06 март 2026, петък

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
DonBasilio

Re: 06 март 2026, петък

Post by DonBasilio »

MAD SCORPI wrote: 06 Mar 2026 09:32 Истината е, че имаме желание, но ВСЕ ОЩЕ нямаме възможност да се изправим като фаворит с Лудогорец и да печелим мачовете с тях. Истината е, че един на един ни превъзхождат. Тактически също стоят по-добре. И са по-големи говеда от нас.
Другата истина е, че за такава игра с ръка трябва ВАР да се намеси и да прецени умишлено ли е, не е ли, каква е позицията на синия футболист. Лично ми се струва, че беше пресолен този фаул. Но и заставеното на стената и позицията на Вуцов бяха мега зле. Още като видях, как единия се отдръпна да бие, а другия се засили казах - гол.

Лично почва да ме дразни безкрайните ротации и експерименти на Веласкес. Не разбрах логиката да местиш Алдаир крило, Флекс нападател и да задържиш чистия си такъв на резервната скамейка, а Бала (много слаб мач) халф... :roll: И ако съм на Сираков му давам ултиматум. Не спечели ли мачовете до края на редовния сезон да си взема чуковете и да си ходи.
Абсолютно бях сигурен как ще свърши мача. Ще играем добре и с половин гол ще ни изклатят.
От 10 мача с тях, 8 ще загубим по този начин към момента.
Причини:
1. Съставите. Бахчето може да извади 2 напълно равностойни състава. Ние при първите смени прескърцваме.
2. Съдиите. Лекото подпиране на съдиите кара Хулио да прави смени. Ако бяхме задържали титулярния състав до 70та минута, щеше да е по-добре. Препратка към т. 1. Късата скамейка ни кара да загубим ритъм, докато при Лудогорец няма промяна на нивото.
Image Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

MAD SCORPI wrote: 06 Mar 2026 09:55 И той и всички останали привърженици на ЦСКА желаят Лудогорец пак да стане шампион, само и само това да не бъде Левски.
Скорпи, съдиш за хората по себе си. За мен Лудогорец е малко по-противен отбор от вашия. По-горе писах за моята позиция.
А вие колко подскачахте за изпуснатата дузпа от Турицов.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

DonBasilio wrote: 06 Mar 2026 10:26
Абсолютно бях сигурен как ще свърши мача. Ще играем добре и с половин гол ще ни изклатят.
Причини:
1. Съставите. Бахчето може да извади 2 напълно равностойни състава. Ние при първите смени прескърцваме.
2. Съдиите. Лекото подпиране на съдиите кара Хулио да прави смени. Ако бяхме задържали титулярния състав до 70та минута, щеше да е по-добре. Препратка към т. 1. Късата скамейка ни кара да загубим ритъм, докато при Лудогорец няма промяна на нивото.
Аз до 70 минута бях почти сигурен, че ще вземем точка. С едно съм съгласен. Наистина вече става безочливо тънкото подпиране на Лудогорец. Тънко тънко... за влизането в краката на Макун (умишлено при това) решението е червен картон. Зелен капут изблъска в гръб наш футболист, той се засили и неволно се блъска в друг зелен капут. Нашия получава жълт картон. Няма да коментирам погалването на топката в ръката на син футболист. Фаул веднага и т.н....

Да, нямаме скамейката на Лудогорец. И футболистите ни отстъпват като качества, но разликата не е толкова огромна. Ще видим. Казах и вчера, че това не е решаващ мач за титлата. Решаващи са всички останали. Не влезем ли с този точко актив преднина, че и повече в плейофа, може и мечтите да се изпарят.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: 06 Mar 2026 10:31
MAD SCORPI wrote: 06 Mar 2026 09:55 И той и всички останали привърженици на ЦСКА желаят Лудогорец пак да стане шампион, само и само това да не бъде Левски.
Скорпи, съдиш за хората по себе си. За мен Лудогорец е малко по-противен отбор от вашия. По-горе писах за моята позиция.
А вие колко подскачахте за изпуснатата дузпа от Турицов.
Ъъъъъъ че даже не си спомням кога е било това :roll: :roll: :roll:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Разследване потвърждава отговорността на САЩ за нападението срещу училище в Иран

