де гиди дърт контрабандист
17.09.2026 г. Четвъртък Вяра, Надежда и Любов
Re: 17.09.2026 г. Четвъртък Вяра, Надежда и Любов
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

-
MAD SCORPI
Уважаемат г-жа Урсула Фон Дер Лаеен ще ни го набие с 200. Браво Госпожо. Така и трябваФон дер Лайен отива в Скопие за стъпка в придвижване на Северна Македония към ЕС
Според местни наблюдатели се обсъжда идеята за конституционни промени за българите с отложено действие
-
MAD SCORPI
Мдаааааа... няма матриал, бацета. Няма.... Въртят, сучат все едни и същи сари чанти избират. Въртяха, сукаха и намериха държавна службица на Мая Манолова.... и да ви кажа, бацета. Тая ще свърши същата работа, каквото я свърши като на синкеурната длъжност омбудсман. Демек едно голяяяяяяяяяямо нищо. Ама важното е да пада държавната заплата и изгоди.Кабинетът избра Мая Манолова за председател на Комисията за защита на потребителите
Знам, че не ви интересува. Знам, че и виес те на принципа на цъфтежа на теменугите, ама някак си как да кажа. Вече съвсем я карат през просото наште началници... що ли не си е***т маййката.
Гусин Норм, как вървят недвижимите имоти по вашия остров и гражданството. Вече силно ми писна от тая кочина
2 млн. евро за 100 квадрата хАпартамент на читаво място в Тайпе + работа за получаване на разрешение за престой, след 7 години може да стане постояненMAD SCORPI wrote: ↑17 Sep 2026 17:05Мдаааааа... няма матриал, бацета. Няма.... Въртят, сучат все едни и същи сари чанти избират. Въртяха, сукаха и намериха държавна службица на Мая Манолова.... и да ви кажа, бацета. Тая ще свърши същата работа, каквото я свърши като на синкеурната длъжност омбудсман. Демек едно голяяяяяяяяяямо нищо. Ама важното е да пада държавната заплата и изгоди.Кабинетът избра Мая Манолова за председател на Комисията за защита на потребителите
Знам, че не ви интересува. Знам, че и вие сте на принципа на цъфтежа на теменугите, ама някак си как да кажа. Вече съвсем я карат през просото наште началници... що ли не си е***т маййката.
Гусин Норм, как вървят недвижимите имоти по вашия остров и гражданството. Вече силно ми писна от тая кочина![]()
ще ти трябва и доход от 4-5 хил. евро на месец за спокоен живот без големи лишения
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
ае стига сте пълнии гащите преди да са пръднали тия австрийски пикниDonBasilio wrote: ↑17 Sep 2026 11:29аз смятам, че Левски във всеки двубой ще е аутсайдер.MAD SCORPI wrote: ↑17 Sep 2026 09:37 Левски довечера започва своето европейско футболно участие в основната фаза на ЛЕ.
След много години отново ще мерим сили с представители на различни европейски държави, кои по-силни, кои от нашата черга бих казал.
Мисля, че футболистите на Левски ще покажат довечера най-доброто от себе си. Как ще завършим не ме интересува. искам да видя усмихнати хора на трибуните, усмихнати хора на терена и да се получи приятен за гледане мач. Кулминацията разбира се ще е мачът с Милан в София, но има време до тогава. Очаквам Веласкес да подбере най-подготвения и свеж (отпочинал) състав, но най-вече футболистите да излязат с мисъл за атака, а не да се защитават. Не познавам съперника, не знам каде е поставен в Европа, но вярвам, че може да бъде победен. Ще видим. Успех на сините ! Там съм.
Пък каквото стане.

Ке гледаме с групата телетата по сръбска ТВ. Коментаторите там са ток.
- Милко Калайджиев
дават ли мача на Залцбург тази вечер?
ако не възразявате, смятам да подкрепям новите си австрийски любимци...

ако не възразявате, смятам да подкрепям новите си австрийски любимци...
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
- Милко Калайджиев
по-скъпичко ми се струва от Масква?!?norm wrote: ↑17 Sep 2026 18:502 млн. евро за 100 квадрата хАпартамент на читаво място в Тайпе + работа за получаване на разрешение за престой, след 7 години може да стане постояненMAD SCORPI wrote: ↑17 Sep 2026 17:05Мдаааааа... няма матриал, бацета. Няма.... Въртят, сучат все едни и същи сари чанти избират. Въртяха, сукаха и намериха държавна службица на Мая Манолова.... и да ви кажа, бацета. Тая ще свърши същата работа, каквото я свърши като на синкеурната длъжност омбудсман. Демек едно голяяяяяяяяяямо нищо. Ама важното е да пада държавната заплата и изгоди.Кабинетът избра Мая Манолова за председател на Комисията за защита на потребителите
Знам, че не ви интересува. Знам, че и вие сте на принципа на цъфтежа на теменугите, ама някак си как да кажа. Вече съвсем я карат през просото наште началници... що ли не си е***т маййката.
Гусин Норм, как вървят недвижимите имоти по вашия остров и гражданството. Вече силно ми писна от тая кочина![]()
не съм се интересувал дали има други опции, като инвестиции или нещо друго
а, да, не можеш да притежаваш имота оти татарите лапаме овисналио на поср*ната мечка, ще трябва да имаш фирма или да си хванеш някоя местна мома за да го регистрираш, ако бабата не възразява
![]()
![]()
ще ти трябва и доход от 4-5 хил. евро на месец за спокоен живот без големи лишения![]()
![]()
ама той Скорпи само на приказки мрази запада, педерастиите му и курвалъка на предсетателката на президиума на върховния съвет на Европейския съюз...
Скорпи е от хората дето мразят и псуват еврогейовете, но при всяка възможност се възползват от благините на Запада.
и никога, ама за нищо на света, няма да се преместят в Северна Корея, нито в Китай, нито в Иран, нито в останките от СССР
- Милко Калайджиев
колкото по-атакуващ футбол изповядва Хульо, толкова по-добре за целия футболен свят!zilot wrote: ↑17 Sep 2026 19:02ае стига сте пълнии гащите преди да са пръднали тия австрийски пикниDonBasilio wrote: ↑17 Sep 2026 11:29аз смятам, че Левски във всеки двубой ще е аутсайдер.MAD SCORPI wrote: ↑17 Sep 2026 09:37 Левски довечера започва своето европейско футболно участие в основната фаза на ЛЕ.
След много години отново ще мерим сили с представители на различни европейски държави, кои по-силни, кои от нашата черга бих казал.
Мисля, че футболистите на Левски ще покажат довечера най-доброто от себе си. Как ще завършим не ме интересува. искам да видя усмихнати хора на трибуните, усмихнати хора на терена и да се получи приятен за гледане мач. Кулминацията разбира се ще е мачът с Милан в София, но има време до тогава. Очаквам Веласкес да подбере най-подготвения и свеж (отпочинал) състав, но най-вече футболистите да излязат с мисъл за атака, а не да се защитават. Не познавам съперника, не знам каде е поставен в Европа, но вярвам, че може да бъде победен. Ще видим. Успех на сините ! Там съм.
Пък каквото стане.
и аз искрено се надявам да видим усмихнати хора на терена и приятен за гледане мач
Я да видим коментарите на лецковците тук.Намалиха наказанието на Левски за сцепената глава на пресаташето на ЦСКА