Няма проблем, избирай си място:MAD SCORPI wrote: ↑23 Jul 2025 19:00 Странен и на мен ми е, ама симпатичен...абе да бяха сложилимседалки на скалата....гледаш овесно![]()
23.07.2025 - Сряда, остават 161 дни до края на годината
Re: 23.07.2025 - Сряда, остават 161 дни до края на годината
е с тази теза не съм съгласен и аз.RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑23 Jul 2025 18:43Спор няма, че има съществени разлики между СП тогава и сега. В нашата група в САЩ, единствено гърците могат да бъдат определени, като слаб отбор. Да, бихме този слаб отбор, ама бихме и Аржентина. После бихме Мексико и световният шампион Германия. Просто не съм съгласен с тезата, че сме достигнали полуфинал на СП, само защото нашите футболисти тогава били възпитавани и тренирани през соца.helic wrote: ↑23 Jul 2025 17:09не че нещо, ама единствената ни сериозна издънка на тия световни е световното 1970, и то след проведената гениална подготовка за това първенство.RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑23 Jul 2025 15:17 Дедо Скорпи, "кофти стечение на обстоятелствата" можем да наречем НЕдадената дузпа срещу Италия на полуфинала в САЩ. А да не можеш да запишеш дори една победа от 12 изиграни мача, на четири поредни световни първенства си е системен проблем.
Отделно всичките тия първенства са с формат 16 отбора, където случайни отбори почти е нямало и навсякъде в предварителните групи жребия ни е къса клечка и без някакъв слаб отбор
62ра - група с Унгария, Англия, Аржентина
66та - група с Унгария, Португалия, Бразилия.
74та - Холандия, Швеция, Уругвай
Прескачаме във втора фаза едва когато отборите стават 24 и си има вече аутсайдери.
Или така да се каже - световните тогава не са съвсем като световните сега![]()
![]()
Даже бих подкрепил контратеза - стигнали сме полуфинал на СП щото футболистите ни вече могат да излязат извън соца и да играят и бъдат тренирани в клубове на запад от Калотина.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

той Бачи следва опорките, тъй че е ясен.MAD SCORPI wrote: ↑23 Jul 2025 18:51Неее аз не визирам никъде соца като строй...а просто организацията в онези години. И всъщност опонирах на Бачо, че не стадионите са виновни за успехи или не.RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑23 Jul 2025 18:43 ... Просто не съм съгласен с тезата, че сме достигнали полуфинал на СП, само защото нашите футболисти тогава били възпитавани и тренирани през соца.![]()
![]()
господин Ганчев по тая опорка ги мота супурнайсе години, господина от Враца що да не ги мота и той още толкова

и аз ще окам за (м)Арда
Ще окам ХОЙ за (м)Арда, оле

предполагам няма момчета зад вратата, които да гонят топкитеSuomi wrote: ↑23 Jul 2025 19:03Няма проблем, избирай си място:MAD SCORPI wrote: ↑23 Jul 2025 19:00 Странен и на мен ми е, ама симпатичен...абе да бяха сложилимседалки на скалата....гледаш овесно![]()
![]()

-
RONALDINHO GAUCHO
Нямам какво да добавя.Даже бих подкрепил контратеза - стигнали сме полуфинал на СП щото футболистите ни вече могат да излязат извън соца и да играят и бъдат тренирани в клубове на запад от Калотина.
Габровска работаhelic wrote: ↑23 Jul 2025 19:35предполагам няма момчета зад вратата, които да гонят топкитеSuomi wrote: ↑23 Jul 2025 19:03Няма проблем, избирай си място:MAD SCORPI wrote: ↑23 Jul 2025 19:00 Странен и на мен ми е, ама симпатичен...абе да бяха сложилимседалки на скалата....гледаш овесно![]()
![]()
![]()
![]()
щото те явно сами се връщат
![]()
Едно време таблата се сменяха на ръка. Тука ще да е бил много интересен този казус.
-
MAD SCORPI
Искаш да кажеш, че чичо Пенев няма приносRONALDINHO GAUCHO wrote: ↑23 Jul 2025 19:37Нямам какво да добавя.Даже бих подкрепил контратеза - стигнали сме полуфинал на СП щото футболистите ни вече могат да излязат извън соца и да играят и бъдат тренирани в клубове на запад от Калотина.![]()
AI ми подсказва, че само 6ма са били по онова време в отбори извън България.
-
MAD SCORPI
-
MAD SCORPI
Да им съхнат екипите след мач