Стеф става най-богатия баскетболист - 5 г и 204 М!
Блейк Грифин щял да остава в Клипърс.
Ние спорим с Бостън за Хаярд. Със сигурнос ще има още много много новини близките дни.
НБА 2017-18
Re: НБА 2017-18
Булс освобождават Рондо!?! Не можаха ли да се оттърват само от него и да задържат Джими? Уейд е на края на кариерата си и не трябваше да задържат него от тримата. Сега всичко отначало - буквално.
Иги няма да се среща с ГСУ и има среща със СА? Все пак има голям шанс да остане, ако не щели да го заменят с Руди Гей!
Гледам и Маями се натиска за него - неее!
Иги няма да се среща с ГСУ и има среща със СА? Все пак има голям шанс да остане, ако не щели да го заменят с Руди Гей!
Лятната лига почва денска.
Маями с доста експериментален отбор. Последните години винаги имаме няколко от ростъра, но тази година само Окаро Уайт ще е.
По-интересните имена са Мика от Брайъм Йънг, Перантес от Виржиния, Сайц от Оле Мис и Зак Ървин от Мичиган.
Нямам големи надежди, но пък може да надскочат себе си момчетата.
Маями с доста експериментален отбор. Последните години винаги имаме няколко от ростъра, но тази година само Окаро Уайт ще е.
По-интересните имена са Мика от Брайъм Йънг, Перантес от Виржиния, Сайц от Оле Мис и Зак Ървин от Мичиган.
Нямам големи надежди, но пък може да надскочат себе си момчетата.
Иги все пак остава - за 3 г и 48 М!?!
Малко много са парите за толкова възрастен и профилиран играч. Но Иги си е доказан не само с играта - всеотдайна и професионална, но и влиянието извън паркета. Явно иска да стане още няколко пъти шампион преди да се откаже.
И срещу 16 М на година - защо не? 
Шарлът ни ошлапяха за лятната лига с 74:67.
Бившия наш Брианте Уебър ни е разказал играта. Окаро Уайт с отличен мач, Бам и той - дабъл-дабъл. Зак Ървайн и Одум с пълна нула от тройката, мисля 0-13 и това ни е провалило в крайна сметка. По принцип и двамата са добри стрелци оттам, но явно са глътнали гипса.
Едни от най-големите звезди за деня - Трей Линдзи от Индиана, Дакари Джонсън и Хънтър от Оклахома и Хенри Еленсън от Детройт. Мотли с доста слаб дебют за Далас.
Едни от най-големите звезди за деня - Трей Линдзи от Индиана, Дакари Джонсън и Хънтър от Оклахома и Хенри Еленсън от Детройт. Мотли с доста слаб дебют за Далас.
Хе-хе, това чак сега го видях!
Филаделфия взимат Джей Джей Редик за 1 г и... 23 М!?!
Просто без думи. Ако той струва толкова то пзара ще експлоадира със страшна сила.
Вчера се отвори пазара за свободните агенти, но засега е тихо.
Ингълс между другото с доста голям догово рс Джаз - мисля за 52 М за 4г.
Договора на Гобер явно никак не е бил висок, просто са знаели за идващото.
Ние пък сме имали среща с Хаярд, но той ще има още две срещи с Джаз и Селтикс.
Филаделфия взимат Джей Джей Редик за 1 г и... 23 М!?!
Вчера се отвори пазара за свободните агенти, но засега е тихо.
Ингълс между другото с доста голям догово рс Джаз - мисля за 52 М за 4г.
Договора на Гобер явно никак не е бил висок, просто са знаели за идващото.
Ние пък сме имали среща с Хаярд, но той ще има още две срещи с Джаз и Селтикс.
новото му заплащане е с 5 млн. повече от сегашнотоSuomi wrote:Иги все пак остава - за 3 г и 48 М!?!Малко много са парите за толкова възрастен и профилиран играч. Но Иги си е доказан не само с играта - всеотдайна и професионална, но и влиянието извън паркета. Явно иска да стане още няколко пъти шампион преди да се откаже.
И срещу 16 М на година - защо не?
и аз съм съгласен с оценката която му даваш, заслужава си договора.
но май тия пари (10-20 млн.) вече ще се явяват минимални заплащания един вид
Таж Гибсън отива при Вълците за 2 години и 28 млн.
Пол Милсап в Денвър за 3 години и 90 млн.
Тибодо, събра полувината си отбор от Чикаго, точно това дърво за какво му е, като те другите не знаят какво е защитаDinko wrote:Таж Гибсън отива при Вълците за 2 години и 28 млн.
Денвър търсят помощ на Йокич под коша, но според мен ще се разделят с накои основниDinko wrote:Пол Милсап в Денвър за 3 години и 90 млн.
При нас тихо, макар и с бързи и неуспешни опити за Грифин и Милсап ясно, че ще търсим някой ФА, ама то останаха ли
ОКС взимат Пол Джорд, да видим как ще са сработят с искам мистър трипъл-дабъл