17.09.2026 г. Четвъртък Вяра, Надежда и Любов

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: 17.09.2026 г. Четвъртък Вяра, Надежда и Любов

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 17 Sep 2026 15:58
helic wrote: 17 Sep 2026 15:54
Дедо Ильо wrote: 17 Sep 2026 15:51 Бачи днес за трети път бие път до СФ. Сега съм пуснал чушкопека да подготвя материал за айвар докато не се е стъмнило. :beerchug:
А, заложих първия бидон мерло+каберне. 25 захарни градуса.
като сложат КПП на Кочериново и почнат да ти обмитяват пратките, ке видиш ти :mrgreen:
Имам опит в тая материя. Няма страшно. :mrgreen:
де гиди дърт контрабандист :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Фон дер Лайен отива в Скопие за стъпка в придвижване на Северна Македония към ЕС
Според местни наблюдатели се обсъжда идеята за конституционни промени за българите с отложено действие
Уважаемат г-жа Урсула Фон Дер Лаеен ще ни го набие с 200. Браво Госпожо. Така и трябва :yes:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Кабинетът избра Мая Манолова за председател на Комисията за защита на потребителите
Мдаааааа... няма матриал, бацета. Няма.... Въртят, сучат все едни и същи сари чанти избират. Въртяха, сукаха и намериха държавна службица на Мая Манолова.... и да ви кажа, бацета. Тая ще свърши същата работа, каквото я свърши като на синкеурната длъжност омбудсман. Демек едно голяяяяяяяяяямо нищо. Ама важното е да пада държавната заплата и изгоди.

Знам, че не ви интересува. Знам, че и виес те на принципа на цъфтежа на теменугите, ама някак си как да кажа. Вече съвсем я карат през просото наште началници... що ли не си е***т маййката.

Гусин Норм, как вървят недвижимите имоти по вашия остров и гражданството. Вече силно ми писна от тая кочина :roll:
norm

Post by norm »

MAD SCORPI wrote: 17 Sep 2026 17:05
Кабинетът избра Мая Манолова за председател на Комисията за защита на потребителите
Мдаааааа... няма матриал, бацета. Няма.... Въртят, сучат все едни и същи сари чанти избират. Въртяха, сукаха и намериха държавна службица на Мая Манолова.... и да ви кажа, бацета. Тая ще свърши същата работа, каквото я свърши като на синкеурната длъжност омбудсман. Демек едно голяяяяяяяяяямо нищо. Ама важното е да пада държавната заплата и изгоди.

Знам, че не ви интересува. Знам, че и вие сте на принципа на цъфтежа на теменугите, ама някак си как да кажа. Вече съвсем я карат през просото наште началници... що ли не си е***т маййката.

Гусин Норм, как вървят недвижимите имоти по вашия остров и гражданството. Вече силно ми писна от тая кочина :roll:
2 млн. евро за 100 квадрата хАпартамент на читаво място в Тайпе + работа за получаване на разрешение за престой, след 7 години може да стане постоянен :gacho: не съм се интересувал дали има други опции, като инвестиции или нещо друго :suspicious: а, да, не можеш да притежаваш имота оти татарите лапаме овисналио на поср*ната мечка, ще трябва да имаш фирма или да си хванеш някоя местна мома за да го регистрираш, ако бабата не възразява :shinner: :mrgreen:
ще ти трябва и доход от 4-5 хил. евро на месец за спокоен живот без големи лишения :dead: :kravar:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
zilot

Post by zilot »

