zilot wrote:много бързо отписвате Кавс, това е първи мач, домакинки за ГСУ и реално тримата големи на Кавс не получават никаква подкрепа, колкото до Грийн е точно стрелбата не му е сила, за разлика от всички останали компоненти в играт, Клей продължава да е фигурант в тазгодишните ПО, една контузия при войните и всичко се обръща, даже може и без контузия да се получи това. За пръв път от доста време финалиста от Запад навлиза по свеж във финала, без да са дали мач в конферицията, Кавс пуснаха само един, ама предните години те минаваха като на парад и бяха по-свежи, общо взето това според мен може да се окаже решаващо. Дюрант по принцип налива гипса срещу Леброн, тоя мач не е било така, ма нататък, ако глътне бастуна при тази вяла игра на Клей и... мача отича

Кавс не са отписани разбира се
и аз като Базилио мисля, че Леброн е най-силния играч в момента в лигата, но сякаш ГСУ имат доста по-колективна игра, и не са чак толкоз лидерски тим като Кавс.
досега си мислех, че пейката на кавалерите е по-сериозна от тази на войните. поне на хартия е така.
рано е още за отписване, но ако верно Клей си намери играта, то серията май е ясна.
да видим.
все пак това май са едни от най-скучните плейофи според мен. финалите в конференциите - първия срещу втория, победител в двата финала е първия в конференцията, а финалистите се знаят от миналото лято.
никакви драми в плейофите, дори и 7-мите мачове си минаха някакси без драми.
може би отстраняването на Клипърс от Юта да е малко неочаквано, но Клипърс нещо не им се получават нещата, въпреки че имат страхотни играчи. верно, и контузии ги сполетяха де.
май и първите два мача, които Чикаго взе срещу Бостън може да се каже че са изненада, и серията аха аха да стане завързана, но контузия на Рондо и това беше.