Юта ще имат същия проблем като Индиана - намирането на лидер след напускането на Хаярд. Но Гобер и Фейвърс са много стабилни при високите, Рубио ще ръководи добре нещата в атака и няма да са същите като Индиана в никакъв случай. Имат шансове за плейофите ако всеки си намери ролята.
Далас според мен обаче почти не. Там ще е интересно Денис Смит Дж дали ще поеме юздите в ръцете си. И те могад да изригнат, ако им се получат нещата, но им нямам нещо вяра.
7-10 ЛА Клипърс, Мемфис, Ню Орлийнс и Портланд
Да си призная за споелдните места ми е голяма мъгла кой ще ги вземе.
Клипърс без Пол не ги знам как ще се нагодят, защото трудно се сменя човек-оркестър. Теодосич има да запълва голяма роля и защитата му е под въпрос. Плюс Редик напусна, а им правеше много точки.
Мемфис с много промени. Рандолф и Гей вече ги няма. Марк Гасол според мен после ще отиде в СА.
Ню Орлийнс, Ню Орлийнс. Да имаш двама от най-добрите високи в лигата и да не си сигурен за плейофите - нещо не е както трябва. Единия проблем е естествено Джентри - слаб треньор. Само Холидей не може да им помогне достатъчно, да видим Рондо като влезе какво ще прави екс-Кентъки триото. Намерят ли химията тримата са в плейофите със сигурност.
Портланд ниските не са им проблем, но при високите нещо не могат да налучкат нещата. Сваниган може да изненадващия победител там, има доста хляб в него. Плюс има и добра стрелба, а в Портланд разчитат на този стил.
Изобщо два от тези отбори ще останат извън борбата, а на изтик биха били в битката за 5-то място.