зелено вино за Деди!
20.06.2022 - понеделник, кирчо и кокорчови вълнения
- DonBasilio
- DonBasilio
Re: 20.06.2022 - понеделник, кирчо и кокорчови вълнения
хеликЪ, да имаха пп или дб заедно или поотделно мнозинство в парламента да сте недоволен и да ги сочите с пръст, че нищо от обещаното не е свършеноhelic wrote: ↑20 Jun 2022 13:56ама наистина Киркокорочовите люде сте същите като Баце - Капитан Андреево, та Капитан Андреево. От другата страна оня пък като почне - магистрали, та магистрали, та магистрали.
За 6 месеца в нито една от ключовите за страната сфери като здравеопазване, образование, демография, съд, няма и наченка на реформи. За 6 месеца единственото постигнато като реформи е закриването на спец правосъдието. Голяма интелектуална работа - да гласуваш един закон, с който да ги закриеш.
За инфлация, бюджет и т.н. ми знаеш мнението![]()
Аз за ДБ не съм гласувал с идеята за 6 месеца нищо от ключовите за дългосрочното бъдеще на страната неща да не бъде мръднато. Дори и братчеда Божо е леко зациклил през последните месец-два, а неговия ресор също е важен.
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
ей го пак - заекот, та заекот.norm wrote: ↑20 Jun 2022 14:31хеликЪ, да имаха пп или дб заедно или поотделно мнозинство в парламента да сте недоволен и да ги сочите с пръст, че нищо от обещаното не е свършеноhelic wrote: ↑20 Jun 2022 13:56ама наистина Киркокорочовите люде сте същите като Баце - Капитан Андреево, та Капитан Андреево. От другата страна оня пък като почне - магистрали, та магистрали, та магистрали.
За 6 месеца в нито една от ключовите за страната сфери като здравеопазване, образование, демография, съд, няма и наченка на реформи. За 6 месеца единственото постигнато като реформи е закриването на спец правосъдието. Голяма интелектуална работа - да гласуваш един закон, с който да ги закриеш.
Аз за ДБ не съм гласувал с идеята за 6 месеца нищо от ключовите за дългосрочното бъдеще на страната неща да не бъде мръднато. Дори и братчеда Божо е леко зациклил през последните месец-два, а неговия ресор също е важен.давате ми връзки към някаква статия в сега, но изглежда вие самият не сте я прочел, или осмислил, или просто се опитвате да ме дразните незнайно защо
суверенЪ изтърпя заекот да си събира министрите по кръстовищата, и после да мърсува в държавата две петилетки, а сега кирчо и кокорчо работещи в много по-сложна обстановка за няколко месеца станаха некадърници и лъжци
не се излагайте така, не ви отива на винс образованието
![]()
Точно като него звучите - колко години подред му беше виновна на същия Тройната коалиция
Да ви припомням ли, че същия плужек пое властта през 2009 в не по-малко сложна обстановка - световната финансова криза. So what?
Вие ли вчера споменахте, че оправданието било като задника - всеки го имал
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- Паниковски
що става бе калпазани

Отбори извън тройката не коментирам
- Паниковски
м-р Хелик като Матросов зад
амбразурата брани Баце