Разследване на американски военни следователи установи, че САЩ са „най-вероятно“ отговорни за нападението срещу иранско училище, при което загинаха над 150 момичета. Ако отговорността на САЩ бъде потвърдена, нападението ще бъде едно от най-смъртоносните кланета сред цивилното население през десетилетията на американска интервенция в Близкия изток.

Image
Базилио, "демократичния" свят в действие. :nargile:

Тук Reuters
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

5 March 2026
Call for expression of interest
Participation of payment service providers in the
digital euro pilot

Честитооооооо.... Скорпи ще се включи комай.... какво мислите, дигитални роби, мои !

Оооох предусещам нова бозка за цицане на парички :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Dinko

Post by Dinko »

долавям, че титлата на пощенци е в пряка връзка с идващите избори, жалко че Арчи го няма напоследък, от неговите постове научавахме за кого да гласуват са ги пазарили говедата ... :oops:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: 06 Mar 2026 10:37
Базилио, "демократичния" свят в действие. :nargile:
Това е демократичен акт бе Бачо. Не разбра ли, че това е превантивен демократичен удар срещу режима на Аятоласите, който, ако не беше осъществен, след два дена Иран щяха да използват атомна боНба срещу Израел. Уважаемият Президент на САЩ - г-н Доналд Тръм е бъдещият носител на нобелова награда за мир. Започна се с Афганистан - демократизираха го. Като буря минаха през Либия и Ирак - демократизираха ги за нула време. Сирия демократизирана. Днес Иран демократизира, оня ден демократизира Венецуела, готви се демократизиране и Куба.

И недей така моля. Ти си територианец в ЕС и с членче в НАТО. Нямаш право да не следваш мейнстрима. Ако не го следваш ще бъдеш упрекван. Нямаш право да мислиш също (освен за риболов, гъби, лозето и сушенето на деликатеси). Мисленето не е демократичен процес.
:nargile:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Dinko wrote: 06 Mar 2026 10:38 долавям, че титлата на пощенци е в пряка връзка с идващите избори, жалко че Арчи го няма напоследък, от неговите постове научавахме за кого да гласуват са ги пазарили говедата ... :oops:
Много бих искал да разбера повече за долавянето, Динко.
Аз например няма да гласувам (както съм заявил публично).

Настина с моите уважения, но мисля пресоляваш манджата. Абе с две думи - заяждаш се :mrgreen:
DonBasilio

Post by DonBasilio »

MAD SCORPI wrote: 06 Mar 2026 10:35
DonBasilio wrote: 06 Mar 2026 10:26
Причини:
Аз до 70 минута бях почти сигурен, че ще вземем точка. С едно съм съгласен. Наистина вече става безочливо тънкото подпиране на Лудогорец. Тънко тънко... за влизането в краката на Макун (умишлено при това) решението е червен картон. Зелен капут изблъска в гръб наш футболист, той се засили и неволно се блъска в друг зелен капут. Нашия получава жълт картон. Няма да коментирам погалването на топката в ръката на син футболист. Фаул веднага и т.н....

Да, нямаме скамейката на Лудогорец. И футболистите ни отстъпват като качества, но разликата не е толкова огромна. Ще видим. Казах и вчера, че това не е решаващ мач за титлата. Решаващи са всички останали. Не влезем ли с този точко актив преднина, че и повече в плейофа, може и мечтите да се изпарят.
Доволен съм от играта като цяло, не и от резултата.

P.S. Переа според мен си изкара умишелн червен картон, за да не играе с/у бившите си съотборници.
Image Image
Post Reply