16 май 2022 - Милуоки и Финикс аут от финалите
- Милко Калайджиев
Re: 16 май 2022 - Милуоки и Финикс аут от финалите
Изтрезняха ли?

опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
партнър, аз съм реалист човек, не мога да очаквам от разни сенилни старчета като Бай Дън да свършат реални неща за декомунизацията на БългарияМилко Калайджиев wrote: ↑16 May 2022 14:34helic wrote: ↑16 May 2022 14:30партнър, зарежи тия работи дето не ги разбираш (футбола имам предвидМилко Калайджиев wrote: ↑16 May 2022 14:23
ей, взехте една купа за 22 години и пак навирихте неплатежоспособния гребен![]()
след година, като Путин изгуби контрол над Роисся как ще я карате? мислили ли сте над този въпрос?
или все още седите на дебелата книга със старите подуянски ценности![]()
аз лично ще пиша на Камала Харис да ви депутинизира и по възможност да ви засили в Манзанара![]()
![]()
) и ми кажи защо тоя cunt Кубрат Дъ Кобра Пулев е набил някакъв кравар на бой. Тва краварите толкова ли са зле тия мумшета, че и кварталните побойници на Младост ги млатят като маче у дирек
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не всички кравари са големи биячи, партнър.
има и слабаци и мухльовци. нормално е да ги бият, пък били те и Коврата Пулев.
но се надявам военната логистика на Украйна да е на достатъчно високо ниво (за съжаление е далече от американската военна логистика), за да изпрати на фронта новото въоръжение с боеприпаси. за да скъсим агонията на Путин.
за да може депутинизиращото око на Байдън да се насочи към България.
и да слушаме вечно двумесечните вопли от съблекалнята.
след което кротко и спокойно да издъхнете и да се преселите във В група![]()
виж Камала е друга работа, там по- може да вдене, че за даде добър урок на Цецека Москва, може като начало да закрие ЦЕцека-София и да забрани със закона Магнитски съществуването на всякакви Цецекета по земните кълбета
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Мигрант, оти ми джвакаш стапо? Сакаш един тукат по гюпската. 
аз за Портних не съм гласувал и не бих, дори и Дон Базилио да ми ходатайства за негоnorm wrote: ↑16 May 2022 14:37заекот не беше безалтенативен, кирчо и кокорчо, със всичките им кусури са![]()
ти си гласувай за портних, заедно с пловдивския свинар може да ви построят там нЕкой басейн у онази дупка в центъра, и след като превърнат сегашния до новостроящият се стадион на тим в още една панорама![]()
Но ще те светна и че Кирчо-Кокорчовите люде НА Варна ич не са стока, знаем се всички тука
а за безалтернативността - отново ви повтарям - не звучете като Бачи. Безалтернативни хора няма
А за съжаление (и мое, и ваше) тоя четворен сбирщайн ще отече, когато реши повелителя на Сараите от село Дръндар. Оня ден моите тракийски роднини от на Динко вилаета и бизнеса ми разправяха, че и тях поголовно ги налазили отново ДПС назначения и кадри

те депесе назначенията по родопско-тракийско не са ли повече по местна линияhelic wrote: ↑16 May 2022 14:47аз за Портних не съм гласувал и не бих, дори и Дон Базилио да ми ходатайства за негоnorm wrote: ↑16 May 2022 14:37заекот не беше безалтенативен, кирчо и кокорчо, със всичките им кусури са![]()
ти си гласувай за портних, заедно с пловдивския свинар може да ви построят там нЕкой басейн у онази дупка в центъра, и след като превърнат сегашния до новостроящият се стадион на тим в още една панорама![]()
Но ще те светна и че Кирчо-Кокорчовите люде НА Варна ич не са стока, знаем се всички тука
а за безалтернативността - отново ви повтарям - не звучете като Бачи. Безалтернативни хора няма
А за съжаление (и мое, и ваше) тоя четворен сбирщайн ще отече, когато реши повелителя на Сараите от село Дръндар. Оня ден моите тракийски роднини от на Динко вилаета и бизнеса ми разправяха, че и тях поголовно ги налазили отново ДПС назначения и кадри![]()
![]()
![]()
да, на теория безалтернативни хора няма, но на практика, за всеки определен период от време - има
така както заекот беше безалтернативен в първите година-две на първия си мандат така и сега четворната е безалтернативна и колкото и да ми се иска де-бе да имаха по-голяма роля в коалицията така ги е наредил суверенЪ и така трябва да ги приемем
виж, опитай да спомогнеш да постигнат нещо положително, вместо да се хващаш за всяко потенциално конфликтно решение и го представиш у форумо като доказателство колко били некадърни

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
не. повечето са парашутисти от София. От обръчовото ДПС

не са лесни за изриване, депесе сучат от две места и така от началото на прехода
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Путкин отстъпи с новия регламент и правила. И тука ще отстъпят малце и алъш-вериша ще си върви. Макар и в обеми наполовина по-малкоBloomberg: ЕС е разработил решение как покупките на руски газ да не нарушават санкциите

от това което се пуска в пресата, руските условия за 'ще плащате у рубли' вече клонят на варианта 'ще плащате както преди, ама ще му казваме плащане в рубли'