Отбори извън тройката не коментирам
бъркате оправданието с пожеланието за търпениеhelic wrote: ↑20 Jun 2022 14:40ей го пак - заекот, та заекот.norm wrote: ↑20 Jun 2022 14:31хеликЪ, да имаха пп или дб заедно или поотделно мнозинство в парламента да сте недоволен и да ги сочите с пръст, че нищо от обещаното не е свършеноhelic wrote: ↑20 Jun 2022 13:56
ама наистина Киркокорочовите люде сте същите като Баце - Капитан Андреево, та Капитан Андреево. От другата страна оня пък като почне - магистрали, та магистрали, та магистрали.
Аз за ДБ не съм гласувал с идеята за 6 месеца нищо от ключовите за дългосрочното бъдеще на страната неща да не бъде мръднато. Дори и братчеда Божо е леко зациклил през последните месец-два, а неговия ресор също е важен.давате ми връзки към някаква статия в сега, но изглежда вие самият не сте я прочел, или осмислил, или просто се опитвате да ме дразните незнайно защо
суверенЪ изтърпя заекот да си събира министрите по кръстовищата, и после да мърсува в държавата две петилетки, а сега кирчо и кокорчо работещи в много по-сложна обстановка за няколко месеца станаха некадърници и лъжци
![]()
Точно като него звучите - колко години подред му беше виновна на същия Тройната коалиция![]()
Да ви припомням ли, че същия плужек пое властта през 2009 в не по-малко сложна обстановка - световната финансова криза. So what?
Вие ли вчера споменахте, че оправданието било като задника - всеки го имал![]()
![]()
![]()
за да сме честни сравнявайте ги с първите 6 месеца на заекот и тогава ги наричайте некадърници
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
е па сега не е ли същото - всички други са с мерки за охлаждане, антиинфлационни мерки и се чудят как да балансират бюджетите си, нашио бюджет ще счупи скоро рекорда за актуализации и рекорда за бюджетен дефицит от много време насам, съчетан с откровено популистки проинфлационни меркиnorm wrote: ↑20 Jun 2022 14:58бъркате оправданието с пожеланието за търпениеhelic wrote: ↑20 Jun 2022 14:40ей го пак - заекот, та заекот.norm wrote: ↑20 Jun 2022 14:31
хеликЪ, да имаха пп или дб заедно или поотделно мнозинство в парламента да сте недоволен и да ги сочите с пръст, че нищо от обещаното не е свършенодавате ми връзки към някаква статия в сега, но изглежда вие самият не сте я прочел, или осмислил, или просто се опитвате да ме дразните незнайно защо
![]()
Точно като него звучите - колко години подред му беше виновна на същия Тройната коалиция![]()
Вие ли вчера споменахте, че оправданието било като задника - всеки го имал![]()
![]()
![]()
когато кирчи и кокорчо са 10 години на власт и не свършан нищо освен калотина да говорим за оправдаване със заекот
![]()
за да сме честни сравнявайте ги с първите 6 месеца на заекот и тогава ги наричайте некадърниципо онова време си спомням как всички ритаха срещу постната пица и как он се канеше аха да ни вкара в еврозоната, това беше оправданието да тръгнем към балансиран бюджет в криза, когато всички други се втурнаха да подкрепят икономиката със евтини пари
![]()
Като ви разправям, че работата е хвани едните, удари другите, вие мууууууууууууууучите
Значи според вас трябва да чакаме още 10 години, за да се усетим, че сме търпяли твърде дълго поредния некадърник в политиката. Много сте ларж откъм време
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

Норм, Тиквун е ясен. Но не върви постоянно да се извиняват с него и международното положение. Присвоиха си думата "принципен", борба с корупцията, диалогичен, можещ. Още със сагата с гражданството стана ясно че Кирето е шмекер. После наруши избирателния закон. Назначи метресата си на 16К заплата в ББР. Взимат много заеми, никакви реформи в правосъдието. Издънки на всякъде. Ицето какво е дирил на нога в джипа? Да получи инструкции или плик? Като видя пРашков и комунистите как скандират мафия ме обзема ярост. Тия насила ще върнат тиквун или ще бъдат изгонени с тояги. Много некадърна, арогантна и лакома сволоч. Да, заека беше същия, но ние искаме по-добри. А тия са по-зле. Колко време им трябваше да напишат апликация за милиардите от Европа и не са я написали. Май милиардите са целта.
дека са по-добрите бре, чичеДедо Ильо wrote: ↑20 Jun 2022 15:23 Норм, Тиквун е ясен. Но не върви постоянно да се извиняват с него и международното положение. Присвоиха си думата "принципен", борба с корупцията, диалогичен, можещ. Още със сагата с гражданството стана ясно че Кирето е шмекер. После наруши избирателния закон. Назначи метресата си на 16К заплата в ББР. Взимат много заеми, никакви реформи в правосъдието. Издънки на всякъде. Ицето какво е дирил на нога в джипа? Да получи инструкции или плик? Като видя пРашков и комунистите как скандират мафия ме обзема ярост. Тия насила ще върнат тиквун или ще бъдат изгонени с тояги. Много некадърна, арогантна и лакома сволоч. Да, заека беше същия, но ние искаме по-добри. А тия са по-зле. Колко време им трябваше да напишат апликация за милиардите от Европа и не са я написали. Май милиардите са целта.
аз ти додох списък с наличните опции, кажи направо кои стават въпреки кривиците им, оти да мразим сите можем
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"