DonBasilio wrote: 17 Sep 2026 11:29
MAD SCORPI wrote: 17 Sep 2026 09:37 Левски довечера започва своето европейско футболно участие в основната фаза на ЛЕ.
След много години отново ще мерим сили с представители на различни европейски държави, кои по-силни, кои от нашата черга бих казал.
Мисля, че футболистите на Левски ще покажат довечера най-доброто от себе си. Как ще завършим не ме интересува. искам да видя усмихнати хора на трибуните, усмихнати хора на терена и да се получи приятен за гледане мач. Кулминацията разбира се ще е мачът с Милан в София, но има време до тогава. Очаквам Веласкес да подбере най-подготвения и свеж (отпочинал) състав, но най-вече футболистите да излязат с мисъл за атака, а не да се защитават. Не познавам съперника, не знам каде е поставен в Европа, но вярвам, че може да бъде победен. Ще видим. Успех на сините ! Там съм.
аз смятам, че Левски във всеки двубой ще е аутсайдер.
Пък каквото стане.
ае стига сте пълнии гащите преди да са пръднали тия австрийски пикни
Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Ке гледаме с групата телетата по сръбска ТВ. Коментаторите там са ток.
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

дават ли мача на Залцбург тази вечер?

ако не възразявате, смятам да подкрепям новите си австрийски любимци...

:fcska: :fcska: :fcska:
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Милко Калайджиев

norm wrote: 17 Sep 2026 18:50
MAD SCORPI wrote: 17 Sep 2026 17:05

Знам, че не ви интересува. Знам, че и вие сте на принципа на цъфтежа на теменугите, ама някак си как да кажа. Вече съвсем я карат през просото наште началници... що ли не си е***т маййката.

2 млн. евро за 100 квадрата хАпартамент на читаво място в Тайпе + работа за получаване на разрешение за престой, след 7 години може да стане постоянен :gacho: не съм се интересувал дали има други опции, като инвестиции или нещо друго :suspicious: а, да, не можеш да притежаваш имота оти татарите лапаме овисналио на поср*ната мечка, ще трябва да имаш фирма или да си хванеш някоя местна мома за да го регистрираш, ако бабата не възразява :shinner: :mrgreen:
ще ти трябва и доход от 4-5 хил. евро на месец за спокоен живот без големи лишения :dead: :kravar:
по-скъпичко ми се струва от Масква?!?

ама той Скорпи само на приказки мрази запада, педерастиите му и курвалъка на предсетателката на президиума на върховния съвет на Европейския съюз...

Скорпи е от хората дето мразят и псуват еврогейовете, но при всяка възможност се възползват от благините на Запада.
и никога, ама за нищо на света, няма да се преместят в Северна Корея, нито в Китай, нито в Иран, нито в останките от СССР :)
Милко Калайджиев

zilot wrote: 17 Sep 2026 19:02
DonBasilio wrote: 17 Sep 2026 11:29
MAD SCORPI wrote: 17 Sep 2026 09:37 Левски довечера започва своето европейско футболно участие в основната фаза на ЛЕ.
След много години отново ще мерим сили с представители на различни европейски държави, кои по-силни, кои от нашата черга бих казал.
Мисля, че футболистите на Левски ще покажат довечера най-доброто от себе си. Как ще завършим не ме интересува. искам да видя усмихнати хора на трибуните, усмихнати хора на терена и да се получи приятен за гледане мач. Кулминацията разбира се ще е мачът с Милан в София, но има време до тогава. Очаквам Веласкес да подбере най-подготвения и свеж (отпочинал) състав, но най-вече футболистите да излязат с мисъл за атака, а не да се защитават. Не познавам съперника, не знам каде е поставен в Европа, но вярвам, че може да бъде победен. Ще видим. Успех на сините ! Там съм.
аз смятам, че Левски във всеки двубой ще е аутсайдер.
Пък каквото стане.
ае стига сте пълнии гащите преди да са пръднали тия австрийски пикни
колкото по-атакуващ футбол изповядва Хульо, толкова по-добре за целия футболен свят! :hitler:

и аз искрено се надявам да видим усмихнати хора на терена и приятен за гледане мач :ivo-tonev: :ivo-tonev: :ivo-tonev:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Намалиха наказанието на Левски за сцепената глава на пресаташето на ЦСКА
Я да видим коментарите на лецковците тук.
Post Reply