НБА 2017-18

zilot

Re: НБА 2017-18

Post by zilot »

Suomi wrote:
Dinko wrote:
Suomi wrote:Рондо аут от 4 до 6 седмици. :|
Ди-Уейд ще е последния титуляр за Кавс, заедно с Роуз, Леброн, Краудър и Лав. Това само за дебютния мач, но дав наклон горе-долу. Тристан Томпсън трябва да играе доста обаче, ДжейАр сигурно също.
Ембид подписва 5 г и 148 М. Не са много пари защото е бъдеща звезда, но здравето му е проблем. :roll:
днес четох, че Тайрон Лу бил решил ( :oops: ), че Уейд ще стартира на мястото на Джей Ар Смит.
нещо много ветерани събраха Кавс :roll:
Лу е страхотен авторитет. :245:
Бррр, като видя Уейд в екипа на Кавс и ми се повръща. :evil:
само остана да извикат Бош :twisted:
Image
Dinko

Post by Dinko »

Крилото на Минесота Тимбъруулвс Андрю Уигинс подписа нов петгодишен договор с клуба. Контрактът е на стойност 148 милиона долара и влиза в сила в началото на сезона 2018/19.
Dinko

Post by Dinko »

Suomi wrote:
Dinko wrote:Чикаго - Кливланд 108:94

Лаури Марканен с 18 точки и 5 борби от пейката. иначе Джъстин Холидей с 28 точки.

газим 8-) ( :oops: )
Марканен първия мач яко беше глътнал бастуна, но сега втория вече се отпуши. ;) Четох, че Хойбърг му харесва играта и му дава карт бланш за стрелбите(ако иска и 10 стрелби от тройката!?!), защото е най-добрия стрелец в отбора. 8-) Идеално място да се развива в отбор, който се гради.
аз гледах малко първия му мач, той чак и стресирано гледаше :)
Suomi

Post by Suomi »

Подгответата приключиха.
Маями са 3-3 като накрая Фили ни прегазиха. :oops: Макгрудър, Ричардсън и Окаро Уайт са с контузии, но се надявам да сме здрави за началото на сезона. Драгич получи добра почивка в тези контроли и се надявам да е свеж след ЕП.
Сполстра се мъчи да пуска Олиник 4-ка при контузията на МакГрудър и да видим дали и така ще почнем или с Дж.Джонсън. Според мен двамата Джонсъновци плюс Ричардсън са свикнали да играят заедно и така и ще бъде и този сезон.
Suomi

Post by Suomi »

Не съм ги гледал много другите мачове. Но Марканен се поотпусна, а Малик Монк с много силни мачове за Шарлът.
zilot

Post by zilot »

Suomi wrote:Не съм ги гледал много другите мачове. Но Марканен се поотпусна, а Малик Монк с много силни мачове за Шарлът.
ей ся четох, че МакГрудър пропуска между 3 и 6 месеца :roll: Пат дали знае, че сме готови да разкараме Дъдли, Чандлър и Найт :mrgreen:
Image
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote:
Suomi wrote:Не съм ги гледал много другите мачове. Но Марканен се поотпусна, а Малик Монк с много силни мачове за Шарлът.
ей ся четох, че МакГрудър пропуска между 3 и 6 месеца :roll: Пат дали знае, че сме готови да разкараме Дъдли, Чандлър и Найт :mrgreen:
Ауч! Счупена костица в крака и операция. :|Кофти, изтърва голяма част от сезна, а тъкмо си спечели роля.
Освобождаваме тъкмо дошлия Лигинс, Митчъл и МакКрий, преди това още и Дрю. Така Уолтън Дж и М.Уилямс Дж могат да получат изненадващ шанс.
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote:
За трансфери се говори усилено, че ще се мъчим да рзкараме Уинслоу, защото ще иска и заслужава голям договор. :roll: Така че ще се помъчим с трейд да измъкнем нещо за него. От вас бих взел Юлис и Букър, но за втория естествено граничи с фантастиката. ;)
Dinko

Post by Dinko »

а един кратък преглед на отборите преди сезона няма ли да направите?

то ясно кои са фаворитите де, ама все пак 8-)
zilot

Post by zilot »

Dinko wrote:а един кратък преглед на отборите преди сезона няма ли да направите?

то ясно кои са фаворитите де, ама все пак 8-)
много работа и ми е трудно да отделя време :roll:
Image
Post Reply