изток.
долавям, че титлата на пощенци е в пряка връзка с идващите избори, жалко че Арчи го няма напоследък, от неговите постове научавахме за кого да гласуват са ги пазарили говедата ...
Дедо Ильо wrote: ↑06 Mar 2026 10:37
Базилио, "демократичния" свят в действие.
Това е демократичен акт бе Бачо. Не разбра ли, че това е превантивен демократичен удар срещу режима на Аятоласите, който, ако не беше осъществен, след два дена Иран щяха да използват атомна боНба срещу Израел. Уважаемият Президент на САЩ - г-н Доналд Тръм е бъдещият носител на нобелова награда за мир. Започна се с Афганистан - демократизираха го. Като буря минаха през Либия и Ирак - демократизираха ги за нула време. Сирия демократизирана. Днес Иран демократизира, оня ден демократизира Венецуела, готви се демократизиране и Куба.
И недей така моля. Ти си територианец в ЕС и с членче в НАТО. Нямаш право да не следваш мейнстрима. Ако не го следваш ще бъдеш упрекван. Нямаш право да мислиш също (освен за риболов, гъби, лозето и сушенето на деликатеси). Мисленето не е демократичен процес.
Dinko wrote: ↑06 Mar 2026 10:38
долавям, че титлата на пощенци е в пряка връзка с идващите избори, жалко че Арчи го няма напоследък, от неговите постове научавахме за кого да гласуват са ги пазарили говедата ...
Много бих искал да разбера повече за долавянето, Динко.
Аз например няма да гласувам (както съм заявил публично).
Настина с моите уважения, но мисля пресоляваш манджата. Абе с две думи - заяждаш се
DonBasilio wrote: ↑06 Mar 2026 10:26
Причини:
Аз до 70 минута бях почти сигурен, че ще вземем точка. С едно съм съгласен. Наистина вече става безочливо тънкото подпиране на Лудогорец. Тънко тънко... за влизането в краката на Макун (умишлено при това) решението е червен картон. Зелен капут изблъска в гръб наш футболист, той се засили и неволно се блъска в друг зелен капут. Нашия получава жълт картон. Няма да коментирам погалването на топката в ръката на син футболист. Фаул веднага и т.н....
Да, нямаме скамейката на Лудогорец. И футболистите ни отстъпват като качества, но разликата не е толкова огромна. Ще видим. Казах и вчера, че това не е решаващ мач за титлата. Решаващи са всички останали. Не влезем ли с този точко актив преднина, че и повече в плейофа, може и мечтите да се изпарят.
Доволен съм от играта като цяло, не и от резултата.
P.S. Переа според мен си изкара умишелн червен картон, за да не играе с/у бившите си съотборници.