НБА 2017-18

Dinko

Re: НБА 2017-18

Post by Dinko »

Джон Уол остава във Вашингтон - 4 години и 170 млн.
Suomi

Post by Suomi »

Дерик Роуз почти сигурен в Кавс. :roll: Да видим за кой ще го сменят Кайри, но предполагам сега ще търсят високи?
Suomi

Post by Suomi »

Бревин Найт със скъсани връзки - пропуска сезона. Гадни са тези контузии и после и вече нищо не е същото. Кофти.
И една хубава новина - Дариус Милър след като се умори да печели итли с Бамберг се звръща в НБА - Пеликанс. Има и слухове за Йънг и може да станат пет Кентъки играчи там! Както се бъзикат - PeliCATS. ;) Ноел, Терънс Джоунс, Пойтрес и Аарон Харисън са още без отбори, също и Бриско, но едва ли ще подпише. Първите двама поне трябва да са сигурни.
Dinko

Post by Dinko »

Джавел подписал за 1 година с ГСУ
тия си запазиха изцяло отбора, имат и прилични млади играчи ...
Suomi

Post by Suomi »

Шест отбора с оферти за Кайри, 20 с интерес. :roll:
Ние предлагам както се и очакваше Драгич и Уинслоу, но не ми се вярва да стане. Никс е доста вероятна дестинация.
Dinko

Post by Dinko »

Suomi wrote:Шест отбора с оферти за Кайри, 20 с интерес. :roll:
Ние предлагам както се и очакваше Драгич и Уинслоу, но не ми се вярва да стане. Никс е доста вероятна дестинация.
вчера четох за някакви разговори Кавс - Финикс, за Кайри де.
спрягани били Бледсо и Джош Джаксън, както и първи пик през 2018...
ама Зилот-а може да каже най-добре, дали има нещо такова :roll:
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote:
Suomi wrote:Шест отбора с оферти за Кайри, 20 с интерес. :roll:
вчера четох за някакви разговори Кавс - Финикс, за Кайри де.
спрягани били Бледсо и Джош Джаксън, както и първи пик през 2018...
ама Зилот-а може да каже най-добре, дали има нещо такова :roll:
Финикс многократно заявиха, че Джош Джаксън няма да е в сделката. :roll:
Маями не се разбраха очаквано за него.
Dinko

Post by Dinko »

Кайри ако ще преминава някъде, ще отиде със сегашния си договор, по който има още 3 години - до сезон 2019-20
не е малко като срок, дава възможност за изграждане на отбор с претенции за финали.
zilot

Post by zilot »

Dinko wrote:Кайри ако ще преминава някъде, ще отиде със сегашния си договор, по който има още 3 години - до сезон 2019-20
не е малко като срок, дава възможност за изграждане на отбор с претенции за финали.
сапунката с Кайри продължава, поне е вече е невъзможно Джаксън да бъде включен :roll: последния възможен отбор за който се чу е Бостън, там срещу Айзея :roll: Ние продължаваме с опите за Кайри, ама той май не иска при нас :oops: предложили сме Бледсоу и Бендер, както и първия пик догодина, доста скъпо ми се вижда това де :roll: ама ако включат и Лав в сделката па ние им шитнем Чандлър, а да направим нещо с Найт и Дъдли за Андре Дръмонт примерно :twisted: общо взето така ги виждам нещата аз, ама МакДона май не :evil:
Иначе два интересни линка, за очакваните 5 отбора с най-голям регрес http://www.yardbarker.com/nba/articles/ ... 3_24501511 с първите 3 съм напълно съгласен, за Клипърс верно, ако се контузят Грифин и Галинари ще им е трудно да се докопат до ПО, за Юта според мен не е толкова до регрес, колкото до прекаленото засилване на останалите отбори на Запад :roll: И очакваните 5 прогресиращи https://thesportspost.com/nba-5-teams-t ... rove-most/ за Минесота и Фили е повече от ясно, то остана и да не постигнат голям прогрес тоя сезон :idea: Оклахома на къде да прогресират, повече от втори кръг в ПО не ги виждам еле пък и в средата на сезона, ако Ръсел-чо и Джордж кажат, че напускат даже и до ПО може да не стигнат :roll: но определено се подсилига на точния пост, да видим как ще се сработят :roll: При Бъкс не виждам от къде може да дойде тоя прогрес, общо взето май са в списъка, защото успяха да задържат състава си, а се очакваше да имат трудности за това :roll: Лейкър сякаш малко по инерция са ги сложили, да видим как ще се отразят големите очаквания на Лонзо :roll:
Image
Dinko

Post by Dinko »

то Бъкс може да прогресират на фона на слабия Изток :roll: ... тук останаха като константа само Кавс и Бостън.
Чикаго са аут от голямата игра тая година
Индиана без Пол Джордж ще са по-слаби според мен от миналата година
Атланта след като изпуснаха Милсап също ще са загадка, но по-скоро и те ще са по-слаби от миналата година.
за Маями да каже Фин-а, но май там надграждат

така че Бъкс в тоя слаб Изток едно 1/2-финалче в конференцията им е достижима цел :roll:
Post Reply