Разград все пак е на един уй разстояние от Шумен
4-5 Юни 2022 почивни САМО, САМО ....
Re: 4-5 Юни 2022 почивни САМО, САМО ....
Силата в действие
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Малиии, тоя припок Турицов бахти мухата без глава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

Аз нямам желание да ти *** майката която те е заченала през устата. Ай сиктир Побратиме. Майка ти не е виновна че си такъв.VIKING wrote: ↑05 Jun 2022 23:00да ти еба майката лъжлива тъпа ..вонящ боклук ,ти си негоден тъп урод ..и самоманипулираш и вменявашвина ..катоуродите руски ..да ти еба майката ..измитай се като си толков атъпкато оная путка малоуомна нарцистична СкорпионаДедо Ильо wrote: ↑05 Jun 2022 22:49 Побратиме, изгони много хора тука. Не ти се сърдя, такъв си си. Аз пръв не почвам да обиждам,. Утре ще си пием кафето и кой от къде е. Вече ми се общува с положителни и интелигентни хора. И има такива места.но и за око две, за зъб чене и за добро десетократно добро
Бъди здрав брато. Не ти се сърдя, но ми е гадно.![]()
да ви еба майките тъпи лайнари ..самовие сте прави и само вие сте важни
Не познах
Боби, Ясен, Боби, Ясен.
Боби, Ясен, Боби, Ясен.
Србите мачкат
Днес макетата с голем зор биха Гибралтар. Там също ке клецат хората на Перуци и Лечков.
- Паниковски
Яската некой го е излъгал, че е треньор 
Отбори извън тройката не коментирам