НБА сезон 2024-25
Re: НБА сезон 2024-25
серията на Изток се очертава да става на кило кръв и метър кожа

Да, Ню Йорк и Индиана направиха всичко възможно да закъснея ( малко
) за работа
На запис ги гледах, но накрая като стана интересно не ми се пропускаше и секунда.
Иначе интересните моменти Дон Базилио ги е описал, мога да добавя, че Брънсън беше доста изморен в последните минути и направи някои грешки. Но дали е имало кой друг да се заеме с организацията - не мога да кажа
Иначе интересните моменти Дон Базилио ги е описал, мога да добавя, че Брънсън беше доста изморен в последните минути и направи някои грешки. Но дали е имало кой друг да се заеме с организацията - не мога да кажа
Shai Gilgeous-Alexander Gifted The OKC Thunder Squad Rolex Watches After Winning NBA MVP!
- DonBasilio
в 3.30 се събудих случайно и не съм заспивал!Nickish wrote: ↑22 May 2025 09:11 Да, Ню Йорк и Индиана направиха всичко възможно да закъснея ( малко) за работа
На запис ги гледах, но накрая като стана интересно не ми се пропускаше и секунда.
Иначе интересните моменти Дон Базилио ги е описал, мога да добавя, че Брънсън беше доста изморен в последните минути и направи някои грешки. Но дали е имало кой друг да се заеме с организацията - не мога да кажа![]()

Тъндър вземат и второто си домакинство и вече водят 2:0
тая серия май се очертава да е скучна
тая серия май се очертава да е скучна
Индиана с невероятно завръщане онзи ден, но те го направиха вече доста пъти тези плейофи, така е едва ли е случайно.

- DonBasilio
Жената от щаба на Индиана, която ми направи впечатление е Jenny Boucek.
https://news.virginia.edu/content/shes- ... ng-why-not
https://news.virginia.edu/content/shes- ... ng-why-not

Силен мач на Паскал Сиакъм за 2:0 в серията
- DonBasilio
2:1. Много важна победа за NYK.
Голямо избухване на Таунс. Индиана владееха мача. Но №32 се разигра в последната част.
Силно впечатление ми направи малкото минути, които Брънсън направи в 4та част. Когато NYK обърнаха тренда. Явно е доста изтощен и му трябва power up. Евала на екипа, които въпреки важните минути го оставиха да събира сили. Може да е имало и причина, но този мач го гледах без звук.
Голямо избухване на Таунс. Индиана владееха мача. Но №32 се разигра в последната част.
Силно впечатление ми направи малкото минути, които Брънсън направи в 4та част. Когато NYK обърнаха тренда. Явно е доста изтощен и му трябва power up. Евала на екипа, които въпреки важните минути го оставиха да събира сили. Може да е имало и причина, но този мач го гледах без звук.