не копитай
23.02.2022 - В Цариград е свикан Първият църковно-народен събор (1871 г.)
- Милко Калайджиев
Re: 23.02.2022 - В Цариград е свикан Първият църковно-народен събор (1871 г.)
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
- Милко Калайджиев
Има и докладчици тук ми се чиниМилко Калайджиев wrote: ↑23 Feb 2022 15:32ей, банковата мафия започнала да надига глас срещу Чичо Самscorpion wrote: ↑23 Feb 2022 15:04Ми докажи... фактури, протоколи, банкови преводи![]()
Извън шегата, давам поредния US media - USA Today...където думичките abandon и left са си точно на мястото, а това, че Генералите твърдят за демилитаризирането на техниката също вярвам знаеш е смехотворно...
Сори... копи на текста след затваряне на браузъра... нещо има проблем...![]()
но Чичо Сам следи, гледа и си води записки.![]()
![]()
- Милко Калайджиев
хем ми се иска да го съборим и разкараме от там, хем ми се иска да има планирани месечни пърформанси, за да бодем постоянно в очите на болшевишките каскети.
и да си правим всякакви гаври с тоя окупационен боклук! за да може и дъртите вехти боклуци от БПС да се плюнчат пред камерите, че либерастите им посягат на историята. и щели да правят революция и да ни заплашват. както правеха това, когато им събориха оня пийс ъф шит пред НДК.
- Милко Калайджиев
не пипай паметника на американските летци.
те са убивали цивилни, но поне не са ги изнасилвали
за разлика от пиянките от 3-ти украински фронт.
сега сериозно, според мен е съвсем нормално и цивилизовано да имаме на наша земя паметници на загинали войници от войски, които са ни били противници и с които сме се били -- сърби, румънци, турци, гърци, американци, англичани и т.н.
както и ние да искаме паметници и гробища на наши войници в съседни и далечни държави да се почитат и обгрижват.
така е цивилизовано, така е правилно.
не може млади момчета да си отидат по фронтовете и майките и бащите им да скърбят за загубата, а ние да им ринем гробищата и паметници.
щом като турците могат да го направят толкова добре, ние защо да не можем: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_w ... _Peninsula
- Милко Калайджиев
заради някакъв бугаро-сирийски гъз, пак ме баннаха за 30 дни във Фейсбук.
това ако не е дискриминация към фрагментираните български десни-либерални сили, не знам какво е.
ще изпусна войната в Донбас без да мога да тегля една псувня по адрес на кремълското жуже.
не може, защото 50 годишна млада дама е като извънземните - никой не е виждал такава
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- Милко Калайджиев
не, нямам ТВ, а и в нета не си направих труда да го изровя това видео.VIKING wrote: ↑23 Feb 2022 15:44той ще те запомни и издири както подпалвачите в Одеса и мисли му тогаваМилко Калайджиев wrote: ↑23 Feb 2022 15:42заради някакъв бугаро-сирийски гъз, пак ме баннаха за 30 дни във Фейсбук.
това ако не е дискриминация към фрагментираните български десни-либерални сили, не знам какво е.![]()
ще изпусна войната в Донбас без да мога да тегля една псувня по адрес на кремълското жуже.![]()
![]()
гледа ли оня клоун шефа на незнам си кое разузнаване как се гърчеше пред подчовека
![]()
![]()
но четох коментари за случката във фейсбук.
разбрах, че жужето се е държало като нормален човек, висок поне 1,85 метра. а шефът на незнам и аз кое разузнаване се е държал като някакъв червей.
но жужето май тотално е изперкало последно време. стои на дистанция от тях (да си сложи една Модерна, ебаси!), страх го е да не го отровят или удушат, и отдалече размахва малките си злобни жужешки пръстчета и ги унижава публично. тъпанар отвсякъде.
мисля обаче, че освен с войски в двете джамахирии няма да заповяда пълномащабна инвазия в Украйна. само ще изпраща диверсанти и терористи от време на време и с хакери ще атакува ИТ инфраструктура в Украйна, ЕС и щатите.
ако нахлуе с армия знае, че режимът му ще бъде подложен на адски тежки икономически санкции и ако доживее до 70-тия си рожден ден ще се сбогува с бляновете си за възстановяване на СССР-2. заедно с живота си вероятно.
scorpion wrote: ↑23 Feb 2022 15:07 А стана...поне линка. Заповядай Дине !
https://amp.usatoday.com/amp/5658895001
десетки милиони долари и 80 и кусур милиарда долара - нещо не се връзва аритметикатаThe U.S. military likely abandoned tens of millions of dollars’ worth of aircraft, armored vehicles and sophisticated defensive systems in the rush to leave the airport in Kabul safely.
демилитаризирана, или унищожена - някой неща е по-евтино да се унищожат, отколкото да се евакуират. стандартна практика.Marine Gen. Kenneth McKenzie, head of U.S. Central Command, said some of the equipment had been “demilitarized,” essentially rendered inoperable.
нали не мислиш, че афганистанските пилоти ще вземат по-модерните самолети, които са собственост на юс и ще си евакуират задниците в съседните страни барабар със самолетите на чичо Сам. това ще е толкоз абсурно, все едно сирийски пилоти да вземат по-модерните руски самолети в Сирия и да идат с тях в трета страна.On the airstrip, the military left 73 aircraft. McKenzie didn’t specify what kinds of aircraft, whether helicopter or fixed-wing.
“Those aircraft will never fly again,” he said. Pentagon officials acknowledged, and photos showed, that the soldiers operated Apache attack helicopters at the airport. A new one costs more than $30 million.
Afghan pilots flew some of the advanced aircraft to foreign countries. Much of the rest was abandoned.
и сори Скорпи, ама това че правителството е потрошило едни пари, това не значи, че тия пари са отишли в Афганистан.The U.S. government spent $83 billion to train and equip the Afghan army, according to the special inspector general for Afghanistan reconstruction.
отишли са основно в американските корпорации и в ам. армия
което трудно може да се нарече 'изоставяне' - просто бизнес
- Милко Калайджиев
не разбрах какъв е проблемът с копирането на текст, или линкове?
кое/кой не ти позволява да копираш? браузъра? или нещо друго?
защото форумът няма такъв проблем с копирането на текст и линкове от лаптоп, или телефон.
но ако виждаш някакво съобщение за грешка, или ограничение -- пусни го тук. ще проверя.