похарчи ги в сърцето на най-хубавата островна азияMAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 10:13Направих 2 визуализация, тарифи, пуснах инфо в сайта, че даже и HTML калкулатор с моя приятел Copy AI направихме, всичко ми е двойно визуализирано, готвя да пусна незабавни преводи в Евро, VoP услуга, първата тестова конверсия мина... остава да видим още някои неща, но като цяло банковата система има готовност.
Ако проекта ми докара бонус, с кеф ще изхарча няколко хилядарки единна европейска валута в сърцето на Европа![]()
09-10.08.2025 - почивни дни
Re: 09-10.08.2025 - почивни дни
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
оти си такоФ, ла лига не може да се сравнява с неземната, нито стадионите им са същата тръпка, нито футбола им
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
-
RONALDINHO GAUCHO
norm wrote: ↑09 Aug 2025 10:24оти си такоФ, ла лига не може да се сравнява с неземната, нито стадионите им са същата тръпка, нито футбола имсамо кога ичката и пената риткаха там леко се приближаваха до нас
![]()
-
MAD SCORPI
Говоря за евро не за юаниnorm wrote: ↑09 Aug 2025 10:21похарчи ги в сърцето на най-хубавата островна азияMAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 10:13Направих 2 визуализация, тарифи, пуснах инфо в сайта, че даже и HTML калкулатор с моя приятел Copy AI направихме, всичко ми е двойно визуализирано, готвя да пусна незабавни преводи в Евро, VoP услуга, първата тестова конверсия мина... остава да видим още някои неща, но като цяло банковата система има готовност.
Ако проекта ми докара бонус, с кеф ще изхарча няколко хилядарки единна европейска валута в сърцето на Европа![]()
![]()
![]()
Оффф... искам бре ! Ама не било Тайван а Тайланд...
те тука юани не минават, и в тайланд не минаватMAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 10:29Говоря за евро не за юаниnorm wrote: ↑09 Aug 2025 10:21похарчи ги в сърцето на най-хубавата островна азияMAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 10:13
Направих 2 визуализация, тарифи, пуснах инфо в сайта, че даже и HTML калкулатор с моя приятел Copy AI направихме, всичко ми е двойно визуализирано, готвя да пусна незабавни преводи в Евро, VoP услуга, първата тестова конверсия мина... остава да видим още някои неща, но като цяло банковата система има готовност.
![]()
![]()
![]()
Оффф... искам бре ! Ама не било Тайван а Тайланд...
сериозно ти думам, тук ще си изкараш по-добре от тайланд
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
-
MAD SCORPI
Ще следя с интерес. Зеленски размахва конституцията и опорка за украинската територия, Путин твърдо отстоява Крим + четирите нови включени в състава на РФ. Вече дори и западната Пропаганда не съумява да скрие, че територията на Украйна бавно се топи като бучка масло на бавен огън, а 70 % от украинците вече им е надоело от корупция, своеволията и бруталнито отношение на "ловците на глави", дори Европа почва да преосмисля отношението си... мисля, че Крим, ЛНР и ДНР са ясни. Въпросът е дали Путин ще отстъпи Херсонска и Запорожка ибласт или ще се договорят с Тръмп за лява и дясна част на Днепр, като дясната стане буферна зона, т.е.демитализирана. Казвам Тръмп, а не Зеленски. Последният няма думата. И ако Тръмп и Путин се договорят, а Зеленски се запъне твърде вероятно да видим сценария - или се съгласяваш или оставям Русия да те орвгази... ЕС и Англия... е те ще слушкат Тръмп...RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑09 Aug 2025 10:20Какво има в петък, тогава ли ще се срещат Пудинг и оранжевия павиан?Не знам, не знам...Пудинг е ясен, а на павиана само сделки са му в главата...
![]()
-
MAD SCORPI
Ъъъъ не обичам топла вода. Сериозно в плановете ми е. Не се шегувам. Ама така и така ще се ходи то там, мисля комбинация с Камбоджа и Виетнам...така да отметна всички жълтурковциnorm wrote: ↑09 Aug 2025 10:35те тука юани не минават, и в тайланд не минаватMAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 10:29Говоря за евро не за юани![]()
Оффф... искам бре ! Ама не било Тайван а Тайланд...![]()
сериозно ти думам, тук ще си изкараш по-добре от тайландстига си се пържил по плажовете, ако толкова сакаш да се плацикаш ще те заведа на минерален извор
![]()
- Паниковски
-
MAD SCORPI
Спиш, а робите не работят
- Паниковски