helic wrote: ↑25 Feb 2022 08:36
Зеленски открива топлата вода.
До края на седмицата русняците ще са в Киев, Украйна ще си има марионетно правителство и партизанска война за месеци напред.
Запада ще си играе на санкции, за да доизбута зимата и после ще има семнайсти кръг от преговори за деескалации на напрежението с молби към Путя да се изтегли от Украйна, което сигурно ще стане някъде към 2025.
Съчувствам на братята украинци, но са в положението на излъганото преебано камилче.
Краварите не са във върхова спортна форма, Украйна не е Кувейт, Россията не е Ирак и Путя не е Садам и годината не е 1991.
само че Европа не е Близкия Изток
В смисъл, че няма петрол ли?
Аз за Украйна говоря, не за Европа. не виждам нито една причина американците да си мръднат пръста за Украйна.
А хамавия подполковник не ми се вижда толкова хамав като хамавия ефрейтор. Повиши си самочувствието, начеса си крастата, едва ли ще продължава в друга посока, от не-Натовските му съседи му останаха само Молдова и Грузия май, които не контролира.
виж сега, в Европа няма петрол, и какво като няма петрол?!
Украйна е в Европа, и днешната драма в Украйна би била утрешна драма за съседите й.
Аз за Украйна говоря, не за Европа. не виждам нито една причина американците да си мръднат пръста за Украйна.
А хамавия подполковник не ми се вижда толкова хамав като хамавия ефрейтор. Повиши си самочувствието, начеса си крастата, едва ли ще продължава в друга посока, от не-Натовските му съседи му останаха само Молдова и Грузия май, които не контролира.
Украйна е в Европа, и днешната драма в Украйна би била утрешна драма за съседите й.
Между Украйна и съседите й има разлика. Вече посочих каква.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
и специално да ти отговоря отделно за следното:
ако хамавия ефрейтор е бил гушнал букета някъде в първата половина на 1939 година, до ден днешен и во веки веков щеше да е славен като германски национален герой.
просто трябва да се усещаш кога трябва да спреш да си играеш с огъня.
защото дори и в началото на игричките с войници да си имал някво ако и да е келяво основание, оправдание и т.н., когато вече прекалиш всички обикалящи почват да се замислят: "абе утре кой го знай как ще го пере съчмата" и ще си помислят дали няма да са следващите.
днес има разлика, утре дали ще има?!
утре ще се изкопае някой протокол от конференция през 90-те на политическите секретари, секретарки и 4-тите помощници на 5-тия заместник и - изненада!
утре ще се изкопае някой протокол от конференция през 90-те на политическите секретари, секретарки и 4-тите помощници на 5-тия заместник и - изненада!
ако НАТО престане да съществува утре, няма да има разлика.
Дори и вчерашното изявление на Байдън е ясен знак за разликата в отношението - ще ви пращаме оръжие, бийте се сами. Но ако нападнат член на НАТО, вече ще си имат работа с нас.
Бийте се сами срещу Русия как ти звучи - на мен като на почти пълна липса на заинтересованост.
Ако нападнете член на НАТО как ти звучи - на мен като на поне три степени по-голяма заинтересованост.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Около 150 българи ще се евакуират от Одеса днес, съобщи пред Нова телевизия консулът ни Кирил Апостолов. Те ще тръгнат с автобуси, тъй като сухоземният транспорт е единствената опция.
"От вчера след първите взривове в Одеса започнахме моментално да изпълняваме нашия план за евакуация. Към днешния ден, ако всичко е наред, би трябвало до отпътуват от Одеса за България 3 автобуса", заяви Апостолов.
Желаещи да напуснат Украйна има още. Очаква се транспорт да бъде организиран и в събота.
"Само през вчерашния ден съм разговарял с 400-500 души. Хората са притеснени. Имат желание да напуснат страната. Търсят варианти, много от тях напускат с автомобили", каза Апостолов.
По думите му нощта в Одеса е преминала сравнително спокойно. Малко след 4 ч. са с включили сирените за въздушна атака, но такава не е имало.
Едновременно с това няма достоверна информация какво се случва в Киев. Според Апостолов непрекъснато се появяват различни съобщения, които по-късно биват опровергавани.
ако НАТО престане да съществува утре, няма да има разлика.
Дори и вчерашното изявление на Байдън е ясен знак за разликата в отношението - ще ви пращаме оръжие, бийте се сами. Но ако нападнат член на НАТО, вече ще си имат работа с нас.
Бийте се сами срещу Русия как ти звучи - на мен като на почти пълна липса на заинтересованост.
Ако нападнете член на НАТО как ти звучи - на мен като на поне три степени по-голяма заинтересованост.
helic wrote: ↑25 Feb 2022 08:36
Зеленски открива топлата вода.
До края на седмицата русняците ще са в Киев, Украйна ще си има марионетно правителство и партизанска война за месеци напред.
Запада ще си играе на санкции, за да доизбута зимата и после ще има семнайсти кръг от преговори за деескалации на напрежението с молби към Путя да се изтегли от Украйна, което сигурно ще стане някъде към 2025.
Съчувствам на братята украинци, но са в положението на излъганото преебано камилче.
Краварите не са във върхова спортна форма, Украйна не е Кувейт, Россията не е Ирак и Путя не е Садам и годината не е 1991.
да, нещо такова ще е най-вероятно, без значение дали сроковете ще са точно тези. Просто Империята си прибира важната украинска част. А че Украйна е част, без която Империята е непълна, е говорено много пъти - и от Бжежински на Запад и от руски вождове на Изток. Донбас е само повода.
Кур за империите.