НБА сезон 2024-25

Dinko

Re: НБА сезон 2024-25

Post by Dinko »

Nickish wrote: 19 May 2025 00:46 30 т. за OKC . Последната четвърт мисля да я пропусна :roll:
то последната 1/4 я пропуснаха (почти цялата) и титулярите на двата отбора, малко след началото й, тренерите пуснаха резервите. :)
силен отборен мач на ОКС, добро включване на Карузо от пейката. очаквано са финалисти, за разлика от миналата година не допуснаха издънка.
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Много силна защита от страна на ОКС. Алекс Карузо изяде с дрехите Жокера. На ръба на позволеното. Мачът се реши още на п/увремето.

Бостън out! Това е новината. Имат огромен потенциал, но всичко си беше в техни ръце.
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

аз съм ОК, че ще има нов шампион, ако отпаднат и Никс, даже съм ОК на 100 % :P :mrgreen:

жалко за Бостън, Тейтъм съм му фен. сега обаче въпроса е в каква форма ще се върне в игра следващата година. излизат новини, че и Браун доиграл ПО с контузия, ако и той отсъства за няколко месеца, то Бостън твърде вероятно ще поеме към ребилд и няма да залага на нещо значимо следващия сезон, а ще търси сделки за Порзингис, Уаит, Джру и още някои. ще гледаме
Suomi

Post by Suomi »

Оклахома почнаха много лежерно, изтърваха сума ти и тройки, и накрая... :ugly004: :good:
Това което гледах е, че влизаха под коша както си поискат, алейуп към Чет колко пъти, много лесни кошове през цялото време. За Денвър големия длъжник беше Джамал Мъри. Наше момче от Кентъки, но снощи хич го нямаше. На другия полюс ШГА и голямата изненада Уолъс. Също наше момче, много борбен, отличен защитник и отборен играч. :yes:
Гордън пък бил контузен - ако играе добре е герой. Ако не играе добре - контузен е бил. Уин-уин. :good: Да, ама не. :nono:
Много изненадващи финали в конференциите. Но затова е и интересно.
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote: 19 May 2025 15:45 аз съм ОК, че ще има нов шампион, ако отпаднат и Никс, даже съм ОК на 100 % :P :mrgreen:

жалко за Бостън, Тейтъм съм му фен. сега обаче въпроса е в каква форма ще се върне в игра следващата година. излизат новини, че и Браун доиграл ПО с контузия, ако и той отсъства за няколко месеца, то Бостън твърде вероятно ще поеме към ребилд и няма да залага на нещо значимо следващия сезон, а ще търси сделки за Порзингис, Уаит, Джру и още някои. ще гледаме
За Бостън си казах мнението отдавна - раздяла на Браун и Тейтъм. Колко години играят заедно, а веднъж шампиони. И то като дойде Джру. :roll: Трейд на единия и градене около другия.
Dinko

Post by Dinko »

Suomi wrote: 19 May 2025 18:38 Оклахома почнаха много лежерно, изтърваха сума ти и тройки, и накрая... :ugly004: :good:
Това което гледах е, че влизаха под коша както си поискат, алейуп към Чет колко пъти, много лесни кошове през цялото време. За Денвър големия длъжник беше Джамал Мъри. Наше момче от Кентъки, но снощи хич го нямаше. На другия полюс ШГА и голямата изненада Уолъс. Също наше момче, много борбен, отличен защитник и отборен играч. :yes:
Гордън пък бил контузен - ако играе добре е герой. Ако не играе добре - контузен е бил. Уин-уин. :good: Да, ама не. :nono:
Много изненадващи финали в конференциите. Но затова е и интересно.
Чет в предните мачове от серията буквално го сгазваха кога атакуваше коша. сваляха го няколко пъти на земята. а Джамал изобщо тая година не се проявява като лидер, мина в сянка, почти всичко се концентрира върху Йокич. а така един път минава номера, друг път не

сърбето каза, че следващите дни го чака много бира и тогава щял да решава дали да ходи на Еврото.
Suomi

Post by Suomi »

:o :facepalm:
Ей затова говоря за новите имена.
Nickish

Post by Nickish »

Оклахома взе своето в първия мач. Гледах последните десетина минути, когато опитите на Минесота да намали разликата, водеха до нейното увеличаване :)
Dinko

Post by Dinko »

Nickish wrote: 21 May 2025 07:11 Оклахома взе своето в първия мач. Гледах последните десетина минути, когато опитите на Минесота да намали разликата, водеха до нейното увеличаване :)
ОКС втората половина им направили общо 30 точки разлика в резултата.
довечера ще гледам репортаж
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Много силна игра на OKC в 3 и 4та част. Минесота имаха по-лесни п/вници дотук, но не са балансиран отбор. Според мен тази серия ще завърши нещо от рода 4:0, 4:1 за ОКС. Последната част, когато трябва да се покажат лидерски качества "звездата" на Минесота Едуърдс записа 0 точки! (за справка Брънсън от NYK подобри рекорд от времето на Кобе. Вкара най-много точки в IV част в 10 поредни мача от плейофите - 104)
Image Image
Post Reply