дали ще имат време за такъв?Dinko wrote: ↑14 Jun 2022 12:45не бива да се пренебрегва опцията за поява на 'нов проект'
14.06.22 к*р за всички рожденници и говеда
Re: 14.06.22 к*р за всички рожденници и говеда
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

според мен винаги има поне 1 в резерва.
а дали е рано или късно - практиката показва, че колкото по-късно, толкоз по-добре. няма време да им се вадят кирливи ризи. а и да се извадят такива кирливи ризи, то няма време информацията за това да стигне до масата и да се осмисли ...
старите са компрометирани, дай да ги видим тия новите какво ще направят. и те така.
- Милко Калайджиев
едно бързо КЗЛ, за да ни е приятен денят на всички.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Има подписка за махането на Перуци. Говедата дали ще се подпишат? Или на тях им е добре.
приятелю,
ти от вчера за кои натегаш - за ИТН-София или за ИТН-1948
СлавчУ или Рудката?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

Така, така, Продължаваме Подмяната.Новата КПКОНПИ ще може да се оглавява и от бивши агенти на ДС
Това реши парламентарната Комисия за противодействие на корупцията на днешното си заседание
Ах мама ви д#ба комунистическа.

Таман намерих компания за гъби след работа и навън се стемни, смрачи и ке преебе купона. Тук от три дни не е върнало, па баш сега ли. 
- DonBasilio
Деди. Гъчо пита:
Питай бай Илия, дали че държи Попа за ушите, Зилчето да го изпраска дупешката?

- DonBasilio
Гъчко:
Да питам форона и най-вече бай Илия и Зила, дали, след като носът на Ленчето е голям и п*тката и е голяма?

Базилио играе путкински номера и му дава трибуна. А понякога се прави че Гъчо каазал това, онова вместо да си пише направо.
Попе, през стапо ми е къде и какво разпраща станимашкия. Сигурно оня ден той се беше пробвал да ми нацели паролата. Не ми се занимава с глупости и детски работи. Форума е за бъзик и ако може на някой да помогнеш с нещо. Има много по-важни работи в живота.
Попе, през стапо ми е къде и какво разпраща станимашкия. Сигурно оня ден той се беше пробвал да ми нацели паролата. Не ми се занимава с глупости и детски работи. Форума е за бъзик и ако може на някой да помогнеш с нещо. Има много по-важни работи в живота.