Няма да стане робовладелец от теб, мосю Паниковски. Така се е преебал този строй с хуманитарни евро-либерални ценности..
Вади камшика и да бачкат. 24/7/365... и си къркай жинчето...
Няма да стане робовладелец от теб, мосю Паниковски. Така се е преебал този строй с хуманитарни евро-либерални ценности..
Скорпи, неведнъж тук си заклеймявал пропагандата, но ти пречи редовно да пускаш такава...как пък веднъж не написа по какъв начин набират войници в Русия?? Преди време те питах, но ти не отговори (възможно е да не си го видял!) - според теб, какво би се случило със съветски гражданин, който който се укрива и отказва да иде на фронта, за да се бие срещу нацистите??своеволията и бруталнито отношение на "ловците на глави"
Как набират, уважаеми Гаучо в РФ ? Не, не съм видял. Ще ми е интересно.RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑09 Aug 2025 14:29Скорпи, неведнъж тук си заклеймявал пропагандата, но ти пречи редовно да пускаш такава...как пък веднъж не написа по какъв начин набират войници в Русия?? Преди време те питах, но ти не отговори (възможно е да не си го видял!) - според теб, какво би се случило със съветски гражданин, който който се укрива и отказва да иде на фронта, за да се бие срещу нацистите??своеволията и бруталнито отношение на "ловците на глави"
Е как за Украйна си видял, а за РФ - не??MAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 15:17Как набират, уважаеми Гаучо в РФ ? Не, не съм видял. Ще ми е интересно.RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑09 Aug 2025 14:29Скорпи, неведнъж тук си заклеймявал пропагандата, но ти пречи редовно да пускаш такава...как пък веднъж не написа по какъв начин набират войници в Русия?? Преди време те питах, но ти не отговори (възможно е да не си го видял!) - според теб, какво би се случило със съветски гражданин, който който се укрива и отказва да иде на фронта, за да се бие срещу нацистите??своеволията и бруталнито отношение на "ловците на глави"
За СССР знаем доста. Направо са ги застрелвали. Без съд и присъда. А и на фронта за отстъпление също.