DonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:26
Това да обърнеш гръб на отбора си, за да налапаш п7шлето на невисокия от Ловеч и да му пуснеш отбора на кочината не е показател на висок IQ всъщност.
ако си спомням правилно борчето не декларира преди да купи отбора, че смята да закрие ад-то вместо да се опита да го оздрави
или го е направил и съм го пропуснал
говорили сме го много пъти, това му действие беше огромна грешка, за съжаление непоправима
имаше един епизод още 2013-4 Христо Сточиков с акциЙте, когато ходи да се моли на дришата. Лично съм пускал снимка на КСПП с книжата. Няколко години в подобна ситуация се озовахме и ние.
Голяма част от феновете на умрелите искрено с кефеха на дришата и подкрепяха литекс, че даже и разни финали си поделяхте само и само да прецакате ЛЕВСКИ!.
Дойде Видов ден! И за литекс, и за умрелите!
DonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:26
Това да обърнеш гръб на отбора си, за да налапаш п7шлето на невисокия от Ловеч и да му пуснеш отбора на кочината не е показател на висок IQ всъщност.
ако си спомням правилно борчето не декларира преди да купи отбора, че смята да закрие ад-то вместо да се опита да го оздрави
или го е направил и съм го пропуснал
говорили сме го много пъти, това му действие беше огромна грешка, за съжаление непоправима
имаше един епизод още 2013-4 Христо Сточиков с акциЙте, когато ходи да се моли на дришата. Лично съм пускал снимка на КСПП с книжата. Няколко години в подобна ситуация се озовахме и ние.
Голяма част от феновете на умрелите искрено с кефеха на дришата и подкрепяха литекс, че даже и разни финали си поделяхте само и само да прецакате ЛЕВСКИ!.
Дойде Видов ден! И за литекс, и за умрелите!
врътките с литекса бяха късогледи и обидни, хеле пък след онова 0:8
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm wrote: ↑09 Aug 2025 21:41
врътките с литекса бяха късогледи и обидни, хеле пък след онова 0:8
чест ти прави, че не си затваряш очите като 96% от останалите
Един болен пропок ми разправя във фейсбук, че трябвало да минат 3 години, защото досега много се крадяло в тирето и на новия чорбаджия му трябвало време, за да влезе в процесите. Не може да сте толко т7пи!
След Аллахата ще чакаме и другия експерт Майкъла да посочи причините