Dinko wrote: ↑18 Jul 2025 14:14
знам че правиш разлика за това да купуваш и да си зависим, ама сега си набрал на украинките на Слънчака и затова така се правиш
Dinko wrote: ↑18 Jul 2025 14:14
знам че правиш разлика за това да купуваш и да си зависим, ама сега си набрал на украинките на Слънчака и затова така се правиш
Ама това не са мои думи за късането на зависимостта в крайна сметка. Чувал съм ги от устата на УС КОМИСАРИ, БГ политици и пр.
Може да не разбирам от геополитика и т.н., ама да искаш да вдигнеш едновременно вал срещу РФ, а от друга страна да хайде използваме твоя термин "купуваш" от тези оттатък вала е меко казано НЕ just business, а откровен cynicism към балъците, дето се наричат народ.
Ми хубаво. След като не искаш да купуваш, за чий гуй са ти санкции. Просто не купувай и толкоз. Със самото слагане на административни мерки прокарваш не път а магистрала за заобикаляне на санкциите и разбира се облагодетелстване не едни за сметка на други.
Украинките, рускините... един дол дренки са. А и както казах, вече гледам успешно ги заместват с девойки от Узбекистан. Е, не знам дали са девойки, ама такива младолики с дръпнати очички леко.